Command & Conquer : Red Alert 3

RED ALERT 3

سلام
همونطور که میدانید RA یکی از بازی های strategy هست که تا شماره ی 2 توسط westwood ساخته شد ولی متاسفانه بعد از فروپاشی WW کار ساخت این بازی (کلا سری بازی های C&C ) دست EA افتاد.
RA3 از سه گروه soviets و allies و empire of the rising sun تشکیل شده است.گروه سوم یک گروه جدید در سری بازی های RA هست که مطمئنا بسیاری از افراد از(مخصوصا کره ای ها ) از بازی با آن لذت خواهند برد.
نسخه ی بتا:
در نسخه ی beta هر سه گروه قرار دارند.ولی جو بازی به زیبایی ra 2 نیست و شخصا ra2 را بیشتر دوست دارم.بالانس بازی نسبتا خوب است.ولی برای عنوان بزرگی مثل RA شرکت EA کمکاری کرده و باید تنوع نیرو ها را بیشتر میکرد.
البته این نسخه بتاست و در نسخه ی اصلی شاهد برطرف شدن باگ ها و ... خواهیم بود.در RA3 باید سعی کنید از قابلیت هر unit به خوبی استفاده کنید.
برای گرفتن نسخه ی بتا(برای اینکه خودتان به انجام بازی بپردازید) یکی از دوستان من مسابقه ای را تدارک دیده اند که برای کسب اطلاعات بیشتر به site بسیار زیبای:cheesygri commandandconquer.ir مراجعه کنید!
و سایت اصلی خود ra3 این redalert3.com

ببخشید اگه بد توضیح دادم چون 1.اولین بارمه که همچین تایپیکی میزنم و 2.نسخه ی بتا رو بازی کردم.

سلام
من میخوام بازی اورجینال را بگیرم

چند تا سوال دارم:
1-این بازی از سری قبل مثل جنرال قشنگ تره؟
2-ارزش گرفتنش را داره؟
3-ارزش بازی کردن در آنلاین داره؟

من خیلی طرفدار بازی استراتژیکم ولی واقعا red alert نا امیدم کرد
تا به حال نشده بود با بازی استرتژیک حال نکنم ولی به نظرم red alert واقعا در حد نامش نبود
سبک بازی فوق العاده بچگانه و تکراری.انگار کین راث رو برای رده سنی کودکان و نوجوانان زده باشن
من با هردو بازی کین خیلی حال کردم جنرال هم در زمان خودش عالی بود ولی این بازی اصلا به دلم نچسبید
در مورد ارزش خرید هم نظرات متفاوته..نظره شخصیه من منفیه
شاید آنلاینش ارزش داشته باشه ولی وقتی با خود بازی حال نمیکنه آدم چطوری آنلاینش بچشبه؟!!!
فکر میکنم اکثریت با این بازی زیاد حال نکردن چون تو تاپیک زیاد کسی نیست
اگر دوست عزیزمون ahba2005 برنمیگشت این تاپیک هم خاک میخورد.

تا به حال نشده بود با بازی استرتژیک حال نکنم ولی به نظرم red alert واقعا در حد نامش نبود
سبک بازی فوق العاده بچگانه و تکراری.انگار کین راث رو برای رده سنی کودکان و نوجوانان زده باشن
من با هردو بازی کین خیلی حال کردم جنرال هم در زمان خودش عالی بود ولی این بازی اصلا به دلم نچسبید
شاید آنلاینش ارزش داشته باشه ولی وقتی با خود بازی حال نمیکنه آدم چطوری آنلاینش بچشبه؟!!!

در مورد Red Alert 3 هم باید بگم که آدم بزرگاش به زور بازی میکننش! شما به صرف اینکه red alert 3 گرافیک سبک فانتزی داره (و بسیار هم زیباست) میگید بازی بچه گانه س؟؟؟ کنترل کردن و استفاده ی مناسب از یونیت های بازی با قدرت دومشون نیاز به هوش و دقت زیادی در بازی داره. کدوم بازی دیگه ی استراتژی رو دیدید که همه ی یونیتاش دو تا کار بکنن؟؟؟ کدوم بازی استراتژی دیگه رو دیدید که کمپینش دو نفره باشه؟؟؟ من هرشب آنلاین میشم یه چیزی حدود 3000 نفر آنلاینن. اونوقت شما میگید بازی طرفدار نداره! میانگین سنی بهترین بازیکنای این بازی حدود بیست سال هستش!!! اصلا یه بچه نمیتونه اینو حرفه ای بازی کنه. بچه چیه! اصلا آدم بزرگاش کم میارن. حالا بگم چرا اینجا انقر خلوته؟! چون طرفدارای این سایت اغلبشون بچّه ن و این بازی هم مخاطبین خاصی داره. معمولا افراد با هوش تر و با سن بیشتر سراغ این بازی میرن :)

در مورد Red Alert 3 هم باید بگم که آدم بزرگاش به زور بازی میکننش! شما به صرف اینکه red alert 3 گرافیک سبک فانتزی داره (و بسیار هم زیباست) میگید بازی بچه گانه س؟؟؟ کنترل کردن و استفاده ی مناسب از یونیت های بازی با قدرت دومشون نیاز به هوش و دقت زیادی در بازی داره. کدوم بازی دیگه ی استراتژی رو دیدید که همه ی یونیتاش دو تا کار بکنن؟؟؟ کدوم بازی استراتژی دیگه رو دیدید که کمپینش دو نفره باشه؟؟؟ من هرشب آنلاین میشم یه چیزی حدود 3000 نفر آنلاینن. اونوقت شما میگید بازی طرفدار نداره! میانگین سنی بهترین بازیکنای این بازی حدود بیست سال هستش!!! اصلا یه بچه نمیتونه اینو حرفه ای بازی کنه. بچه چیه! اصلا آدم بزرگاش کم میارن. حالا بگم چرا اینجا انقر خلوته؟! چون طرفدارای این سایت اغلبشون بچّه ن و این بازی هم مخاطبین خاصی داره. معمولا افراد با هوش تر و با سن بیشتر سراغ این بازی میرن :)
5000% تائید میشه !

ببخشید منم بچم ؟!
من که یه عمر بازی استراتژی انجام دادم !
چیزی که واضحه اینه که Red Alert 3 دیگه جذابیت عنوانهای قبلش رو نداره و هزار ایراد دیگه که حوصله گفتنش رو ندارم ! (شاید بعدا بیام راجبش مفصل نظر بدم و روش بحث کنم)
ضمنا درست هم گفتید این تاپیک به خاطر همین دلایلی که آوردید داره خاک میخوره ولی اگر کسی میاد اینجا میگه بازی پر از اشکاله دلیل نمیشه بچه باشه . (کلا افراد سن پایین تر با به قول شما "بچه"اصلا این بازی رو انجام نمیدند که بخوان راجبش نظر بدن اصلا سبک و سیاق این جور بازیها رو نمیدونند)
من خودم طرفدار سری RA ام و با اینکه اینقدر بازی پسرفت کرده هنوزم پاش میشینم و بازی میکنم ولی روش تعصب ندارم که بیام بگم خیلی بازی خوبیه !!!

ببخشید منم بچم ؟!
من که یه عمر بازی استراتژی انجام دادم !
چیزی که واضحه اینه که Red Alert 3 دیگه جذابیت عنوانهای قبلش رو نداره و هزار ایراد دیگه که حوصله گفتنش رو ندارم ! (شاید بعدا بیام راجبش مفصل نظر بدم و روش بحث کنم)
ضمنا درست هم گفتید این تاپیک به خاطر همین دلایلی که آوردید داره خاک میخوره ولی اگر کسی میاد اینجا میگه بازی پر از اشکاله دلیل نمیشه بچه باشه . (کلا افراد سن پایین تر با به قول شما "بچه"اصلا این بازی رو انجام نمیدند که بخوان راجبش نظر بدن اصلا سبک و سیاق این جور بازیها رو نمیدونند)
من خودم طرفدار سری RA ام و با اینکه اینقدر بازی پسرفت کرده هنوزم پاش میشینم و بازی میکنم ولی روش تعصب ندارم که بیام بگم خیلی بازی خوبیه !!!

آقای Sinamaster شما کاملا دارین اشتباه میکنین. شاید بخاطر اینه که واقعا سخت شده. و وقتی یک بازی برای کسی سخت باشه از بازی زده میشه. بازی هایی که شما اسم بردین کاملا سبکهای جدایی دارن یعنی نمی تونین سری C&C و Generals رو با این بازی مقایسه کنین. هر کدوم سبک خودشونو دارن.
گرافیک:
اگر شما با گرافیک بازی میخواین از یک بازی خوشتون بیاد یا نه اون یک مسئله دیگری هست. چون این بازی از نسخه یک همیشه شوخ بوده و حالت کتابهای کمیک رو داشته. و رنگهای تند بازی و جیغ بودن رنگهاش بخاطر همینه. این مدل رنگ آمیزی آدرنالین خون شما رو هم بالا میبره و باعث بیشتر هیجانی شدن بازی میشه. و از لحاظ فنی گرافیک خیلی بهتری نسبت به کین راث داره. همونطور که آقای Cryocopter گفتن این بازی حالت فانتزی داره. اینم نقل قول از سایت Gamespot هست " Vibrant visual design and smooth performanceر" .

gameplay:
من جمله خود IGN رو اینجا براتون میاریم. "Gameplay is essentially unchanged since the original" . این بازی سبک خودشو حفظ کرده و تغییرات کوچکی به گیم پلی بازی داده. همونطور که گفتم نیاین با گرافیک بازی به بازی ای بگین بچه گونه و به بازی دیگری بگین بزرگسال. RA3 اولین بازی RTS بود که Coop رو توی خودش آورد و انقلابی در این سبک بازی بود. و کلا بازی های استراتژیک (همونطوری که Cryocopter گفت) به خاطر سخت بودن بازی برای گروه سنی بزرگسال هست.

خب دیگه سراغ صدا و آهنگ سازی بازی نمیرم که شاهکاره و فکر نکنم کسی در موردش مشکلی داشته بازی. و اینکه فیلمهای تولید شده و حس واقعیت گرایانه ای که به داستان بازی میده توضیح نیاز داشته باشه. اگر خواستین این نکات رو هم باز میکنم و توضیح میدم.

خب من خواستم یک توضیح روی بازی بدم تا بتونم بهتر به جواب شما رو بدم.
از نظر طرفدار هم همونطور که Cryocopter گفتن روزی 3000 بازیکن آنلاین هستن و 800 تا 900 بازی در حال اجراست.
من که خودم از اولین نسخه بازی شروع کردم واقعا همون حس رو به من میده و یاد دوران گذشته میفتم.
فکر نکنم کسی به خاطر اینکه شما بازی رو دوست ندارین به شما بگه بچه. نظرات مختلفه ولی نمیشه گفت این بازی افتضاحه . به نظر من پیشرفتهای چشمگیری کرده و اصلا پست رفت نکرده.
بعد من تجربه ای که در بازی کردن آنلاین بازی های مختلف دارم و با بازیکنان خارجی و داخلی در ارتباط بودم. میتونم به جرات بگم که کاملا انتظارهای متفاوتی از بازی ها دارن. ایرانی ها بیشتر به گرافیک توجه میکنن ولی بازیکنان خارجی گیم پلی مهمترین قسمت براشونه. و کلا انتظارهای جدایی دارن.

در کل من از این بازی لذت بردم و نمی تونم از پاش بلند بشم.
بازم نکته ای بود بگین.
(اگر کمی در هم ور همه ببخشید چون سریع تایپ کردم و وقت دوباره خوندن و ادیت کردن نداشتم.)

من در اواسط حرفهام گفتم که نظرات متفاوته
اما دوستان به این توجه نکردند که من فقط در ارتباط با گرافیک حرف نزدم
گرافیک بازی یه بخش از بازی که من حال نکردم باهاش اما سبک بازی هم ایراد داره به نظرم
گفتم که این بازی بسیار بسیار شبیه کین راث هست وقبلا هم گفتم که حتی صدا گذاری و اعلان آلارمها و جملات به کار رفته هم یکیست.فقط گویندش عوض شده..من وقتی برای اولین بار بازی کردم همه گزینه هاش برام آشنا بود به دلیل اینکه اکثرشون با کین یکی بود.من نمیگم که دقیقا خوده کینه ولی اینقدر به هم شباهت دارند که میشه گفت یه نسخه ای از اون میتونه لقب بگیره..تفاوت هست ولی این تفاوت در جزییات است و کلیت بازی خیلی شباهت دارد
در صورتی که اگه redalert رو بازی کرده باشید اصلا سبک وسیاقش بدین شکل نبود..خیلی با ورژن های یک و دو اون فاصله داره.برای همین هم هست که مثلا من توقع همچین بازی رو نداشتم..

گرافیک بازی یه بخش از بازی که من حال نکردم باهاش اما سبک بازی هم ایراد داره به نظرم
گفتم که این بازی بسیار بسیار شبیه کین راث هست وقبلا هم گفتم که حتی صدا گذاری و اعلان آلارمها و جملات به کار رفته هم یکیست.فقط گویندش عوض شده..من وقتی برای اولین بار بازی کردم همه گزینه هاش برام آشنا بود به دلیل اینکه اکثرشون با کین یکی بود.من نمیگم که دقیقا خوده کینه ولی اینقدر به هم شباهت دارند که میشه گفت یه نسخه ای از اون میتونه لقب بگیره..تفاوت هست ولی این تفاوت در جزییات است و کلیت بازی خیلی شباهت دارد
در صورتی که اگه redalert رو بازی کرده باشید اصلا سبک وسیاقش بدین شکل نبود..خیلی با ورژن های یک و دو اون فاصله داره.برای همین هم هست که مثلا من توقع همچین بازی رو نداشتم..
کاملا با نظراتت موافقم

اول منم در جواب اون دوستمون بگم که هیچ کس یه بازی استراتژی رو به خاطر گرافیکش بازی نمیکنه هر چند گرافیک RA3 بسیار ناامید کننده و بد شده و میتونست خیلی بهتر از اینها بشه
رنگ و فانتزی بودن سری RA یکی از مشخصه هاش هست ولی به شدت در RA3 زیاده روی شده قبلا هم دوستان اشاره کرده بودن و بهش لقب Lego Red Alert رو دادند.

در مورد گیم پلی که صدتا مثال میتونم برات بزنم که RA3 درش پسرفت کرده
اول سرعت بالای سری RA هست که در RA3 به شدت این سرعت کاهش یافته و لطمه زیادی هم به گیم پلیش زده که وقتی بازی رو شروع کردم خیلی تو ذوقم خورد . مطمئنم که بقیه هم همین ایراد رو قبول دارن .

دوم سبک و سیاق بازیه که به شدت شبیه Tiberium Wars شده و از خود سری Red Alert فاصله گرفته من که اصلا این بازی رو به عنوان یک Red Alert قول ندارم .
بعد از اون در مورد unit ها و امکانات بازی که هیچ چیز خاصی نداره و تنها نقطه قوتش اینه که بعضی از یونیت ها و چیزهای RA های قبلی رو حفظ کرده و چیزهای جدیدی که ایندفعه اضافه شده مثل چند تا تانک و هواپیماهای بی مصرف و مسخره هستش که کارایی بسیار ضعیفی هم دارند.
پروفسور انشتین بدبخت هم همون اول به طرز مسخره ای سر برگردوندن زمان و دست دادن با اون ژنرال خیانتکار مرد ! و وقتی که به زمان خودشون برگشتند دیگه هیچ سلاح هسته ای و بمبهای اتمی وجود نداره و جالب اینجاست که هیچ سلاح خاصی هم اضافه نشده که جای خالی اونها رو پر کنه .
واقعا حیف این بازی بود که همچین بلایی سرش بیاد و تا این حد بد بشه.

بله interface بازی شبیه kane's wrath هست و این خودش نکته ی مثبتیه. نکنه فراموش کردید اینا همشون جز سری بازی های C&C هستن؟؟؟ خود بازی زمین تا آسمون با kane's wrath فرق داره. سیستم جمع آوری پولش بزرگترین فرقشه. در مورد اعلان ها هم باید بگم که اتفاقا تفاوت های زیادی پیدا کرده یه نمونش اینکه enigineerها رو آلارم میده که قبلا نمیداد. نیرو های هوایی رو هم آلارم میده. همه ی اینها برای بالانس تر کردن بازی اضافه شدن. شما صداگذاری رو جزئیات میدونید یا کلیات که به صداش ایراد میگیرید؟!!! اونوقت داشتن یا نداشتن جنگ دریایی جزییاته؟؟؟ شما فکر میکنید red alert 3 بیشتر طرفدار پیدا کرده یا قبلی هاش؟ اگه یه سر به فوروم های خود C&C بزنید متوجه میشید که من چی میگم. این یه نمونه س: http://forums.commandandconquer.com/jforum/posts/list/553.page#6020
فکر میکنید الان چند نفر در سرور های red alert 2 که انقد ازش تعریف میکنید آنلاینن؟ به 100 نفر هم نمیرسن!!! red alert 3 یک ورزش الکترونیکی کاملا استاندارد هستش عزیزم. اینکه بعضی یونیت های رد الرت 2 رو دیگه توش نمیبینید دلیلش همینه که بازی بالانس شده و لازم بوده بعضی یونیت ها حذف بشن.

آخرین ویرایش:
کاملا با نظراتت موافقم

اول منم در جواب اون دوستمون بگم که هیچ کس یه بازی استراتژی رو به خاطر گرافیکش بازی نمیکنه هر چند گرافیک RA3 بسیار ناامید کننده و بد شده و میتونست خیلی بهتر از اینها بشه
رنگ و فانتزی بودن سری RA یکی از مشخصه هاش هست ولی به شدت در RA3 زیاده روی شده قبلا هم دوستان اشاره کرده بودن و بهش لقب Lego Red Alert رو دادند.

در مورد گیم پلی که صدتا مثال میتونم برات بزنم که RA3 درش پسرفت کرده
اول سرعت بالای سری RA هست که در RA3 به شدت این سرعت کاهش یافته و لطمه زیادی هم به گیم پلیش زده که وقتی بازی رو شروع کردم خیلی تو ذوقم خورد . مطمئنم که بقیه هم همین ایراد رو قبول دارن .

دوم سبک و سیاق بازیه که به شدت شبیه Tiberium Wars شده و از خود سری Red Alert فاصله گرفته من که اصلا این بازی رو به عنوان یک Red Alert قول ندارم .
بعد از اون در مورد unit ها و امکانات بازی که هیچ چیز خاصی نداره و تنها نقطه قوتش اینه که بعضی از یونیت ها و چیزهای RA های قبلی رو حفظ کرده و چیزهای جدیدی که ایندفعه اضافه شده مثل چند تا تانک و هواپیماهای بی مصرف و مسخره هستش که کارایی بسیار ضعیفی هم دارند.
پروفسور انشتین بدبخت هم همون اول به طرز مسخره ای سر برگردوندن زمان و دست دادن با اون ژنرال خیانتکار مرد ! و وقتی که به زمان خودشون برگشتند دیگه هیچ سلاح هسته ای و بمبهای اتمی وجود نداره و جالب اینجاست که هیچ سلاح خاصی هم اضافه نشده که جای خالی اونها رو پر کنه .
واقعا حیف این بازی بود که همچین بلایی سرش بیاد و تا این حد بد بشه.

خیر، جالب اینجاست که شما هیچ اطلاعی از بازی ندارید! الان هر گروه حداقل سه تا SW داره که خیلی هم از بمب اتم جذّاب ترن اونوقت شما میگید هیچ سلاح خاصی اضافه نشده :eek: پیشنهاد میکنم حداقل یک بار بازی رو کامل انجام بدید بعد نظر بدید. شما هم از همونایی هستید که از سبک گرافیک بسیار زیبای این بازی خوشتون نیومده و بازی رو کنار گذاشتید و بازی نکردید! فقط ایراد الکی میگیرید. بازم میگم هر گروه حداقل 3 تا سوپر ویپن داره!!!
در مورد سرعت هم باید بگم که در این بازی حتی یک لحضه غفلت هم میتونه باعث باختن شما بشه. مثلا اگه اول بازی نتونید نفت نزدیک بیس خودتونو بگیرید خیلی عقب میمونید. یا اگه نتونید به موقع توانایی دوم یونیتتون رو فعال کنید ضرر میکنید. البته خوب عذر شما موجه هستش که نمیدونید بازی چقدر سریعه! چون بازی نکردید دیگه! بازی حرفه ای به یک ربع نکشیده تموم میشه عزیز! بازی هم سریعه و هم هوش و دقت و تمرکز زیادی لازم داره که ظاهرا شما از پسش بر نیومدید.

آخرین ویرایش:
خیر، جالب اینجاست که شما هیچ اطلاعی از بازی ندارید! الان هر گروه حداقل دو تا SW داره که خیلی هم از بمب اتم جذّاب ترن اونوقت شما میگید هیچ سلاح خاصی اضافه نشده :eek: پیشنهاد میکنم حداقل یک بار بازی رو کامل انجام بدید بعد نظر بدید. شما هم از همونایی هستید که از سبک گرافیک بسیار زیبای این بازی خوشتون نیومده و بازی رو کنار گذاشتید و بازی نکردید! فقط ایراد الکی میگیرید. بازم میگم هر گروه حداقل 3 تا سوپر ویپن داره!!!
در مورد سرعت هم باید بگم که در این بازی حتی یک لحضه غفلت هم میتونه باعث باختن شما بشه. مثلا اگه اول بازی نتونید نفت نزدیک بیس خودتونو بگیرید خیلی عقب میمونید. یا اگه نتونید به موقع توانایی دوم یونیتتون رو فعال کنید ضرر میکنید. البته خوب عذر شما موجه هستش که نمیدونید بازی چقدر سریعه! چون بازی نکردید دیگه! بازی حرفه ای به یه ربع نکشیده تموم میشه عزیز! بازی هم سریعه و هم هوش و دقت و تمرکز زیادی لازم داره که ظاهرا شما از پسش بر نیومدید.

من کاملا با حرفها شما موافقم.
جالب اینجاست که صداگذاری بازی کلیاته ولی ارتش دریایی و جمع آوری پول جزییات!!!!
نکته ای نمونده که من بگم.

آخرین ویرایش:
خیر، جالب اینجاست که شما هیچ اطلاعی از بازی ندارید! الان هر گروه حداقل سه تا SW داره که خیلی هم از بمب اتم جذّاب ترن اونوقت شما میگید هیچ سلاح خاصی اضافه نشده :eek: پیشنهاد میکنم حداقل یک بار بازی رو کامل انجام بدید بعد نظر بدید. شما هم از همونایی هستید که از سبک گرافیک بسیار زیبای این بازی خوشتون نیومده و بازی رو کنار گذاشتید و بازی نکردید! فقط ایراد الکی میگیرید. بازم میگم هر گروه حداقل 3 تا سوپر ویپن داره!!!
در مورد سرعت هم باید بگم که در این بازی حتی یک لحضه غفلت هم میتونه باعث باختن شما بشه. مثلا اگه اول بازی نتونید نفت نزدیک بیس خودتونو بگیرید خیلی عقب میمونید. یا اگه نتونید به موقع توانایی دوم یونیتتون رو فعال کنید ضرر میکنید. البته خوب عذر شما موجه هستش که نمیدونید بازی چقدر سریعه! چون بازی نکردید دیگه! بازی حرفه ای به یک ربع نکشیده تموم میشه عزیز! بازی هم سریعه و هم هوش و دقت و تمرکز زیادی لازم داره که ظاهرا شما از پسش بر نیومدید.
ببین جناب فکر کنم اولین Red Alert ـی باشه که داری بازی میکنی و اصلا از سبک و سیاق این بازی خبر نداری و با Tiberium Wars اشتباه گرفتیش !
شما که حتی متوجه سرعت کم بازی نشدی نسبت به RA های قبلی خب توقعی بیشتر از این هم ازت نمیره
ضمن اینکه تنها چیزی که در بازی استراتژِی برای من اهمیت نداره همین گرافیکه و مثل اینکه شما فقط به خاطر گرافیک نه چندان خوب این بازی بهش جذب شدی و گیم پلی برای اهمیتی نداره . در مورد هوش مصنوعی فکر کنم شوخی میکنی :) مورچه چیه که کله پاچش چی باشه .اصلا ارزش بحث کردنم نداره .
من که از SW هاش به هیچ وجه خوشم نیومد و به نظرم باز هم از روی Tiberium Wars تقلید کرده و هیچ سلاحی مثل سلاحهای اتمی RA نمیشه و نخواهد شد .
راستی سیستم جمع آوری پول رو یادم رفت بگم که به حدی مسخره شده که اصلا فکرشم نمیکردم همچین سیستمی روش پیاده کنند .
من دلایل موجهم رو گفتم راجب افتضاح شدن و به گند کشیده شدنش و مخاطبم فقط شما نبودی پس لطف کن حرفهای اشتباهت رو تحویل من نده

به نظرم باز هم از روی Tiberium Wars تقلید کرده و هیچ سلاحی مثل سلاحهای اتمی RA نمیشه و نخواهد شد .
تمام بازی های C&C بدون اسثنا شبیه هم بودن پس لطفاً با گفتن اینکه RA3 از TW تقلید:eek: کرده بحث رو به بیراهه نکشونید. محض اطلاع شما آقای C&C باز عرض کنم شباهت RA2 و RA1 و اکسپنشن هاشون به TW خیلی بیشتر از شباهت RA3 به TW بود و RA3 برای اولین بار در سری C&C های اصلی یعنی Tiberian و RA یک سری روند جدید معرفی کرد: نمونه : همون مدیریت منابع که خودتون گفتید یا سیستم پایگاه سازی.

اولا که چه بحث بیهوده ایه
من چندین بار گفتم که هرکس نظر خودش رو داره
و به نظرم هرکس میتونه اینجا بیاد و نظراتش رو بده
و هدف اینه که فرضا کسی که میخواد این بازی رو بخره با نظرات مختلف آشنا بشه
ثانیا من هیچ وقت نگفتم که صداگذاری جزو کلیاته منظورم این بود که حتی در بعضی جزییات هم یکیست چه برسه به کلیات
کلیات بازی شامل کارخانجات و ماشینها هست که فقط نیروی دریایی بهش اضافه شده و سیستم محدود جمع آوریه منابع که از نظره من نقطه ضعفه سیستمه
این تغییرات هم اگه اضافه نمشد که خوده کین راث بود...
در مورد شباهت با دوست خوبمون blsckcanopus اصلا موافق نیستم.red alert یک ودو شباهتش اصلا با کین قابل مقایسه نیست
یه مطلب دیگه هم اینکه دوست عزیز جناب cryocopter حرفی رو بیان داشتن که از یک فرد با تجربه بسیار بعیده و اونم اینه که red alert یک و دو برای چند سال پیشه ومسلم هست که با اون گرافیک ضعیف(در حال حاضر البته) کسی سراغ اون بازیها نمیره و همیشه همه به دنباله بازیهای جدید هستند.الان چه کسی هست که از بازیهای استرتژیک قدیمی استفاده میکنه......
در کل هرچه که بحث بشه هرکسی نظره خودشو داره
پس بهتره که نظرات اعلان بشود و تحلیل اینها با خود خریداره

آفرین!!!

ببین جناب فکر کنم اولین Red Alert ـی باشه که داری بازی میکنی و اصلا از سبک و سیاق این بازی خبر نداری و با Tiberium Wars اشتباه گرفتیش !
شما که حتی متوجه سرعت کم بازی نشدی نسبت به RA های قبلی خب توقعی بیشتر از این هم ازت نمیره
ضمن اینکه تنها چیزی که در بازی استراتژِی برای من اهمیت نداره همین گرافیکه و مثل اینکه شما فقط به خاطر گرافیک نه چندان خوب این بازی بهش جذب شدی و گیم پلی برای اهمیتی نداره . در مورد هوش مصنوعی فکر کنم شوخی میکنی :) مورچه چیه که کله پاچش چی باشه .اصلا ارزش بحث کردنم نداره .
من که از SW هاش به هیچ وجه خوشم نیومد و به نظرم باز هم از روی Tiberium Wars تقلید کرده و هیچ سلاحی مثل سلاحهای اتمی RA نمیشه و نخواهد شد .
راستی سیستم جمع آوری پول رو یادم رفت بگم که به حدی مسخره شده که اصلا فکرشم نمیکردم همچین سیستمی روش پیاده کنند .
من دلایل موجهم رو گفتم راجب افتضاح شدن و به گند کشیده شدنش و مخاطبم فقط شما نبودی پس لطف کن حرفهای اشتباهت رو تحویل من نده

شما که تا چند پست قبل اصلا میگفتید هیچ SW جایگزینی اضافه نکردن :laughing: حالا میگید هیچ کدوم جذاب نیست؟! افکت های vacuum empoder یا magnetic singularity که به این زیبا یی هستن رو با گرافیک دوبعدی ردالرت 2 مقایسه میکنید و میگید به پای اون نمیرسه؟؟؟
من کجای پستم در مورد هوش مصنوعی حرف زدم آخه :confused:؟؟؟
من وقتی میگم سرعت بازی کم نیست براش دلیل منطقی میارم. شما کافیه دو تا replay تماشا کنی. بازی تو همون 5 دقیقه اول ممکنه تموم بشه. 5 دقیقه زیاده؟؟؟ در ضمن، در red alert 2 سیستم زمانبندی بازی براساس سرعت cpu بوده. یعنی اگه شما red alert 2 رو با سرعت پیش فرض خودش روی یه کامپیوتر جدید اجرا کنید سریع تر از حالت عادی اجرا میشه و همه چیز غیر عادی میشه. حالا بازم بگو red alert 3 (که بازی های حرفه ایش حداکثر 20 دقیقه طول میکشه) کنده :eek:

شما که تا چند پست قبل اصلا میگفتید هیچ SW جایگزینی اضافه نکردن :laughing: حالا میگید هیچ کدوم جذاب نیست؟! افکت های vacuum empoder یا magnetic singularity که به این زیبا یی هستن رو با گرافیک دوبعدی ردالرت 2 مقایسه میکنید و میگید به پای اون نمیرسه؟؟؟
من کجای پستم در مورد هوش مصنوعی حرف زدم آخه :confused:؟؟؟
من وقتی میگم سرعت بازی کم نیست براش دلیل منطقی میارم. شما کافیه دو تا replay تماشا کنی. بازی تو همون 5 دقیقه اول ممکنه تموم بشه. 5 دقیقه زیاده؟؟؟ در ضمن، در red alert 2 سیستم زمانبندی بازی براساس سرعت cpu بوده. یعنی اگه شما red alert 2 رو با سرعت پیش فرض خودش روی یه کامپیوتر جدید اجرا کنید سریع تر از حالت عادی اجرا میشه و همه چیز غیر عادی میشه. حالا بازم بگو red alert 3 (که بازی های حرفه ایش حداکثر 20 دقیقه طول میکشه) کنده :eek:
من گفتم هیچ سلاح خاصی اضافه نشده که جای اون رو پر کنه .

من منظورم از جذابیت "گرافیک" نیست . چرا شما همه چیزو تو گرافیک میبینی؟!
بعد شما رفتی تو بحث گرافیک داری گرافیک چند سال پیش RA2 رو با گرافیک RA3 مقایسه میکنی ! :) آخه این بازی گرافیک درست حسابیم نداره ! :)
شما که کلا رفتی تو بحث گرافیک ! آخه گرافیک چه فایده ای داره وقتی گیم پلی خوبی نداشته باشه .
معلومه که الان دیگه کسی سراغ RA2 نمیره. من خودم 3 سال هست که RA2 رو بازی نکردم
همونطور هم که قبلا گفتم سرعت گیم پلی بازی در RA3 به شدت کاهش یافته
واقعا چه طور شما نفهمیدی ؟!
رفتی بحث CPU رو باز کردی که بگی سرعت گیم پلی به CPU ربط پیدا میکنه!!!

به هر حال هر کسی یه نظری داره
ممکنه شما که غیر از گرافیک چیز دیگه ای نمیبینید از این بازی خوشتون بیاد (هر چند که گرافیک جالبی هم نداشت)
منم نظرم و نقاط ضعف این بازی رو بیان کردم و با کسی بحثی ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or