Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
الان من تو یه فروشگاه دیدم این knife خشگله رو میده 500 هزار تومن:-o یه سری اسلحه اسکین دار هستن 60 هزار تومن:-o
اخه مگه خود بازی چقدر ارزش داره که ایتم هاش اینطوره؟الان واسم سواله کسی اینا رو میخره؟:|
دوست عزیز ، این فروشگاه ها هم از Market موجود از استیم ، آیتم ها رو تهیه میکنند.
در اونجا قانونی برای قیمت گذاری وجود نداره . بعضاً Knife ها رو حدود 250 یورو هم میفروشن . موقعی که به صفحه آیتمی در مارکت میرید ، میبینید که خرید مردم تو زمان چطوری بوده |:
معمولا میخرن :|

الان من تو یه فروشگاه دیدم این knife خشگله رو میده 500 هزار تومن:-o یه سری اسلحه اسکین دار هستن 60 هزار تومن:-o
اخه مگه خود بازی چقدر ارزش داره که ایتم هاش اینطوره؟الان واسم سواله کسی اینا رو میخره؟:|

اینا آیتم های rare بازی هستن ، تعداد کیل هایی که باهاش داشتی رو دستش نوشته میشه ، در کل خفنه خیلی .
مثلا یه بازی مثل دوتا 2 رایگانه ولی آیتماش کلی ارزش دارن.

آقا این بازی دیگه بدجور داره میره رو اعصابم از این آپدیت 250 مگابایتی آخر کار به بعد بازی همش کرش میکنه یک مچ رفتم توش بازی 5-6 بار کرش کرد :|
توی سرور هم که دیگه اعصاب نمیزاره برام :|
بازی رو پاک کردم دوباره دانلود کردم بازم درست نشد
قبلا هم اینطوری شده بود ولی وقتی دوباره آپدیت اومد درست شد ولی الان دیگه معلوم نیست کی آپدیت بیاد کسی میدونه چیکار کنم ؟ (البته هر چی به جز عوض کردن ویندوز :دی)

- - -ویرایش - - -

داستان این مدال تو مچ چیه ؟
من نقره تک پر دارم 19 تا مچ بردم ( زیاد مچ نمیرم )
ولی رفیقم اصلاََ مدال نداشت یهو نقره 2 پر گرفت:|

آره خیلی مسخرست الان من فکر کنم 76 تا مچ برده باشم ولی Silver Elite Master دارم طرف برد هاش نصف من بود Gold Nova I داشت :|

آقا این بازی دیگه بدجور داره میره رو اعصابم از این آپدیت 250 مگابایتی آخر کار به بعد بازی همش کرش میکنه یک مچ رفتم توش بازی 5-6 بار کرش کرد :|
توی سرور هم که دیگه اعصاب نمیزاره برام :|
بازی رو پاک کردم دوباره دانلود کردم بازم درست نشد
قبلا هم اینطوری شده بود ولی وقتی دوباره آپدیت اومد درست شد ولی الان دیگه معلوم نیست کی آپدیت بیاد کسی میدونه چیکار کنم ؟ (البته هر چی به جز عوض کردن ویندوز :دی)

- - -ویرایش - - -

آره خیلی مسخرست الان من فکر کنم 76 تا مچ برده باشم ولی Silver Elite Master دارم طرف برد هاش نصف من بود Gold Nova I داشت :|

منم بعد اپدیت اخر همچین مشکلی داشتم که verify کردم درست شد.
سیستم رنک اصلا به تعداد بازی برده کاری نداره، بعد اینکه 10تا مچ بردی رنک میده.
مثلا من کسی رو دیدم که بعد از 10تا مچ master guardian 2 هست و یا خودم که 207 تا مچ بردم gold nova 3 ام :d

مثلا من کسی رو دیدم که بعد از 10تا مچ master guardian 2 هست و یا خودم که 207 تا مچ بردم gold nova 3 ام :d

verify ؟ از کجا ؟
یعنی کلا به تعداد بازی هات ربط داره و مهم نیست برد باشه یا باخت ؟ زارت ! :دی

پس به چی ربط داره ؟

- - -ویرایش - - -

ولی AUG خیلی باحال شده . بعد آپدیت اخیر انگار هم قدرتش بیشتر شده هم بردش .
راحت از mid میشه تروریست هارو تو بیسشون زد ولی کلاش برعکس شده لگدش خیلی زیاد شده

رو گیم راست کلیک کن، properties > local files < verify
باو من کی گفتم به برد و باخت کاری نداره؟!!! میگم باید پشت سر هم برد و تقریبا هر 3تا برد رنک اپ میشه!
من ام که 207 تا بردم و gold nova 3 هستم برای اینه که مثلا 2تا بردم باز دوباره 2تا پشتش باختم.
من یکی که شخصا aug جدید رو با اون aim مسخرش دوست ندارم... مگه cod هـ!
بعدم تو اپدیت اخیر ak هیچ تغییری نکرده... کافیه یه سری به update log بزنی.

رو گیم راست کلیک کن، properties > local files < verify
باو من کی گفتم به برد و باخت کاری نداره؟!!! میگم باید پشت سر هم برد و تقریبا هر 3تا برد رنک اپ میشه!
من ام که 207 تا بردم و gold nova 3 هستم برای اینه که مثلا 2تا بردم باز دوباره 2تا پشتش باختم.
من یکی که شخصا aug جدید رو با اون aim مسخرش دوست ندارم... مگه cod هـ!
بعدم تو اپدیت اخیر ak هیچ تغییری نکرده... کافیه یه سری به update log بزنی.
آها پس اشتباه فهمیدم :دی پس همچنان سیستم رنکش مسخرست :دی
الان امتحان میکنم ایشالله که درست شه... ممنون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or