Command & Conquer جدید توسط EA تایید شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بالاخره EA بازی جدید رو از سری Command & Conquer معرفی کرد و این بازی برای PC منتشر خواهد شد
این ناشر این بازی رو در FACEBOOK تایید کرد
command-and-conquer-v.jpg
EA در FACEBOOK اینگونه نوشته :بسیار از مردم از ما می پرسند ایا بازی جدید از سری C&C وجود دارد ؟و همینجا من اعلام
می کنم بله بازی جدید از این سری در حال ساخت است
البته هنوز تایید نشده که نام بازی C&C 5 خواهد بود یا چیز دیگری

• Like
Reactions: raya2
از موقعی که بازی تخیلی شد گند خورد توش رفت فقط جنرال یک و دو خوب بودن

شماره 2 این بازی که هنوز ساخته نشده. zero hour فقط یک اکسپنشن بود. ضمنا با احترام به نظر شما خیلی ها برعکس فکر میکنند. فراموش نکنید که شاهکاری مثل tiberian sun که تخیلی ـه خیلی قبل تر از generals ساخته شده پس نمیشه گفت از وقتی تخیلی شده خراب شده.

• Like
Reactions: x to the z
الان Red alert جدید و تایبریوم جدید اومده... یا باید جنرالز بدن و یا یه عنوان جدید حداقل. اگه تایبریوم یا red alet باشه حالم از EA به هم میخوره... .

شماره 2 این بازی که هنوز ساخته نشده. zero hour فقط یک اکسپنشن بود. ضمنا با احترام به نظر شما خیلی ها برعکس فکر میکنند. فراموش نکنید که شاهکاری مثل tiberian sun که تخیلی ـه خیلی قبل تر از generals ساخته شده پس نمیشه گفت از وقتی تخیلی شده خراب شده.
همون منظورم zero hour بود که تقریبا کامل شده ی نسخه اول بود با یه سینگل پلیر جدید
ولی اصالت جنرال خداییش همون مبارزه با تروریست توی سرزمین های شرق بود مثل عراق و چین و پاکستان عشققش به همونا بود میتونستن ip جدید بدن ولی نه به نام جنرال

اقا کوروش این شاهکار هم فقط برای مقابله با وارکرافت ساخته شد توسط وست ود

فراز و نشیــب زیادی داشت این سری.ولی به شخصه برای من RED ALERT3 خیلی هیجان انگیــز بــود! شماره آخـــر که اصلا خوب نبــود.

اقا کوروش این شاهکار هم فقط برای مقابله با وارکرافت ساخته شد توسط وست ود

از نظر تاریخی در این مورد اطلاعی ندارم که رقیب بودن یا نه ولی این یکی از بازیهایی ـه که هم گرافیک و هم گیم پلی اش هنوز کهنه نشده و میشه بازی کرد و ازش لذت برد.

از نظر تاریخی در این مورد اطلاعی ندارم که رقیب بودن یا نه ولی این یکی از بازیهایی ـه که هم گرافیک و هم گیم پلی اش هنوز کهنه نشده و میشه بازی کرد و ازش لذت برد.
درسته ولی چی میشد ادامه این سری رو میدادن به وست ود

از موقعی که بازی تخیلی شد گند خورد توش رفت فقط جنرال یک و دو خوب بودن
‍C&C يه جور بازي نيست كه اينطوري در موردش قضاوت ميكنيد . يك سري از بازي هاست يه اسمه كه ميخوره پشت سري مثه Tom Clancy .
اولين سري از اين بازي ها كلا تخيلي بود كلي هم نمره هاي عالي گرفت. جنرالز جزو سري هاي جديد اين سريه. اولين هاشون تايبريان و ردآلرت بودن.

اخه مشکل اینجاست که تو ایران فقط c&c رو با همین general میشناسن !
همون منظورم zero hour بود که تقریبا کامل شده ی نسخه اول بود با یه سینگل پلیر جدید
ولی اصالت جنرال خداییش همون مبارزه با تروریست توی سرزمین های شرق بود مثل عراق و چین و پاکستان عشققش به همونا بود میتونستن ip جدید بدن ولی نه به نام جنرال
نخیر ! اصلا هم اینطور نیست. سری c&c دارای چند بازی مختلفه و هر کدوم طرفداران خودش رو داره . شاید به نظر شما سری جنرال بهترین تو این سری باشه ولی از نظر من و خیلی های دیگه tiberume sun بهترینه تو این سری.

• Like
Reactions: koorosh sh
نخیر ! اصلا هم اینطور نیست. سری c&c دارای چند بازی مختلفه و هر کدوم طرفداران خودش رو داره . شاید به نظر شما سری جنرال بهترین تو این سری باشه ولی از نظر من و خیلی های دیگه tiberume sun بهترینه تو این سری.
دیگه نظر شخصیه اما بهتر بود به نظر من موقعی که تخیلی شد اسمشو عوض میکردن

بسیار هم عالی :d خبر بسیار مسرت بخشی بود.

به جز c&c 4 که قرار بود از اول انلاین باشه بقیه نسخه ها عالی بودند. نکته جالب هم اینجاست که پر طرفدار ترین عنوان این سری اول red alert 2 هست و بعد اون هم همینgeneral zero hour ! حالا اینکه شما از بقیه خوشت نیومده دلیل بر گند بودنشون نیست.

این فقط حرف من نیست , اولین نفری هستی که می بینیم میگی red alert نسخه خوبی بوده ,
حداقل یه 2 تا گیمنت درست حسابی بری , همچنان دارن zero hour بازی می کنن

هویت C&C یه بازی استراتژیک بود ولی هر نسخه که می گذره بازی بیشتر فانتزی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or