Command & Conquer 3: Kane's Wrath

این تاپیکو زدم تا درباره این بازی بحث و تبادل نظر کنیم
تو این بازی مثل اینکه به nod یه سری unit های جدید اضافه شده بعضی ازاین unit ها:
The Enlightened
942784_20080305_embed001.jpg

The versatile Nod Specter tank serves double duty as a stealth unit and as long-range artillery.
Confessor Cabal
942784_20080305_embed002.jpg

The Nod Reckoner is a personnel carrier that acts as a forward bunker
Reckoner
Tiberium Trooper
942784_20080305_embed003.jpg

اینم یه Trailer در رابطه با این Unit ها
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download_ini.php?pid=942784&sid=6187235&mode=previews

چند تا عکس:
xscreen3.jpg
942784_20070814_screen001.jpg

Last edited by a moderator:
یه سری اطلاعات از داستان بازی میزارم
داستان کلی از سه قسمت تشکیل شده:
1.حتما یادتونه که بین TS و TW حدود 17 سال فاصله بود قسمت اول داستان در رابطه با این سال ها است و این قسمت تا حمله کین به پایگاه فضاییه
2.این قسمت تیکه هایی از TW هست به خاطر اینکه یه مروری بشه برای ارتباط دادن قسمت های اول و سوم
3.واین قسمت هم ادامه ی TW هستش
تو این بسته به هر یک از گروه ها 2 زیر مجموعه اضافه شده که با قبلی ها میشه 3 تا
و یه سری unit های قوی هم اضافه شده که نقشی مثل hero های BFME دارن یه سری نیرو های قدیمی هم که تو TS بودن و در TW حذف شدن هم با ظاهری جدید قراره اضافه بشن که بعدا به اونا هم میپردازم

موفق باشید محمد

همون طور که قبلا گفتم EALA تصمیم گرفت که به جای اینکه توی KW ارتش های جدید اضافه کنه تصمیم گرفت از راه اسون تری که همون اضافه کردن زیر مجموعه ها به ارتش ها است استفاده بکنه حالا یه توضیحی درباره ی این زیر مجموعه ها میدم:
یکی از تفاوت های این زیر مجموعه ها با هم اینه که به جز تغییرات تو Unit ها gameplay هم با هر کدوم تا حدودی فرق میکنه به طور مثال نیرو های GDI که قبلا استراتژیک کندی داشتند حالا بهشون سرعت هم اضافه شده
GDI:گروه های steel talons,ZOCOM به GDI اضافه شده
st ها از نیروهای بسیار پیشرفته و پروتوتایپ ها استفاده میکن
ZOCOM تشکیل شدن از سرباز های قویه GDI که مجهز به نوعی لباسن که در مقابل تایبیریوم محافظت میشن و این گروه از سلاح های سنگین SONIC استفاده میکنن که به نوعی قاتل سیرن ها محسوب میشن
بقیه مطلب رو هم بعدا براتون میزارم
پ.ن:دوستان خواهشا نظرات خودشون رو بگن جالبه 44 بار دیدن ولی بدون هیچ نظری :biggrin1:
موفق باشید
محمد

یه سری نیروی جدید هم به بازی اضافه میشن که خیلی به نیروهای TS,firestorm شباهت دارن​
نیروهای سایبورگ و trooper های nod برگشتن که سایبورگ ها تو این بازی به نام The Awakened هستن این نیرو ها به یک تیر بار قوی مجهز بودن حالا یه EMP هم بهشون اضافه شده که ماشین های نقلیه رو از کار میندازه اگر این نیرو رو ارتقا بدی به یک اسلحه لیزری مجهز میشن.حتی اگر سایبورگ ها از بین برن به دو تیکه تقسیم میشن وباز هم از خود دفاع میکنن.یه نیروی جدید هم specter هست که تو کارهای مخفی ماهره.​
یه واحد جدید دیگه که به nod اضافه شده یک نوع وسیله نقلیه است که reckoner نام داره و نیرو هارو منتقل میکنه و اگر این ماشین رو با نیروهای مختلف پر کنید قدرت بالایی بدست میاره.​
تانک های سونیک با نام Shatterer با کمی تغییر به GDI اضافه شدن.به گروه GDI یه superweapone جدید اضافه میشه که به Ion cannon شبیه ولی با چند ردیف موج مساحت بیشتری رو خراب میکنه.​
گروه سیرن هم که در زمینه زمینی ضعیف بود قراره که تقویت بشه​
منتظر نظرات شما هستم​
موفق باشید​
محمد​

حیف شد که قابلیت تشکر برداشته شده و گرنه دوست داشتم 100000بار ازت تشکر کنم :cheesygri
من نسخه C&C3:TIBERIUM WARS بازی کردمه و همین الانم دارم در کنار WIC بازیش میکنم و به نظر من بهترین و کاملترین(این کامل بودنش منو کشته)بازی استراتژی است که تا به حال دیدم و بهترین بازی استراتژی عمرمه :love:
حالا از شما چند سوال دارم:
1.مگه قرار نبود که نسخه جدید این بازی اول شخص باشه؟
2.اگر دو نسخه همزمان در دست ساخته پس اسم نسخه اول شخص این بازی چیه؟
3.آیا گرافیک بازی پیشرفتی خواهد داشت یا یک موتور جدید براش ساخته میشه یا همین موتور فعلی بهبود پیدا خواهد کرد؟

.مگه قرار نبود که نسخه جدید این بازی اول شخص باشه؟
چرا هنوز هم قراره ساخته بشه ولی فکر کنم خیلی تا تموم شدنش مونده باشه
اگر دو نسخه همزمان در دست ساخته پس اسم نسخه اول شخص این بازی چیه؟
اسم نسخه FPS اینه C&C:Tiberium تاپیکش هم هست
http://bazicenter.net/forums/showthread.php?t=12893
.آیا گرافیک بازی پیشرفتی خواهد داشت یا یک موتور جدید براش ساخته میشه یا همین موتور فعلی بهبود پیدا خواهد کرد؟
موتور بازی تغییر نکرده ولی خب مسلما پیشرفت کرده عکس هاشو ببینی بیشتر دستگیرت میشه
موفق باشید
محمد

اومدم تاپیکشو بزنم که دیدم زدی دستت درست :laughing: این بازی عشق منه زندگیمه با اینکه خیلی وقته تمومش کردم هر سری می شینم مانیول بازیش می کنم دیگه انقدر بازیش کردم که اسون ترین لولی که بازی می کنم با gdi به جنگ 4 گروه nod رو درجه هارد می رم شما چه می تونین:laughing:

در مورد بازی تا اونجا که من متوجه شدم نسخه ادیشن تایبریم وار هست پس گرافیکش تغییری نمی کنه ممکنه یکم از لحاظ نور و افکت و ... بهتر بشه ولی در کل همونه..در ضمن گرافیک تایبریم وار به نظر من خیلی خوبه یعنی خیلی بالاست حالا اینم که با همین گرافیک بیاد خوبه دیگه
2 تا سوال داشتم
این بازی تلفظ اینگلیسیش این می شه ؟؟ کاماند اند کانگر کین ایز راف
فقط به nod ها یونیت اضافه شده به gdi فقط امکانات اضافه شده!؟

آخرین ویرایش:
راف
فکر کنم راث خونده بشه
فقط به nod ها یونیت اضافه شده به gdi فقط امکانات اضافه شده!؟
به همه ی گروه ها اضافه شده ولی در مورد سیرن ها زیاد اطلاعاتی وجود نداره فقط این مشخص که یه سری unit زمینی که تو این زمینه ضعف داشتن بهشون اضافه شده

c&c کلا طرفداراش همینه!!!
بابا شلوغ کنین همش 3 نفریم به خدا چیزی از oblivion کم نداره که 168 صفحه شده :cheesygri
خوب 8 عیدیمونو می گیریم پس :laughing:

c&c کلا طرفداراش همینه!!!
طرفدار که زیاد داره بازی ریلیز بشه پیداشون میشه
پ.ن:کلا یه چند وقتی بخش PC خوابیده برای 360 رو نگاه کن فریدون هر تاپیکی میزنه همه میان نظراتشون رو میگن حالا اینجا 200 بازدید داره 4 تا دونه پاسخ:evil:

طرفدار که زیاد داره بازی ریلیز بشه پیداشون میشه
پ.ن:کلا یه چند وقتی بخش PC خوابیده برای 360 رو نگاه کن فریدون هر تاپیکی میزنه همه میان نظراتشون رو میگن حالا اینجا 200 بازدید داره 4 تا دونه پاسخ:evil:
طرفدار زیاد داره یکیش من.;)
هر کس سوالی داره بپرسه من جواب میدم؟
برای شروع در مورد EPIC Unit ها چقدر اطلاعات دارید؟
به این سایت هم سر بزنید برای ایرانی های دوست دار C&C3

http://www.commandandconquer.ir/

Epic Unit:
این unit ها شباهت زیادی به هیرو دارن چون از قدرت تخریبی و دفاعیه بالایی برخوردارن
GDI EU:
EU این گروه یه نوع وسیله نقلیه است که از سیستم دفاعیه قویی برخورداره و اسمش هم MARV (Mammoth Armored Reclamation Vehicle) است.MARV خیلی به ماموت تانک های جنرال شباهت داره و حتی قدرت اینو دارن که از روی unit های دیگه حرکت کنن واونها رو از بین ببرن
NOD EU:
اسم این EU که برای گروه nod هست Redeemer هستش .البته من از این EU زیاد اطلاعات ندارم ولی فکر کنم یه قدرتی داره که میتونه نیروهای دشمنو به جون هم بندازه
Scrin EU:
اسم این نیرو Eradicator hexapod هست این EU شبیه به یک عنکبوته و مثل MARV قدرت تخریب به کمک پاهاشو داره همچنین از یه سری دیسک های پلاسمایی استفاده میکنه وفکر کنم قابلیت Upgrade هم داره

موفق باشید
محمد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or