Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
سلام دوستان. من میخوام یک کامیک بوک به استیل فرنکو-بلجین درست کنم به اسم Jaque et Jaquelin، البته به انگلیسی، هرچقدر هم توی ردیت گریه میکنم کسی نمیاد ایلوستریتورم بشه. چیکار کنم؟

1_medium.jpg

چقدر این Black Widow عالیه. از طراحی ها بگیر تا داستان و بیس کلی داستان. کمیک هم برمیگرده به اون روزایی که ناتاشا عضو KGB بود و براشون اهداف رو از بین میبرد و بقول خودمون قاتل بود.
اگه دنبال یه چیز متفاوت و خوب هستید بشینید حتما این سری رو شروع کنید به خوندن.

من اهل کمیک نیستم فقط اومدم چند سوال بپرسم که در مورد بتمن هست گفتم مرتبط ترین بخش همینجاس:
الان من سریال گاتهام رو میدیدم باربارا دوس دختره گوردون بود ولی الان بتمن آرکام نایتو دارم بازی میکنم باربارا دختر گرودون هست!
قضیه چیه؟ این یه باربارای دیگس؟
گفتم دوستان کمیک باز احتمالا بدونن :دی

من اهل کمیک نیستم فقط اومدم چند سوال بپرسم که در مورد بتمن هست گفتم مرتبط ترین بخش همینجاس:
الان من سریال گاتهام رو میدیدم باربارا دوس دختره گوردون بود ولی الان بتمن آرکام نایتو دارم بازی میکنم باربارا دختر گرودون هست!
قضیه چیه؟ این یه باربارای دیگس؟
گفتم دوستان کمیک باز احتمالا بدونن :دی
بله جدا هستند ، Barbara Kean-Gordon مادر بارباراست ، تو تصادف میمیره

دوستان یکی میتونه یه سایت خوب به من برای دانلود کمیک معرفی کنه
میخوام هم کمیک های جدید داشته باشه هم سری کامل کمیک هایی مثل fables و the walking dead

دوستان من کمیک خون نبودم میخوام شروع کنم. میخوام هم با سری های مارول یا dc شروع کنم. کدوم سری کیفیت بهتری داره؟ با کدوم داستان ها شروع کنم؟
برای این میپرسم که اگر یک فقط یک کمیک (مثلا Guardians of Galaxy) رو شروع کنم به خوندن، به علت کمیک های مرتبط و هم یونیورسش که بهرحال با هم ربط هایی هم دارن دچار مشکل توی فهم داستان نمیشم؟
من کل همین کمیک Gotg روگرفتم (سری مدرنش البته. فکر کنم 27 تا شماره اومده ازش). میخوام شروع کنم به خوندن. حالا موندم اگر کمیک های بهتری هستن که باهاشون شروع کنم و اینا بگین.
درکل برای یک تازه کار راهنمایی هاتونو بگین :دی سرتونو درد اوردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or