Command & Conquer : Red Alert 3

RED ALERT 3

سلام
همونطور که میدانید RA یکی از بازی های strategy هست که تا شماره ی 2 توسط westwood ساخته شد ولی متاسفانه بعد از فروپاشی WW کار ساخت این بازی (کلا سری بازی های C&C ) دست EA افتاد.
RA3 از سه گروه soviets و allies و empire of the rising sun تشکیل شده است.گروه سوم یک گروه جدید در سری بازی های RA هست که مطمئنا بسیاری از افراد از(مخصوصا کره ای ها ) از بازی با آن لذت خواهند برد.
نسخه ی بتا:
در نسخه ی beta هر سه گروه قرار دارند.ولی جو بازی به زیبایی ra 2 نیست و شخصا ra2 را بیشتر دوست دارم.بالانس بازی نسبتا خوب است.ولی برای عنوان بزرگی مثل RA شرکت EA کمکاری کرده و باید تنوع نیرو ها را بیشتر میکرد.
البته این نسخه بتاست و در نسخه ی اصلی شاهد برطرف شدن باگ ها و ... خواهیم بود.در RA3 باید سعی کنید از قابلیت هر unit به خوبی استفاده کنید.
برای گرفتن نسخه ی بتا(برای اینکه خودتان به انجام بازی بپردازید) یکی از دوستان من مسابقه ای را تدارک دیده اند که برای کسب اطلاعات بیشتر به site بسیار زیبای:cheesygri commandandconquer.ir مراجعه کنید!
و سایت اصلی خود ra3 این redalert3.com

ببخشید اگه بد توضیح دادم چون 1.اولین بارمه که همچین تایپیکی میزنم و 2.نسخه ی بتا رو بازی کردم.

این Crack fix سالم
http://www.mininova.org/tor/1963299
قرار نیست وقتی یه تیم بازی رو کرک میکنه...یه تیم دیگه Crack fix بده!
بله من بازی رو خریدم بازی هم کردم مشکلی هم باهاش نداشتم...نیازی هم ندارم بیام اینجا داد بزنم خوب من بازیو خریدم! کاری که اکثر شماها میکنید...
من نتیجه میگیرم که قفلی گذاشتن که اگر دورش بزنن بازی رو هم تحت تاثیر میزاره.
چه قدر Reverse enginering بلدی که اینجور نظر شخصی هوا میدی ؟ من 6 تا واحد درسی داشتم و 3 تا دیگه هم دارم در مورد این چیزا میگذرونم...این جوری نظر شخصی هوا نمیدم!
که میگی من نتیجه میگرم...کرکر هستی یا هکری که نتیجه گیری میکنی ؟

احتمالا توی حیطه تربیت خانوادگی بهت یاد ندادن در مورد چیزی که بلد نیستی حرف نزنی...؟!
اینجا هم کسی ادعا مغز متفکر بودن نداره...فقط Cut ـت کردم چون کم کم داشت حس متکلم وحده بهت دست میداد! :laughing:

این Crack fix سالم
بله من بازی رو خریدم بازی هم کردم مشکلی هم باهاش نداشتم...نیازی هم ندارم بیام اینجا داد بزنم خوب من بازیو خریدم! کاری که اکثر شماها میکنید...
چه قدر Reverse enginering بلدی که اینجور نظر شخصی هوا میدی ؟ من 6 تا واحد درسی داشتم و 3 تا دیگه هم دارم در مورد این چیزا میگذرونم...این جوری نظر شخصی هوا نمیدم!

احتمالا توی حیطه تربیت خانوادگی بهت یاد ندادن در مورد چیزی که بلد نیستی حرف نزنی...؟!
اینجا هم کسی ادعا مغز متفکر بودن نداره...فقط Cut ـت کردم چون کم کم داشت حس متکلم وحده بهت دست میداد! :laughing:

هیچ کدوم ولی کسی هستم که میتونم نتیجه گیری کنم و نظر بدم و شما میتونی حرف منو قبول بکنی یا نه. اینو به خودت میسپرم.
اگر میخوای حرف دیگه ای بزنی من آنلاینم بیا توی چت. نمی خوام اینجا بیشتر از این بحثهای بی ربط بشه... josh_lefter آی دی یاهوی منه....
نمیدونم کی این علمی کاربردی ها رو قاطی آدم کرد!!!!

هیچ کدوم ولی کسی هستم که میتونم نتیجه گیری کنم و نظر بدم و شما میتونی حرف منو قبول بکنی یا نه. اینو به خودت میسپرم.
تا کم میارن همه چی میشه نظر شخصی :sick:
همون هایی که امسال تورو آدم حساب نمیکنن

عزيز يعني فرضا فقط كارشناسي ها ادم هستند
24.gif
خواهشا مراعات كن برادر من

دوستان این کار نمی کنه.:-"

این همون فایلی هستش که توی صفحه های قبل هم یکی از دوستان زحمتشو کشیده بودن.
فقط فایل grass رو داره....

عزيز يعني فرضا فقط كارشناسي ها ادم هستند
24.gif
خواهشا مراعات كن برادر من

من به هیچ مدرکی توهین نکردم فقط با علمی کاربردی مشکل دارم .

آخرین ویرایش:
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز و مودب.
در مورد بازي هاي EALA و Westwood، اگه دوستان به ياد داشته باشن، هميشه يك نكته وجود داشته كه ميرفته رو اعصاب ملت. و اين نكته شيطنت تيم در مورد سيستم امنيتي بازي بوده. تيم سازنده بازي هميشه تو كد برنامه اجرايي بعد از چك اصلي يك خط كد قرار مي داد كه تو موقعيت خاص فعال مي شد و بازي رو خراب مي كرد. اگه يك تيم بازي اين شركت رو كرك مي كرد؛ بازي ظاهراً درست اجرا مي شد؛ ولي بعد يك مدتي اتفاق خاصي مي افتاد. نمونش تو بازي RA2 بود...اولين كركي كه اومد چك CD بازي رو غير فعال مي كرد؛ ولي 60 ثانيه بعد از شروع بازي همه نيرو ها منفجر مي شدن و گيمر شكست مي خورد و هاج و واج مي موند كه چي شده؟
ظاهراً اين تيمي كه RA3 رو كرك كرده قضيه رو نمي دونسته؛ چون RA3 دقيقاً همين فوت كوزه گري رو داره. اگه بازي درست كرك نشه؛ تو مرحله 6 بعد از گفتن يك ديالوگ (كه فوق العاده هم كنايه آميزه و ميشه ازش دو جور برداشت كرد؛ يكي پيغام قفل نويس هاي بازي به ملت و يكي پيغام معمولي داخل بازي) بازي بلافاصله Crash مي كنه.
اين كرك بعدي هم كه امده در واقع همون فوت كوزه گريه.
از دوست عزيز آقاي ahba2005 هم يك تشكر ويژه مي كنم به خاطر گذاشتن موسيقي بازي. دل يك پيرمرد رو شاد كردي.:cheesygri

اساتیدی(ahba2005 و DJ_MJ ) که هر چی دلشون خواست بهم گفتن این بار رو فقط تذکر دادم. بدون شک دفعه بعد(چه این تاپیک و چه تاپیکهای دیگه) مستقیما دسترسیتون قطع میشه.

دوستان عزیز این لینک رو امتحان کنن.
کسایی که مشکل داشتن مشکلشون برطرف شده.
مثل سیاهی صفحه و ....
http://thepiratebay.org/torrent/4476887/Command.And.Conquer.Red.Alert.3.Fix-RELOADED

اقا میشه یه چنتا استراتژی برای ساخت و ساز بگین چون به شدت نیاز دارم :biggrin1:
برای این پچ های مسخره کرک نیومد بابا من میخوام replay ببینم :cheesygri

این Crack fix سالم

با این همه واحد که میگی گذرونی هنوز یاد نگرفتی engineering رو درست بنویسی!!! موفق باشی عزیزم. تازه اون fix هم درست کار نمیکنه. برای پچ ها هم که کرک نیومده! به جز reloaded هم کسی کرک نکرده. اصلا میشه گفت این بازی رو نتونستن درست کرک کنن. تو که ادعا داری بیا برامون کرک کن! حالا پچ بعدی قراره یه عالمه باگ رو درست کنن که اونائی که بازی اصل ندارن بازم نمیتونن پچ رو نصب کنن. مجبورن با همین باگ ها بازی کنن! منم تصمیم گرفتم برم اورجینال بخرم. این طوری بهترم هست. دیگه دزدی نیست.

جناب Cryocopter لازم نیست برای هر کاربر یکبار بنویسم که لحن صحبتتون نامناسبه. با توجه به این که تازه واردید اینبار ازتون میخوام رعایت کنید.
پست بعدی که با این لحن از طرف هر کسی نوشته بشه بدون شک دسترسیش قطع میشه.

ببینین،
خواهشا کسی رو از قطع کردن دسترسی نترسونین.
هم خودتون میدونین هم ما که باز کردن اکانت هیچ کاری نداره.
من جایی که به من توهین بشه نمی تونم تحمل کنم. و جواب میدم چون نمی تونم لحن توهین آمیز کسی رو تحمل کنم.
من نه نیازی به سایت شما دارم نه انجمن شما. من خودم سایت دارم. مدیر سایت بازیکده بودم و هستم و اگر خدا بخواد خواهم بود. (که بزودی هم افتتاح میشه) . من برای تفریح اومدم به سایت شما همون جوری که توی اولین پستم توی این تاپیک نوشتم من برای پر کردن وقت تا عرضه بازی اومدم اینجا. و خیلی لذت بردم. فکر کنم خیلی کمک کرده باشم و اطلاعات مفیدی رو به اشتراک گذاشته باشم. و صاحب این سایت هم دورادور و از زمان قدیم میشناسم و فقط به خاطر ایشون بود که این سایت رو برای نوشتن اخبار انتخاب کردم.
ولی وقتی یک نفر میاد و موضوعی رو که بعدا همه اون رو تایید کردن به سخره میگیره و توهین میکنه. من نمی تونم تحمل کنم. من حتی در پستهای اولم خیلی مودبانه با ایشون برخورد کردم. ولی...

به هر حال من اون استفاده ای که از این سایت میخواستم بکنم ،کردم. برای منم مهم نیست که این اکانت بسته بشه یا نه.

اگر خواستین میتونم در این سایت به کارم ادامه بدم و سوالات شما رو جواب بدم من خوشحال میشم که به کسی کمک کرده باشم. ولی اگر موندم اجازه نمی دم کسی پستهای من مسخره کنه یا توهین بکنه.

با تشکر
امیرحسین بهرامعلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or