Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
من همین منظور آرک رو نمیفهمن ! یه توضیح میدین

به یک داستان دنباله دار که تو چند شماره دنبال میشه میگن آرک داستانی. مثلا a death in family بتمن یک آرک داستانی بود که تو چندین شماره از کمیک های بتمن منتشر شد و بعد به صورت یک داستان کامل دراومد.

04688971453247232477.jpeg

Django Unchained 01 هم اومد. vertigo و این داستان ها. هنوز نخوندمش اما احتمالا باید عالی باشه

71446408097565070719.jpg

به اون هایی که با فونت درشت هست نگاه کنید:x

ولورین هم نیومده. هر وقت اومد من اعلام میکنم. فعلا زدن تو کار marvel now! همه

فرهود من الان تو سایت های پولی هم رفتم و همشون گفته بودند فقط پیش خرید !! فکر کنم هنوز کمیک توسط خود مارول هم منتشر نشده !! خیلی سایت ها تازه داره پیش فروش میکنند !!

Wolverine Max (2012) #3 | Comic Books | Comics | Marvel.com

مگه ما الان 23 دسامبر نیستیم ؟ :( شاید نسخه Digital ـش رو دیرتر مارول عرضه می کنه .

http://www.tfaw.com/Comics/Profile/Wolverine-Max-3___415023

این بی شرف که زده 15 ژانویه :| یعنی چه آقا کدومش آخه ؟ :|

Wolverine Max (2012) #3 | Comic Books | Comics | Marvel.com

مگه ما الان 23 دسامبر نیستیم ؟ :( شاید نسخه Digital ـش رو دیرتر مارول عرضه می کنه .

نمیدونم والا چی بگم ولی تو چند سایت دیشب رفتم و میگفتند فعلا پیش خرید کنید بعد بهتون ارسال میشه . ممکنه همینی که میگی باشه و هنوز نسخه دیجیتال نیومده .

هنوز تو app مارول برای ios تا 20 دسامبر کمیک هاش عرضه شده که البته توش punisher noir هم هست و من خریدم گذاشتم دانلود بشه ببینم چی هست. max احتمالا تا آخر این هفته میاد

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

این captain america vol1 رو دانلود کردم. کمیک های زیبایی داره. اگه کسی خواست بخونه Captain America Vol.1 #600-640

10574669318610222883.jpeg

نمیدونم کسی اینو خونده یا نه؟ چه جوری هستش؟ ارزش خوندن داره؟ دانلود کردم ولی وقت ندارم بخونمش:d البته حضور aaron خودش یه دلیلی برای خوندنشه

73299317600425676184.jpeg

در مورد این یکی فقط یه خلاصشو میزارم ببینید خوشتون میاد یا نه :

فکر میکنید که فقط خودتون مشکل تو زندگیتون دارید؟ در گردهمایی های چهارشنبه دکتر Burton ملاقاتی داشته باشید.Violet یک ظرف مربا دارد که داخلش پر از شیاطین است.Roger یک ذهن خوان

است.Akiko با پدر مادر مرده اش از طریق آینه حموم حرف میزنه.Joe یک جن گیره.Brian دارای توانایی pyrokinetic هست.

84631291823074308573.jpeg

آقا کمیک خوب تو مایه واکینگ دد چیه؟منظور از نظر جذابیه نه سبکش!کمدی هم باشه مهم نیست فقط داستانش جذاب باشه.سوپر هیرویی هم نباشه بهتره!سین سیتی خوبه؟ارزش خوندن داره؟
این واکینگ دد بیشرف خیلی کم بود.یک ماهه تموم شد.الان صبحها تو پادگان بیکار بیکار شدم.:دی

والا من میمونم چی بگم بقیه بیان بگن چرا الکی چیزی میگی تو هیچی کمیک نخوندی هنوز:d چرا بچه مردم رو اشتباه راهنمایی میکنی:d

سین سیتی رو حتما بخون. اگه داستان جذاب میخوای و طولانی هم باشه from Hell موور رو هم بخون فقط تصویر گریش یه خورده حالت ساده داره یه جورایی ولی خیلی داستان جذاب و گیرایی داره.

Ronin خود فرانک میلر هم هست و خیلی کمیک دیگه که میشه انتخابش کرد.

بقیه دوستان بیان نظر بدن

آقا کمیک خوب تو مایه واکینگ دد چیه؟منظور از نظر جذابیه نه سبکش!کمدی هم باشه مهم نیست فقط داستانش جذاب باشه.سوپر هیرویی هم نباشه بهتره!سین سیتی خوبه؟ارزش خوندن داره؟
این واکینگ دد بیشرف خیلی کم بود.یک ماهه تموم شد.الان صبحها تو پادگان بیکار بیکار شدم.:دی

اقا حتما میخوای سیاه و سفید باشه مثل واکینگ دد ؟؟ :d

اگه نمیخوای سیاه و سفید باشه که بنظرم همین الان برو V For Vendetta رو بدون درنگ بگیر و بخون :d داستان و روایت هست که از کمیک میچکه :d

البته League Of Extraordinary Of Gentelmen هم چیز گولاخی هست :d

اما خب اگه سیاه و سفید میخوای بنظر من Batman -Black And White یه چیز فوق عالی هست ولی خب سوپر هیرویی هست دیگه :d

البته اول از همه همون Sin City رو دانلود کن که نمونه نداره !! :d From Hell هم نمیدونم والا یه چیز خیلی خیلی خاص هست !! داستان که معلوم هست عالیه و کی پشتش نشسته ولی طراحی هاش یکم ادم رو خسته میکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or