Conan

ريليز نشده ولي الان چندجا از جمله nextgen آوردنش كه من هم سفارش دادم.:p اميدوارم تا فردا برسه.
این بازی در تاریح 28 سپتامبر یعنی دیروز در انگلستان ریلیز شده که خوشبختانه بازی ریجن فری هست. nextgen و west هم در حال حاضر می فروشن.

بچه بازیش چطوری مثل god of war l می مونه؟
نخندون:biggrin1:
من عمري همچين فكري نميكنم
اگه اين بازي به پاي gow
ميرسيد مثل هيلو توكل دنيا تبليغات راه مينداخت
ولي فكر كنم بتونه مارو از كف اين سري بازي ها دربياره من 5 ماهي اين سبك رو بازي نكردم

این بازی در تاریح 28 سپتامبر یعنی دیروز در انگلستان ریلیز شده که خوشبختانه بازی ریجن فری هست. nextgen و west هم در حال حاضر می فروشن.

نه وست نياورده زنگ زدم گفت خالي بندي تو سايت زديم هنوز در حال اماده شدنه نزديك بود خودمم برم ضايع بشم
اين چند وقته سرعتش افتاده رو صفر

هر کسی از دوستان این بازی رو گرفت این تاپیک رو بی امون نذاره.... فعلا که هیچ امتیازی ازش نیومده که ببینم بازیش چه جوره؟ولی با اون تریلرهایی که دیدم به نظر بازی خوبی میاد.:love:

هر کسی از دوستان این بازی رو گرفت این تاپیک رو بی امون نذاره.... فعلا که هیچ امتیازی ازش نیومده که ببینم بازیش چه جوره؟ولی با اون تریلرهایی که دیدم به نظر بازی خوبی میاد.
حسام جون از اون بازی های بزن و بکش هست. چه حالی بده. فردا اولصبح رفتم تو کارش به امید خدا :biggrin1:.

دوستان اگه یکم دقت می کردید از دیروز تا حالا من دارم این بازیو پخش می کنم . محض اطلاعتون گفتم چون دیدم خیلی دنبالشید . در ضمن از این به بعد به لینک تو امضام دوست داشتید برید اونجا بازیهای جدیدو میزنم .
باتشکر.

اگه مشکل مالی دارید بهتره نخرید و پولاتون رو جمع کنید تا تو نوامبر طوفان مایکروسافت نبتتون:biggrin1:

تازه هفته دیگه با اومدن PGR4 و Fifa و NBA و... یه بادهای سختی در راه هست:biggrin1:

پس خرید کردن و خرید بازیهای توپ رو یاد بگیرید ;)

بازيه جالبيه!
همش خون و خون ريزي!(قطع كردن رو هوا از كمر! و بريدن كردن سر! بريدن دوتا دست در يك زمان!از شونه!)
اسم نقش اصليش كنان هستش و صداش مثله صداي مادربزرگ تو برنامه ي خونه ي مادربزرگ ميمونه!!! :laughing: :laughing: :laughing:

بازيه جالبيه!
همش خون و خون ريزي!(قطع كردن رو هوا از كمر! و بريدن كردن سر! بريدن دوتا دست در يك زمان!از شونه!)
اسم نقش اصليش كنان هستش و صداش مثله صداي مادربزرگ تو برنامه ي خونه ي مادربزرگ ميمونه!!! :laughing: :laughing: :laughing:
خب تا چه حدی به gow نزدیک میشه؟!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or