Command & Conquer 3: Kane's Wrath

این تاپیکو زدم تا درباره این بازی بحث و تبادل نظر کنیم
تو این بازی مثل اینکه به nod یه سری unit های جدید اضافه شده بعضی ازاین unit ها:
The Enlightened
942784_20080305_embed001.jpg

The versatile Nod Specter tank serves double duty as a stealth unit and as long-range artillery.
Confessor Cabal
942784_20080305_embed002.jpg

The Nod Reckoner is a personnel carrier that acts as a forward bunker
Reckoner
Tiberium Trooper
942784_20080305_embed003.jpg

اینم یه Trailer در رابطه با این Unit ها
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download_ini.php?pid=942784&sid=6187235&mode=previews

چند تا عکس:
xscreen3.jpg
942784_20070814_screen001.jpg

Last edited by a moderator:
سلام منم بازی گرفتم. خيلی باحال شده
اين تانک (مارو) :eek: خيلی باحاله. مخصوصاً تايبريم باش جم کنی. کاره 100 تا هاروسترو با هم ميکنه:cheesygri
بازيش منو ياد c&c zero hour انداخت:love:
راستی فرقه انجنير معمولی با اون که تفنگ دستشه چيه. بجز تيراندازی (تو GDI )

من هنوز با همه گروه ها بازی نکردم فقلا جی دی ای که به نظرم دیگه این گروه ضعفی نداره حالا با بقیه که بازی کردم نظرمو می گم که کدوم گروه قوی تره در ضمن این marv عجب چیزیه:laughing: این orbital هم خیلی باحاله ادمو یاد بازی پاپلوس می ندازه:laughing:
فقط از جی دی ای یکی از امکاناتشو نفهمیدم چیه .کنار صفحه سمت چپ اسمشو یادم رفته ولی شبیه یه ستون کنار orbital که قیمتشم 500 دولاره این چیه؟
Sonic Repulsion Field
يه کاره جالبشم اينه که نميزاره ساختمونتو Capture کنن.

يه جورايه محافظت ميکنه از ساختمونات

آخرین ویرایش:
سلام منم بازی گرفتم. خيلی باحال شده
اين تانک (مارو) :eek: خيلی باحاله. مخصوصاً تايبريم باش جم کنی. کاره 100 تا هاروسترو با هم ميکنه:cheesygri
بازيش منو ياد c&c zero hour انداخت:love:
راستی فرقه انجنير معمولی با اون که تفنگ دستشه چيه. بجز تيراندازی (تو GDI )

چه ردو برقی فکر کنم اسکرین ها دارن حمله می کنن:laughing:
راستی از ون شرکتی که تو پست قبلی تو اون صفحه گفتم که نگرفتین!!
اقا مگه می شه با مارو ها تایبریم هم جم کرد:eek: ؟؟؟
در مورد این بازی c&c zero hour هم یه توضیح بدین ممنون اولین باره می شنوم جز نسخه های کاماند اند کانگور هست!!؟:confused:
در ضمن من انجینر تفنگ دار هنوز تو بازی ندیدم لااقل تو جی دی ای ها مطمئنم نیست تو کدوم گروه؟

در مورد این بازی c&c zero hour هم یه توضیح بدین ممنون اولین باره می شنوم جز نسخه های کاماند اند کانگور هست!!؟:confused:
خب خود generals جزو سری C&C هست و البته به نظر خیلی ها بدترین این سری و zero hour هم expansion این بازیه

در ضمن من انجینر تفنگ دار هنوز تو بازی ندیدم لااقل تو جی دی ای ها مطمئنم نیست تو کدوم گروه؟

اره رو تايبريم ها حركت كن همه رو عين البالو جمع ميكنه

رفتم سرزمين رايانه گفت هنوز به کرکش مشکل دارن ولی تا چند روز ديگه ميآرن. ولی من تاقت نيوردم. رفتم از مجتمع پگاه گرفتم (ميتيدن )

با Steeltalons بازی ميکنم مارو ميتونه تايبريم جم بکنه. مثله .. هم جم ميکنه. :eek::cheesygriلامسب جارو ميکنه تايبريمو

جنرال بازی استراتژيک خيلی قشنگی بود اون زمان. جنگ بين (چين آمريکا عربها) بود
چين قدرته هستيی بود. آمريکا قدرته ليزر. عربها هم قدرته موشکی بود. خيلی هم با هم متفوت بودن با هم. چند وقت بد هم يه نسخه برا جنرال اومد به نامه zerohour که هر کدوم از کشوره 3 تا تيم شدن.

برا اينکه تساوير بازی ببينی اين سايت برو http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquergenerals/index.html

http://www.electronicarts.co.uk/games/282,gen/

انجينير تو عکسش مثله اينکه تفنگ دستشه.:coolgun: (steeltalons)

c&c خیلی کپی بازی قدیمی red alert هست :cheesygri فقط نمی دونم چرا مثل رد الرت 2 دیوار محافظ پایگاه نداری هیچ کدوم از این سری هاش نه تایبریم نه همین کین ایز راس :confused:
omid_anormal از همون جایی که گفتیم نخر رفتی خریدی:cheesygri حالا چند تو پاچت کرد 2 دی وی دی شو برداشتی یا 3 تاییش یا 4 تاییش :eek: قیمتم بده

من با همه گروه ها بازی کردم رو درجه سختی brutal به نظر من نمی شه دقیقا بگی کدوم قوی تره ولی به نظرم اسکرین ها از همه قوی ترن بعد جی دی ای و نود ..با نود باید همش حمله ای بازی کنی
ولی جی دی ای باید دفاع کنی اگه لهت نکردن لهشون می کنی چون تو جی دی ای اگه بتونی تانک مارو بگیری یعنی بردی ولی اگه نتونی بگیریش قبل از اون لهت کنن باختی ...
نظره شماها چیه کدوم ها قوی ترن!؟

من راحت می تونم با جی دی ای 2 تا نود رو اخرین درجه سختی شکست بدم ولی با جی دی ای نمی تونم حتی یک اسکرینو رو درجه سختی اخر بیشتر 10 دقیقه دووم بیارم تو بازی اهم میکنن! کسی می تونه این کارو کنه!؟
در ضمن کسی در مورد ودال ها اطلاعات داره مثلا مدال طلایی و سبز قوی تره یا طلایی قرمز ...

آخرین ویرایش:
c&c خیلی کپی بازی قدیمی red alert هست :cheesygri فقط نمی دونم چرا مثل رد الرت 2 دیوار محافظ پایگاه نداری هیچ کدوم از این سری هاش نه تایبریم نه همین کین ایز راس :confused:
omid_anormal از همون جایی که گفتیم نخر رفتی خریدی:cheesygri حالا چند تو پاچت کرد 2 دی وی دی شو برداشتی یا 3 تاییش یا 4 تاییش :eek: قیمتم بده
متأسفانه تو اصفهان شرکتهای پخش کننده بازی زياد نمايندگی ندارن. من چون سرزمين تو اصفهان نمايندگی داره ميرم هميشه از اونجا ميگيرم. اينم مجبور شدم از اونجا بگيرم.
من نسخه دو dvd گرفتم. 7گيگ ،نيم جا گرفته وقتی نصب ميکنی (4گيگ 320) ميريزه.
( دو dvd $5500)
اگه ميتونی دوتا nod بزنی، يدونه scrin که کاری نداره. فقط وقتی با سکرين بازی ميکنی بايد بعد از 15 دقيقه حواست به هوا باشه.:bash: اين سفينه ماله سکرين اسمش يادم ميره. (همون که اينه ستون فقراته، با اون که شکله استخون ماهيه:laughing:) بايد با هواپيمهات بگی هوا رو بزنن. سکرين اگه بتونی تو هوا مهارش کنی بازيو بردی:smoke:

متأسفانه تو اصفهان شرکتهای پخش کننده بازی زياد نمايندگی ندارن. من چون سرزمين تو اصفهان نمايندگی داره ميرم هميشه از اونجا ميگيرم. اينم مجبور شدم از اونجا بگيرم.
من نسخه دو dvd گرفتم. 7گيگ ،نيم جا گرفته وقتی نصب ميکنی (4گيگ 320) ميريزه.
( دو dvd $5500)
اگه ميتونی دوتا nod بزنی، يدونه scrin که کاری نداره. فقط وقتی با سکرين بازی ميکنی بايد بعد از 15 دقيقه حواست به هوا باشه.:bash: اين سفينه ماله سکرين اسمش يادم ميره. (همون که اينه ستون فقراته، با اون که شکله استخون ماهيه:laughing:) بايد با هواپيمهات بگی هوا رو بزنن. سکرين اگه بتونی تو هوا مهارش کنی بازيو بردی:smoke:

به به به به چه تشبیه های باحالی:laughing: من رو درجه سختی brutal منظورمه !
من 2 تا نود با جی دی ای له می کنم ولی اسکرین دوباره باختم الان:eek:
حالا این سری از راهی ک گفتی یکم نیروی هواییمو قویتر می کنم شاید بردم ولی رباتاشونم خیلی قویین کلا خیلی قویین
یه کار کن یه جی دی ای بردار تو یه منطقه که 4 تا معدن تایبریم داره با یه اسکرین رو درجه سختی brutal یه دست بزن اون موقع متوجه می شه زیاد وقتتو نمی گیره 10 دقیقه کارت تمومه::cheesygri نتیجشو بگو

به به به به چه تشبیه های باحالی:laughing: من رو درجه سختی brutal منظورمه !
من 2 تا نود با جی دی ای له می کنم ولی اسکرین دوباره باختم الان:eek:
حالا این سری از راهی ک گفتی یکم نیروی هواییمو قویتر می کنم شاید بردم ولی رباتاشونم خیلی قویین کلا خیلی قویین
یه کار کن یه جی دی ای بردار تو یه منطقه که 4 تا معدن تایبریم داره با یه اسکرین رو درجه سختی brutal یه دست بزن اون موقع متوجه می شه زیاد وقتتو نمی گیره 10 دقیقه کارت تمومه::cheesygri نتیجشو بگو
سلام.
آقا هوششون اومده بالا تو اين نسخه. مثله قبل نميشه باشون بازی کرد.
بيشتر به خاطره اين که ديگه نميتونی همزمان مثلاً 3 تا ضده هوايی بسازی.

دیدی نتونستی توام . این اسکرین ها خیلی قویترن الان دوباره رو درجه hard بازی کردم داشتم می بردم ولی تایبریمم یه 5 دقیقه کم شد اونا هم که تو این فرصت لهم کردن.من که دیگه بی خیال جی دی ای شدم این اسکرین ها از همه بهترین قوی ترن الان دارم باشون بیشتر جی دی ای حال می کنم
اره مثل قبل نیست اسکرین ها هم به خاطر این بیشتر قویین که خیلی سری تایبریم جمع می کنن و هم نیروی زمینی قوی هم هوایی قوی هم دفاعی قوی دارن و اون هواپیما ها که تایبریم می ریزه سریعتر هم جمع می کنن.. اونم که گفتی درست ولی می شه یه mcv بزنی تا بتونی 2 تا زد هوایی با هم بزنی ولی این کار ارزشی نداره

nod من اصلا نیروی قویی توشون ندیدم انقدر راحت با نیروی هوایی اسکرین ها تو نیم ساعت رو درجه سختی brutal شکستشون دارم که احساس کردم رو مدیم دارم بازی می کنم .
nod کدوم نیروش قویه من که چیزه فوق العتده توشون ندیدم؟؟؟cnon ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or