Command & Conquer 3: Kane's Wrath

این تاپیکو زدم تا درباره این بازی بحث و تبادل نظر کنیم
تو این بازی مثل اینکه به nod یه سری unit های جدید اضافه شده بعضی ازاین unit ها:
The Enlightened
942784_20080305_embed001.jpg

The versatile Nod Specter tank serves double duty as a stealth unit and as long-range artillery.
Confessor Cabal
942784_20080305_embed002.jpg

The Nod Reckoner is a personnel carrier that acts as a forward bunker
Reckoner
Tiberium Trooper
942784_20080305_embed003.jpg

اینم یه Trailer در رابطه با این Unit ها
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download_ini.php?pid=942784&sid=6187235&mode=previews

چند تا عکس:
xscreen3.jpg
942784_20070814_screen001.jpg

Last edited by a moderator:
اقا من چیکار کنم بازی خریدم امرو میخوام بازی کنم میگه باید نسخه قبل نصب باشه از وست گیم گرفتم:(

نه اگه از وست گرفتي بايد دو تا DVD هست درسته ؟؟؟

يه راه حلي پشت جلد بازي نوشته به فارسي اون راه رو برو درست ميشه

منم از وست گرفتم همين كار رو كردم نسخه قبلي رو هم ندارم

ه ه ه بالاخره گرفتم ...ولی اینجور که شما می گین نیست! دو نوعه یکی 3 دی وی دی هست که نیاز به نسخه قبلی نداره و یکی 2 دو وی دی هست که اونایی که تایبریمو دارن اینو می گیرن من 2 دی وی دی شو گرفتم ولی لامسب 2 تا دی وی دیو بم داد 5500 !!!:eek: بابا بریم 360 بخریم انگار بهتره :laughing:

9 ساله گیمر پی سی بودم تا حالا کلا برداری اینجوریشو ندیده بودیم:confused:
اینا دیگه شاه دزدن:punish:
به جز اون قیمتی که بالا گفتم...:punk:
پکی که راجبش می گم ماله m i t i d e n g r o u p شرکتهای دیگه تو اصفهان هم زدن تا فردا پس فردا میان فقط از این میتیدن شاه دزدا خرید نکنین کیفیت دی وی دی هاشونم اشغاله
این فروشگاه کیان گرون فروش گفت اگه نسخه قبلیشو داری 2 دی وی دی شو بردار اگه نداری 3 دی وی دیش! ما هم 2 تا دی وی دیو برداشتیم نصب کردیم وقتی کامل نصب شد تازه چندتا فایل + یه فایل setup شد به حجم 8 گیگا بایت که setup اجرا کردم همون 8 گیگابایتی بعد که نصب اصلی شروع می شه و ... وقتی نصب تموم شد باورتون بشه یا نشه حاصل این نصب 4 گیگا بایت بیشتر نبود!!!:eek: یعنی اینا برداشتن فایل های اضافی و بدون مصرف گذاشتن تو نصب اولیه که یه دی وی دی بیشتر پر بشه و هیچ استفاده ای هم نداره فکر می کنن ملت احمق تشریف دارن که 1 دی وی دی بیشتر بندازن...
ادرسش مجتمع پگاه طبقه هم کف کیان سیستم 6631586 :sick::phone::phone::phone::phone:
تاحالا اینجوریشو دیده بودین؟:laughing:

آخرین ویرایش:
من كه گفتم اصلش 1 DVD هست ...

حالا تونستي بازيش كني يا نه ؟؟؟

اقا ديشب اين تانك MARV رو (از گروه GDI ) براي اولين بار ساختم بعد بعد درجه ستاره هم واسش گرفتم 2 تا ار پي جي زن و 2 تا Enginer هم گذاشتم توش ... اصلا ضد ضربه شده بود (حالا چه برسه به اين كه 4 تا Enginer بذاري توش ) :laughing:

اره بازی که اجرا می شه خیلی خوووووفه :laughing:
bigam شما چیکار داری فایل اجرایی داره یا نه :biggrin1:باید فولدر کرکو باز کنی بعد کل فایل های توشو بدون اینکه باز کنی کپی کنی و بری اونجا که پوشه اصلی بازی هست یعنی تو c&c kane s wrath پاز کنی;) بعد دیگه رواله

اخه نمیشه دیگه میگه نسخه قبل نصب کن :(
بازی C&C3 Kanes Wrath نیازی به نصب نسخه اصلی بازی نداره.
آموزش نصبشم روی پشت جلد بازی نوشته شده که یه کمی واضح نیست.
شما وقتی که خواستید این بازی رو نصب کنید باید اول محتویات داخل فولدر StandAlone رو در درایوی که بازی رو نصب کرده اید بریزید بعدش بازی رو نصب کنید
مثلا: اگر بازی شما اینجا نصب است C:/Games/C&C3 شما باید محتویات پوشه یه Stand Alone رو در اینجا C:/ بریزید . یعنی همون وسط درایوی که بازی رو نصب کرده اید.
و در آخر هم فایل کرک رو کپی کنید.

من نمی فهمم چرا marv توش 4 تا آدم می ره ولی redeemer فقط 2 تا آدم توش می ره!!!!این نامردی ه !!! ولی به هر حال nod از همشون بهتره !فقط black hand...

نخیر ضعیف تره چون اسم بازی kane wrath دیگه یعنی مرتیکه تاس نیمه ربات رییس نود ها اقا میگم من اولاشم بعدا واسه گروه های دیگه هم camping داره؟ از این فیلم دارا؟

اخه چون كلا GDI ضعيف تر از NOD هست اين كار رو توش كردن كه يكمي قويتر بشه
من هنوز با همه گروه ها بازی نکردم فقلا جی دی ای که به نظرم دیگه این گروه ضعفی نداره حالا با بقیه که بازی کردم نظرمو می گم که کدوم گروه قوی تره در ضمن این marv عجب چیزیه:laughing: این orbital هم خیلی باحاله ادمو یاد بازی پاپلوس می ندازه:laughing:
فقط از جی دی ای یکی از امکاناتشو نفهمیدم چیه .کنار صفحه سمت چپ اسمشو یادم رفته ولی شبیه یه ستون کنار orbital که قیمتشم 500 دولاره این چیه؟

نميدونم ولي orbital هم خيلي باحال بمب باروون ميكنه ...

اقا يه پيشنهاد تو MARV فقط چهار تا ادم نارنجكي :cheesygri بندازيد خيلي خيلي قوي ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or