Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1765514328372.png
Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025

1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
اینکه کامبت رو melee کردن خیلی تنوع خوب و بجایی بود. با اینکه شوتینگ نسخه ی اول عالی بود ولی تنوع دادن خیلی بیشتر نیازه برای این عنوان. از طرفی اونطوری که از تریلر برمیومد محیطها هم متنوع هستن و اگه مبارزات در محیط و زمانهای مختلف انجام بشه خیلی بهتره.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اتفاقا سازنده‌ها گفتن منبع الهامشون DmC نینجا تئوری و Nier Automata هست، به علاوه فضای بازی هم تحت تاثیر انیمه نئون جنسیس اوانجلیون و بقیه انیمه‌های دهه ۹۰ میلادی هست. یعنی از این بهتر دیگه نمی‌شه به شخصه واسه من. همه‌شون عالی.

رمدی همیشه آثار باکلاس می‌سازه، یه جنس خاصی داره که خودشون رو از بقیه جدا کرده. رفته رفته کارهاشون پخته‌تر و عالی‌تر شده. خود کنترل ۱ یه جوری قشنگ‌تر و بهتر از الن ویک ۱ بود، باز الن ویک ۲ یک چیز ناب‌تر و محشرتری از کنترل بود و کلا یه اثر سینمایی/بصری دیوونه‌وار بود که کلی از چیزهای دیگه الهام گرفته بود و اثر نهایی یه معجون باورنکردنی شده بود.

این کنترل ۲ هم که اومدن دوباره گفتن بهترین بازیمون تا الان می‌شه. مکس پین رو هم با همین فرمون برن و با بودجه راکستار، فقط خدا می‌دونه چی می‌شه. عشق و صفا برای ما فن‌های رمدی :D
این اولین باره وارد سبک DMC میشن و این بنظرم حرکتی خوبی هست و باید بهتر از قسمت اول باشه . بازی های رمدی همیشه خوبن فقط ایرادشون جذابیت کم در بعضی قسمتهای بازی هست .

ایراد بازی های رمدی بیشتر بالانس گیم پلی هست تا دیزاین. توی کنترل ۱ قابلیت سنگ پرت کردن با اختلاف زیاد بهترین آپشن توی درگیری ها بود و آپشن های دیگه در برابرش به شدت ضعیف بودن که بخش کامبت بازی رو خیلی یکنواخت کرده بود. امیدوارم اینجا دوباره مرتکب همون اشتباه نشن که از اول تا آخر بازی فقط یه حرکت بزنیم.

نمایش به شدت عالی بود... امیدوارم داستان این یونیورس رمدی هم جلو بره، برخلاف AW2که مسیر خوب بود ولی عملا چیز بزرگی جلو نرفت...

در واقع تو الن ویک ما مسافت نداشتیم:دی عملا سم لیک از قانون فیزیکی جا به جایی استفاده کرد:دی روند عالی ولی مقدار جا به جایی نزدیک صفر در پیشروی این دنیا بود:دی
.
.
.
من احساس می کنم خیلی خیلی زودتر قراره از پروژه ویژه سم لیک خبر هایی بشنویم...
تقریبا کنترل با ریمیک مکس پین همزمان وارد فول پروداکشن شدن
حالا طبق گفته خود رمدی هر پروژه ای که وارد فاز فول پروداکشن می شه... بین 15تا 26 ماه بعدش تکمیل می شه...
یعنی عملا اگه تاریخ 2026 برای این بازی دروغ نباشه...
1000010959.jpg
براحتی مکس پین ریمیک برای 2027 قراره تاریخ بخوره و عرضه بشه
.
.
.
حالا ما می دونیم پس از بازسازی استدیو دو پروژه تو فول پروداکشن داریم... ولی یکسری اعضای ارشد دارن، روی عناوین آینده کار می کنند
1000010958.png

حالا ممکن این نیو پروژه همین پروژه رویایی سم لیک باشه
1000010962.jpg
نظر شخصی من اینه،تغییرات گیمپلی در کنترل... یک توفیق اجباری و تستی می تونه باشه برای همچین پروژه ای(البته اگه تا اون موقع رمدی سرپا بمونه... و توسط تنسنت... یام یام نشه:دی)

آقا تأیید شده بازی shooter نیست؟؟ من گفتم شاید اونی که تو تریلر نشون داد سلاح melee بازی بود فقط
تصور یه بازی غیر شوتر از رمدی سخته :D
البته intergalactic ناتی داگ هم فکر کنم تو همین فاز باشه گیم پلی اش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or