Cory Barlog به استدیو Sony Santa Monica بازگشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
cory-barlog.png

کارگردان سابق سری God of War، آقای Cory Barlog پس از جدایی در سال 2007 به استدیو Sony Santa Monica بازگشتند.
ایشان در PS Blog اعلام کرده اند که در حال کار بر روی یک پروژه بسیار بزرگ بودند.
صحبت های آقای Barlog:
از من می پرسید بر روی چه چیزی کار میکردم؟ سوال خوبی است اما متاسفانه نمی توانم فعلا بگویم.همینقدر که آن بازی بسیار بزرگ است، و بر استانداردهایی که پایه گذاری کردم خواهند ماند همین الان که دارم این را می نویسم در حال تشکیل یک تیم هستیم.ما در دنیا به دنبال بهترین ها هستیم.اگر همین لحظه که دارید این را می خوانید، شما اهل ریسک هستید و احساس می کنید می توانید خوب عمل کنید در Sony Santa Monica منتظر تماس شما هستم.
در ماه ژوئن رئیس استدیو Avalanche Studios اعلام کرد که آقای Barlog بر روی Mad Max کار نمی کند.
VG247

بسی خوشحال گشتیم با این خبر:excited:
قطعا بهترین نسخه God of War برای من GOW 2 بوده تا الان. ولی فکر نکنم دیگه سانتا بخواد ادامه ی GOW و بسازه...

GOW حتماً برای PS4 خواهیم داشت اما خود Santa Monica هم اصولاً باید فهمیده باشه که نیاز به استراحت داره :d دیدار ما 2018 با GOW IV :d

GOW حتماً برای PS4 خواهیم داشت اما خود Santa Monica هم اصولاً باید فهمیده باشه که نیاز به استراحت داره :d دیدار ما 2018 با GOW IV :d
GOW بعد از شوماره 3ــش به نظرم نباید ادامه پیدا کنه :-" منظور شوماره 4 ــه ، GOW:A نخودیه :دی

خودشون تو شوماره 3 (میشه گفت رسماً) کار آیپی رو تموم کردن :دی به حق هم تو اوج تمومش کردن :دی

یکی بیاد بگه SM چند تا تیم داره.:dاینطور که از متن منبع مشخصه barlog داره یک تیم جدید تشکیل میده پس با این حساب تیم های SM به 3 تیم اصلی افزایش پیدا میکنند.
1-تیم GOW3 که دارند بروی یه IP جدید کار میکنند.
2-تیم GOW:A که هنوز پروژه نسل بعدیشون مشخص نیست.
3-تیم جدید barlog که در حال شکل گیریه و قراره بازی بعدیش بقول خودش فراتر از استاندارد های خود سانتامونیکا باشه.

یه تیم چهارم هم دارند که به بقیه دولوپر های سونی کمک میکنند.:d

عالی بود خبر :bighug: واقعا که بهترین کارگردانی در سری گاو رو این cory انجام داده بود . سانتا جون عمت یدونه از این کارات رو تو gamescom نشون بده . هی داره ما رو هایپ میکنه ولی رونمایی نمیکنه :((

GOW بعد از شوماره 3ــش به نظرم نباید ادامه پیدا کنه :-" منظور شوماره 4 ــه ، GOW:A نخودیه :دی

خودشون تو شوماره 3 (میشه گفت رسماً) کار آیپی رو تموم کردن :دی به حق هم تو اوج تمومش کردن :دی

کجا تموم شد اخر بازی رو حتما ندیدی نه؟؟رد خونو ندیدی؟؟به نظرم GOW رو باید تو IV تموم کنن..که فکر کنم ایشون کارگردانی کنن چون همیشه سونی روی کنسولاش GOW رو داشته

بهترین خبر پیش از گیمزکام برای من همین بود. ای خدا این GOW 2 محشر بود. امیدوارم آی پی شوتر سانتا که تیم 1 میسازه تو نمایشگاه معرفی بشه.

پ.ن: این جف چه غلطی میکنه؟!! هی استودیو عوض میکنه؟!! بازی جدیدی، خبری چیزی نیست از این بشر؟؟؟

حالا اگر gow هم نشد یه hack & slash با پدر مادر تحویل ما بدن در حد و اندازه های همون GOW نمیدنم چرا این سبک داره کم کم از بین میره یا از اصالتش داره کم میشه

خداییش GOW 3 هم خدا بود, بنظرم در حقش داره کم لطفی میشه. بزرگترین نقطه قوتشم غولاخراش بود که بنظرم تو کل سری(البته اگه خواهران سرنوشت تو شماره دومش رو فاکتور بگیریم)بهترین بود. هنوزم یاد مقابله با هیدس تو درجه سختی بالا میفتم موهای بدنم سیخ میشه!:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or