Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1765514328372.png
Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025

1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
  • بازی دنباله رسمی بازی اول Control است.
  • در سال 2026 برای PS5، ایکس باکس و کامپیوتر عرضه خواهد شد.
  • به عنوان «بزرگترین بازی» تاریخ استودیوی Remedy توصیف شده است.
  • یک نقش‌آفرینی اکشن با ساختار باز است که در منهتن ویران شده توسط پدیده‌های فراطبیعی جریان دارد.
  • داستان آن جدید است و نیازی به تجربه نسخه اول ندارد، اما برای بازیکنان قدیمی دارای نکات آشناست.
  • شخصیت اصلی بازی دیلن فیدن (برادر جسی) است که از طرف FBC به یک ماموریت اعزام شده است.
  • هدف دیلن پیدا کردن جسی و رسیدن به رستگاری است.
  • بازی دارای مناطق وسیع و قابل کاوش در سراسر شهر است.
  • ماموریت‌ها و رویدادهای بازی شاخه‌ای هستند و می‌توان آن‌ها را با ترتیب دلخواه انجام داد.
  • دنیای بازی زنده، عجیب و با ارزش تکرار بالا توصیف شده است.
  • سیستم پیشرفت به بازیکن اجازه می‌دهد سبک مبارزه، قدرت‌ها، باف‌ها و سلاح‌ها را شخصی‌سازی کند.
  • سلاح سرد جدیدی به نام Aberrant در بازی وجود دارد که می‌تواند به اشکال مختلف (چکش، شمشیر دوگانه و...) تبدیل شود.

من منتظر بودم دوباره با جسی بازی کنیم ولی همین که جسی هم تو بازی هست خیلی خوبه.
دیلن شخصیت خشک و تقریبا نچسبی داره. بیشتر رفتارش تو نسخه قبل شبیه یک اندروید بود.
فضای تریلر قشنگ شبیه اینسپشن نولان شده بود و به وضوح از فیلم الهام گرفته بود.
دروغ نگفتم اگر بگم بیشتر از هر بازی منتظر این نسخه بودم ولی گیم پلی بازی به دلم نچسبید به قول دوستان شبیه DMC و شباهت هایی هم با Infamous داشت.
ولی با این حال در کل به Remedy همیشه اعتماد دارم که اثر خوبی رو عرضه کنه.

آخرین ویرایش:
من منتظر بودم دوباره با جسی بازی کنیم ولی همین که جسی هم تو بازی هست خیلی خوبه.
دیلن شخصیت خشک و تقریبا نچسبی داره. بیشتر رفتارش تو نسخه قبل شبیه یک اندروید بود.
فضای تریلر قشنگ شبیه اینسپشن نولان شده بود و به وضوح از فیلم الهام گرفته بود.
دروغ نگفتم اگر بگم بیشتر از هر بازی منتظر این نسخه بودم ولی گیم پلی بازی به دلم نچسبید به قول دوستان شبیه DMC و شباهت هایی هم با Infamous داشت.
ولی با این حال در کل به Remedy همیشه اعتماد دارم که اثر خوبی رو عرضه کنه.
دیلن تو نسخه اول اصلا از خودش شخصیتی نداشت و فقط حرف های Hiss رو برای جسی تکرار میکرد برای همین هم الان خیلی دستشون برای شخصیت پردازی بازه

دیلن تو نسخه اول اصلا از خودش شخصیتی نداشت و فقط حرف های Hiss رو برای جسی تکرار میکرد برای همین هم الان خیلی دستشون برای شخصیت پردازی بازه
آخه ظاهرش هم آدم رو دچار افسردگی میکنه :D
وقتی رد هدی مثل جسی هست :D گزینه های دیگه باید غیرفعال بشن :D
--------
راستی برای چی این نسخه رو اسمش رو نذاشتن Control 2 ؟؟

راستی برای چی این نسخه رو اسمش رو نذاشتن Control 2 ؟؟
آخ آخ اینو گفتی الان بعضی ها باز طبق معمول میان میگن چون این قرار بوده صرفا Dlc بازی Control بوده باشه !
و فرق زیادی با بازی قبلی نداره و چقدر خوبه که ما این بازی رو نمیخریم ! :D:))

فقط ای ماش مثل نسخه یک سرد نباشه
واقعا حس خوبی نمیداد

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که منظور از "سرد" چه هست..
________

CONTROL رو خیلی دیر تجربه کردم. هربار میخواستم سراغش برم تریلرهاش رو میدیدم و کمی از نقدهاش میخوندم و [با تردید] از خودم میپرسیدم "یعنی واقعا ممکنه با این بازی ارتباط بتونم بگیرم؟"
فقط کمی مونده به انتشار AW2 نسخه Ultimate Edition کنترل رو گرفتم. اونهم از سر اجبار, چون فهمیده بودم جهان دوتا بازی کاملا یکپارچه شده و من که شیفته ALAN WAKE بودم نمیخواستم چیزی رو از دست بدم.
و چه اتفاق خوبی بود..
همونطور که انتظار داشتم در شروع همه چیز برام گنگ و حتی ناخوشایند بنظر میرسید. اما چند ساعتی که گذشت به خودم اومدم و متوجه شدم در لحظه چیزی که کمترین اهمیت رو برام داره رسیدن به دی ال سی AWE و کشف ارتباط جهان بازی با الن ویک هست.

و الان و در رابطه با Resonantهم تا حد زیادی حس مشابهی دارم. از خودم میپرسم "آیا واقعا با این بازی ارتباط خواهم گرفت؟"

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که منظور از "سرد" چه هست..
________

CONTROL رو خیلی دیر تجربه کردم. هربار میخواستم سراغش برم تریلرهاش رو میدیدم و کمی از نقدهاش میخوندم و [با تردید] از خودم میپرسیدم "یعنی واقعا ممکنه با این بازی ارتباط بتونم بگیرم؟"
فقط کمی مونده به انتشار AW2 نسخه Ultimate Edition کنترل رو گرفتم. اونهم از سر اجبار, چون فهمیده بودم جهان دوتا بازی کاملا یکپارچه شده و من که شیفته ALAN WAKE بودم نمیخواستم چیزی رو از دست بدم.
و چه اتفاق خوبی بود..
همونطور که انتظار داشتم در شروع همه چیز برام گنگ و حتی ناخوشایند بنظر میرسید. اما چند ساعتی که گذشت به خودم اومدم و متوجه شدم در لحظه چیزی که کمترین اهمیت رو برام داره رسیدن به دی ال سی AWE و کشف ارتباط جهان بازی با الن ویک هست.

و الان و در رابطه با Resonantهم تا حد زیادی حس مشابهی دارم. از خودم میپرسم "آیا واقعا با این بازی ارتباط خواهم گرفت؟"
بلی
بازی نوعی محیط خالی با صدا و حس ترس
در حالی که کیدونی ترسناک نیست و افسرده کننده است به نوعی بازی سردی بود و ادم رو کامل افسرده میکرد
من رو پی اس ۴ بازیش کردم و تمومش هم کردم چون به بازیهای رمدی علاقه شدیدی دارم اما خب خیلی ها از این بازی گذشتن و حتی نزدیکش نشدن
مثل الن ویک ۱ که هنوزم میگم هم رو ۳۶۰ هم نسخه ریمسترش رو سریز اکس جز بهترینها بود اما نسخه ۲ ش اون حس و حال رو حداقل برای من نداشت

هیچ ربطی به قسمت اول نداشت . گیمپلی شبیه DMC هست
اتفاقا سازنده‌ها گفتن منبع الهامشون DmC نینجا تئوری و Nier Automata هست، به علاوه فضای بازی هم تحت تاثیر انیمه نئون جنسیس اوانجلیون و بقیه انیمه‌های دهه ۹۰ میلادی هست. یعنی از این بهتر دیگه نمی‌شه به شخصه واسه من. همه‌شون عالی.

رمدی همیشه آثار باکلاس می‌سازه، یه جنس خاصی داره که خودشون رو از بقیه جدا کرده. رفته رفته کارهاشون پخته‌تر و عالی‌تر شده. خود کنترل ۱ یه جوری قشنگ‌تر و بهتر از الن ویک ۱ بود، باز الن ویک ۲ یک چیز ناب‌تر و محشرتری از کنترل بود و کلا یه اثر سینمایی/بصری دیوونه‌وار بود که کلی از چیزهای دیگه الهام گرفته بود و اثر نهایی یه معجون باورنکردنی شده بود.

این کنترل ۲ هم که اومدن دوباره گفتن بهترین بازیمون تا الان می‌شه. مکس پین رو هم با همین فرمون برن و با بودجه راکستار، فقط خدا می‌دونه چی می‌شه. عشق و صفا برای ما فن‌های رمدی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or