سینا البته جدیدا تو تاپیک های فیلم و بازی رویت شده

بازم اگه سری هست که تعداد قسمت هاش کم باشه معرفی کنید بریم بخونیم من خودم شش ماه میشه چیزی نخوندم
شما اول بگو تعریفت از تعداد قسمت کم یعنی چند تا

من محض اطمینان چند تا داستان done in one معرفی میکنم که همینا رو اگه نخوندی بخونی تا بعدا سر سری های کوتاه دیگه هم بحث کنیم. و خب به خاطر این که فقط یک شماره ان واقعا چیزی نمیشه از خلاصه داستانشون گفت
Hold Me
اولیش Hellblazer شماره 27 که نویسندش نیل گیمن خودمونه

نقاشش هم دیو مک کینه که معروف ترین کارش در زمینه ی کمیک Arkham Asylum ه که با گرنت موریسون کار کردن.
سری هل بلیزر هم همونطور که احتمالا میدونید راجع به جان کانستنتین کارآگاه سوپرنچرال هستش. این شماره معمولا تو لیست های بهترین داستان های هل بلیزر هم جایگاه بالایی داره ( و با وجودی که فقط یک شمارست جایگاهی در کنار داستان های چندین قسمتی نویسنده های مهم دیگه سری مثل انیس داره)
Do Not Fall In New York City
گارث انیس هم یه دوران نسبتا طولانی ای شخصیت پانیشر مارول رو مینوشت، دوره ای که به نظر خیلی ها بهترین Run یک نویسنده رو کمیک های این شخصیت محسوب میشه.
این شماره Punisher Max 6 هستش. نقاشش هم استیو دیلونه که بهترین نقاش کارای انیسه و این دو تا واقعا بهترین کاراشون با همدیگس (مثل همین سری پانیشر و Preacher) فقط حواست باشه مال سری 2001 رو دانلود کنی (Marvel Knights) البته کل سری های پانیشر انیس ارزش دارن، حتی اونایی که دیلون نقاششون نیست.
Slayride
پل دینی رو احتمالا میشناسی، یکی از بهترین نویسنده های بتمن که تعدادی از بهترین اپیزودای Batman The Animated Series رو هم نوشته (هارلی کویین رو هم اون خلق کرده). یه مدت دیتکتیو کامیکس رو اون مینوشت، چند تا از شماره هاش داستان های تکی هستن. و یکی از بهترین هاشون هم شماره 826 ه که تمرکز داستانش رو تیم دریک و جوکره.
For The Man Who Has Everything
آلن مور هم که نیازی به معرفی نداره اصلا

دیو گیبونز هم نقاش واچمنه و کیفیت کارش مشخصه.
این داستان هم یکی از بهترین داستان های سوپرمنه و برا یه اپیزود جاستس لیگ هم مستقیما ازش استفاده شده بود (حتی یه شایعه ای هست که میگه اون اپیزود تنها اقتباس از کمیک های آلن موره که خودش خوشش اومده

)
(در کنار این داستان، Whatever Happened To The Man Of Tomorrow مور هم به شدت محبوب و عالی هست و خوندنش واجبه ولی اون شناخته شده تره و نیازش به معرفی کمتره و از طرف دیگه دو شمارست برا همین به این پست نمیخورد

.)
آلن مور یه سری داستان های کوتاه دیگه هم تو کمیک های دی سی داره که به شدت عالی ان. داستان هایی که برا گرین لنترن و اومگا من نوشته رو باید خوند. هرکدوم در حد 4-5 صفحه ان و شماره کمیکی که توش چاپ شدن رو هم نمیدونم

ولی یه تورنتی از مجموعه ی کارای دی سی مور بود که داشت همرو.