Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
همین کارت های استیم ؟ مینیمم 10 دلار میگه نیست اونا ؟ آیتم کانتر کلا 1 دلاره .

بنده فک کنم چیزی که شما قصد خریدش رو داشتید بیشتر از یک دلار بود ولی در هر صورت راهی نیست و باید کارت تهیه کنید ، منم برای گرفتن چندتا از اسکین های بازی همین کار رو کردم

بنده فک کنم چیزی که شما قصد خریدش رو داشتید بیشتر از یک دلار بود ولی در هر صورت راهی نیست و باید کارت تهیه کنید ، منم برای گرفتن چندتا از اسکین های بازی همین کار رو کردم

نه دقیقا 1 دلار هست . من شنیدم استفاده از والت حتما باید با چیز پی ان باشه که باز هم ریسک بن شدن داره .

نه دقیقا 1 دلار هست . من شنیدم استفاده از والت حتما باید با چیز پی ان باشه که باز هم ریسک بن شدن داره .
امکان بن وقتی داره که بری از چیز پی روس استفاده کنی !
من خودم خیلی وقته از کانادا استفاده میکنم هچ مشکلی ندارم چون استور برخلاف روسیه و کشورهای که ارزون در میاد این کشورها مشکلی ندارن

من تو بازی یه لگ عجیبی دارم مثلا وقتی دارم میدوئم هی میوفتم یک متر عقب تر برای همین اصلا نمیتونم درست راه برم نشونه گیری هم که اصلا نمیشه همه چی رو با تاخیر میبینم :| در صورتی که پینگم با سرور ایران زیر 50 هست و ساعت هایی هم بازی میکنم که تایم اوت کمتر هست ولی نمیدونم چرا اینجوریه من world of tanks رو با پینگ بدتر ازین بازی میکنم ولی لگ تا این حد به چشم نمیاد.

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3061856:
من تو بازی یه لگ عجیبی دارم مثلا وقتی دارم میدوئم هی میوفتم یک متر عقب تر برای همین اصلا نمیتونم درست راه برم نشونه گیری هم که اصلا نمیشه همه چی رو با تاخیر میبینم :| در صورتی که پینگم با سرور ایران زیر 50 هست و ساعت هایی هم بازی میکنم که تایم اوت کمتر هست ولی نمیدونم چرا اینجوریه من world of tanks رو با پینگ بدتر ازین بازی میکنم ولی لگ تا این حد به چشم نمیاد.
منم دقیقا این شکل و دارم
نتم اصلا ایم اوت نداره ولی به هر سرئری که وصل می شم packet loss دارم
cl_cmdrate cl_updaterate و rate رو عوض که می کنم وقتی وارد سرور میشم دوباره بر می گردن به حالت پیش فرضشون
نتم 64kb per sec دانلود می کنه و دوتا بشتر مواقع پینگم زیره 200
:bash::bored::bash:

اگه تو سرورای ایرانی همچین مشکلاتی رو دارید هیچ عجیب نیست:d
چون همشون VPS های اشتراکی هستن

دقیقا! من تو سرور europe پینگ 110 نوسان و loss هم نداره به هیچ وجه.
ولی تو سرورای ایران... یهو میبینی پینگ رفت 1000 و loss 20 شد...

csgo_ranks.jpg

خب بعد از یه مدت بازی کردن توی قسمت Competetive و داشتن حول و حوش 55 برد می خواستم نظرم رو در مورد سیستم رنکینگ پلیرهای این بازی بدم ...

کلا این رنکیگ عمیقا یه چیز دکوری و بی استفاده ای هست ... از اونجایی که رنک هر بازیکن صرفا تحت تاثیر team result یا به عبارت بهتر برد یا باخت تیم هست به هیچ عنوان نشان دهنده با اسکیل یا بی اسکیل بودن یه پلیر نیست ... فرض کنید یک نوب تمام عیار توی یه تیم نسبتا خوب قرار بگیره و تیم بازی رو ببره .. این نوب حتی با داشتن K/D عمیقا افتضاح رنک خواهد گرفت :D

از طرف دیگه یه بازیکن پرو بخواد تکی با 4 تا رندوم توی یه تیم باشه یا کلا یه با یه تیم بد بره به فرض داشتن بهترین عملکرد رنکش رو به خاطر اینکه تیم باخته از دست میده و رنکش حول و حوش یه محدوده دائما بالا و پایین میره ... :D

در هر صورت زیاد میشه دید کسایی با رنک های بالا عمیقا نوب هست و بیسیک بازی رو نمی دونن فقط این شانس رو داشتن که توی تیم رفقای نسبتا با بازی خوب قرار دارن و از طرف دیگه کسایی با رنک های نه چندان بالا که پرو هستن ولی چون تیم خوبی ندارن نمی تونن به رنک های بالا برسن ... حالا اگه این رنک ها به تیم داده میشد باز یه مفهومی داشت ولی رنک شخصی مطلقا تو این بازی برخلاف خیلی دیگه از بازی ها مفهوم مشخصی نداره ...

مجموعا اینکه این سیستم رنکینگ یه چیزی هست صرفا برای دل خوش کردن و دکوری بودن و از ارزش خاص دیگه ای نداره !

سلام اگه میشه در مورد workshop توضیحات کامل بدید
workshop استیم دقیقا همون قسمت ماد برای بازی هاست ، مثل نقشه های جدیدی که کاربرا برای بازی طراحی کردن یا اسلحه های جدید و تغییر داده شده توسط کاربرا و ... که استیم اومده اون رو در قالب ورک شاپ جمع و جور کرده. که شما میتونید وارد قسمت ورک شاپ بشید و هرچیزی که خوشتون اومد دانلود کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or