Command & Conquer جدید توسط EA تایید شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بالاخره EA بازی جدید رو از سری Command & Conquer معرفی کرد و این بازی برای PC منتشر خواهد شد
این ناشر این بازی رو در FACEBOOK تایید کرد
command-and-conquer-v.jpg
EA در FACEBOOK اینگونه نوشته :بسیار از مردم از ما می پرسند ایا بازی جدید از سری C&C وجود دارد ؟و همینجا من اعلام
می کنم بله بازی جدید از این سری در حال ساخت است
البته هنوز تایید نشده که نام بازی C&C 5 خواهد بود یا چیز دیگری

• Like
Reactions: raya2
این فقط حرف من نیست , اولین نفری هستی که می بینیم میگی red alert نسخه خوبی بوده ,
حداقل یه 2 تا گیمنت درست حسابی بری , همچنان دارن zero hour بازی می کنن

هویت C&C یه بازی استراتژیک بود ولی هر نسخه که می گذره بازی بیشتر فانتزی میشه .

red alet کم طرفدار نداره... خوده منم از بعضی جهات red alert 2 رو بهترین بازیه این سری میدونم.

به هر حال در اینکه توی ایران جنرالز محبوبتر هستش شکی نیست و اکثر رفقای من هم سری C&C رو با جنرالز شروع کردن ولی به هر حال فکر کنم توی دنیا رد آلرت و تایبریوم هم خیلی محبوب هستن.

این فقط حرف من نیست , اولین نفری هستی که می بینیم میگی red alert نسخه خوبی بوده ,
حداقل یه 2 تا گیمنت درست حسابی بری , همچنان دارن zero hour بازی می کنن

هویت C&C یه بازی استراتژیک بود ولی هر نسخه که می گذره بازی بیشتر فانتزی میشه .
اگه کامنت بعدیم رو خونده باشی گفتم که تو ایران سری جنرال از همه بیشتر طرفدار داره ولی اگه یه سر به کامیونیتی های این سری بزنی میبینی که چقدر red alert 2 یا tiberume sun طرفدار داره یا هنوز هم بیشترین ماد سازی برای همین سری tiberume داره انجام میشه.که البته اگه غیر اینی که من میگم هم بود ، قاعدتا EA باید همین سری جنرال رو ادامه میداد ولی دیدیم که سری اصلی رو از همه بیشتر کشش داده.

فقط خدا کنه مثل cnc4 نباشه وگرنه بقیه ورژن ها تو سبک خودشون عالی کار شده بودن

c&c3 که امتیاز 9 از گیم اسپات گرفت همراه با مدال و واقعا عالی کار کرده بود
جنرال رو هم که همه به خاطر اینکه به واقعیت بیشتر شبیه همه دوست دارن اما حیف که گرافیکش :-&

امیدوارم که c&c 5 ابرو خودش رو مثل بعضی بازیا (nfs) نبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or