Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
لول.کانتر رسما بعد CoD 4 نزد گیمر های حرفه ای هیچ حرفی برای گفتن نداشت.نمیدونم الان با وجود BF BC2،BF3،CoD MW2 و... میخواد چطور موفق بشه

لول.کانتر رسما بعد CoD 4 نزد گیمر های حرفه ای هیچ حرفی برای گفتن نداشت.نمیدونم الان با وجود BF BC2،BF3،CoD MW2 و... میخواد چطور موفق بشه

مگه این همه بازی که اومدن کسی بازی نکرده...
خودتم داری میگی 2 تا بتلفیلد هست 3 تا کال که هنوز مشتری داره ....حالا Resistance و Killzone و Halo ها و Socom ها به کنار.....
همه دارن این 10 تا عنوان رو بازی می کنن Counter هم بیاد همه میگیرن بازی میکنن.
خودم کلی خاطره باهاش دارم قطعا بازی رو میگیرم.

کلآ تصور Counter Strike با کنسول یه کم عجیبه ! :دی البته نسل قبل هم یه نسخه برای Xbox اومده بود ولی هرچی باهاش ور رفتم نتونستم حتی یک صدم نسخه اصلی ازش لذت ببرم.

داداش ملت کانتر رو واسه گرافیک و ... بازی نمیکنن :d
کلا کانتر یه گیرایی خاصی داره :x

نمی تونم صبر کنم تا از PSN دانلودش کنم ! :X
داداش چرا ساز مخالف میزنی :d

ادامه ی خبر : " ... و در آخر Valve اعلام کرد که گیمرهای عزیز، باید همچنان در کف Half Life بمانند" /:).:d

در هر حال از Counter جدید استقبال میشه.قراره de_dust و ... رو دوباره آپدیت کنند b-).

• Like
Reactions: XagroX
OMFG
فقط امیدوارم این که رو کنسول میاد باعث نشه یه بازی کژوال (مثل COD اره دقیقا! ...) بشه! امیدوارم اصالت خودش رو حفظ کنه و همونجوری سخت بمونه که هر نوبی نتونه بیاد تو دستشو بذاره رو تیر چند نفر رو بندازه یا با کمپ گند بزنه به بازی (مثل CoD!!! مخصوصا Pro mod)
من عاشق CoD ام! واسه FUN خیلی بازی باحالیه! ولی هیچ وقت جلوی یه گیم مثل CS جدی و حرفه ای نبوده-نیست-نخواهد بود! بهترین ورژنشم برای انلاین CoD 2 بود روی PC!
اره 2 بار! CoD خیلی مونده از نظر Pro بودن برسه به کانتر! CoD سادست! BF هم همیشه بوده و طرفدار های خودش رو داشته... یه بار امید تو CoD یه حرکت از کانتر رو اومد همه کف و خون قاطی کردن! اونم یه حرکت ساده این بود که الکی صدا دف کردن بمب رو در اورد پاشد خط گرفت یارو خودشو نشون داد کشتش بمب رو خنثی کرد...انقدر تصور و ذهنیت یه CoD باز نسبت به کسی که cs میزنه پایین تره...(منظورم هوش نیست! گیمی مثل CS تجربه بالایی میخواد و واقعا باید براش زحمت کشید تا گیمی مثل CoD که یه جوری ساختن هر کی پرید تو بزنه بکشه حال کنه...و خوب بفروشه) راستی واسه اینکه برداشت اشتباه نشه هم تو CoD ادعام میشه هم تو CS هم تو هر گیم FPS دیگه ای...(به جز Quake و امثال اون-اونارم در حد اماتور با بایند کردن کلید ها و اینا بلدم...) هر کی طلبه بود پاشه شب بیاد گیم نت نیروانا ;) هم CoD داره هم CS...انلاین هم با پینگ 20 در خدمتم:دی
امیدوارم این CS هم به موفقیت CS 1.5 & 1.6 برسه و مثل Source نشه...تا یه 10 سال هم اینو بزنیم:دی

• Like
Reactions: Dinosaur
خدایی خیلی بازی ردیفی ـه تو حالت مولتی !!! با اینکه این همه بازی های جور واجور و خفن هست ولی هنوز که کانتر بازی می کنم کیف می کنم :d ایول خبر خوبی بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or