Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
batman قسمت 15 اومد.

15653227119803446325.jpg

از دوستان کسی میدونه چرا دیک گریسون از بتمن جدا شد و شد نایت وینگ؟

تا اونجا که یادم میاد دیک بعد از یه مدت از بروس منتفر میشه و دیگه باهاش نمیسازه. به خصوص عقایدش در خصوص ویلین هاش. من کمیک هارو دنبال نکردم. اما توی کمیک Beyond مثلا بعد از 50 سال نشون میده که دیک پیر شده و معلوم میشه که توی یه درگیری با جوکر چشش کور میشه ( جوکر با تیر میزنه توی چشش ) و از اون به بعد با بروس هیچ ارتباطی برقرار نمیکنه و ازش متنفر میشه. توی Animated Series هم مثلا سره باربرا با بروس دعواش میشه. یه مثال مشابه وقتیه که یه جوون میدونه به حدی رسیده که خودش تنها زندگی کنه و زندگی مستقلی از پدر مادرش داشته باشه. مشابه همون دیک هم از بتمن جدا میشه تا راه خودش رو پیش بگیره ( توی بعضی اقتباس ها )
جالبه که رابین ها همشون به یه شکلی دهنشون سرویس میشه توی بعضی کمیک ها و داستان ها. جیسون اونطوری کشته شد. دیک ازش متنفر میشه. تیم هم توی یه سری اقتباس ها کلا به فنا میره مثل همون Beyond.

کلا نایتوینگ شخصیت مورد علاقه منه یکی از اون شخصیت هاس که آرزو میکردم مثلا من بودم :دی به خصوص اون لباس فوق العاده اش.

خب امروز بصورت کاملا اتفاقی کمیک Civil War رو خوندم و در یک کلام عالی و زیبا و درگیر کننده و اعتیاد اور بود :d داستان بشدت شما رو به طرف خودش میکشونه و در کسری از ثانیه متوجه میشید که 2 ساعت هست که دارید همینجوری پشت سر هم کمیک میخونید و اصلا هم متوجه نیستید :d همینکه اکثر سوپر هیرو های مورد علاقمون به جون هم میفتند و هم رو لت و پار میکنند خیلی جالب هست . شخصیت واقعی اکثر سوپر هیرو ها و اعتقاداتشون رو هم نشون میده واقعا پی میبرید که کدوم سوپر هیرو ارزش خودش رو میدونه . داستان بنظر بنده فوق العاده هست و شخصیت ها هم با اینکه زیاد هستند و پرداخت مناسب به همشون کار فوق العاده سختی هست ولی بازم تو این کمیک پرداخت خوبی شده و با یکم اطلاعات از اینور و اونور میفهمید داستان رو . در خار بشت توصیه میشه و طراحی بصری کمیک هم عالی و زیبا کار شده و مبارزه ها فوق العاده هست .

اتفاقا یکی از کارهایی هست که خیلی تاثیر داشته تو دنیای کمیک. میلار بعد از این کارش به نظرم یکی درمیون خوب و متوسط عمل کرد تو کارهای بعدیش

نکات جالبش اینه که هم ایرون من و هم کاپیتان آمریکا خیلی پخته شدن تو کامیک و تقابلشون خیلی جالب بود. اعتقاداتشون در عین متضاد بودن در جهت پیشرفت دنیای ابر قهرمان ها بود

Civil War همونی نبود که بحث سره هویت واقعی سوپرهیرو ها بودش؟ یعنی اینکه دنیا بدونن اینا کی هستند یا نه؟ همونی که Alliance 2 رو ازش ساختند؟ اگه آره من همیشه سوالم این بوده که راجرز چطوری بر علیه آیرون بودش و بر اینکه هویت هیرو ها باید مخفی بمونه وایساده بود در حالی که همه میدونن کپتین امریکا کی هست.

Civil War همونی نبود که بحث سره هویت واقعی سوپرهیرو ها بودش؟ یعنی اینکه دنیا بدونن اینا کی هستند یا نه؟ همونی که Alliance 2 رو ازش ساختند؟ اگه آره من همیشه سوالم این بوده که راجرز چطوری بر علیه آیرون بودش و بر اینکه هویت هیرو ها باید مخفی بمونه وایساده بود در حالی که همه میدونن کپتین امریکا کی هست.

آره همونه. کاپیتان هیچوقت نگران خودش نیس خب :دی نگرانی اصلیش بقیه سوپر هیرو ها بود، مثل اسپایدرمن که خیلی ساده لوحانه جذب استارک میشه ولی بعدا میفهمه که اشتباه کرده.

همون طور که دوستمون تو پست بالا گفتن هستش اما میشه این که از دولت مردان آمریکا و کار های اخیرشون بدش میومد هم جزو دلایلش گذاشت

جوابی هست برای سوالت :

نگاه کن راجز به هیلی ، زمانی که میگه تسلیم شو و ثبت نام کن حرف های جالبی میزنه . میگه ما قهرمان ها برای این بوجود اومدیم که خودمون تشخیص بدیم خوب و بد کی هست و این یکی از قابلیت های یک سوپر هیرو واقعی هست ، میگه اگه ما رفتیم زیر دست دولت ، اون وقت این دولت هست که مشخص میکنه کی دشمن ما هست و کی دوستمون در حالی که ما مختص یک دولت نیستیم ، ما برای همه مردم هستیم ، ما سرباز های دولت نیستی ما چیزی فراتر از سرباز هستیم . بعد میگه که سوپر هیرو هایی که قرار باشه برای کارشون حقوق بگیرن همون بهتر که توسط شما پلیس ها بمیرن چون اون وقت همه داریم برای پول کار میکنیم . بعد همینجور ادامه میده تا میرسه به اینکه میگه خیلی از هیرو ها به هویتشون بیشتر از هرچیزی اهمیت میدن چون نمیخوان عزیزان و اطرافیانشون رو از دست بدن ( تو این لحظه کاپیتان فکر میکرد اولین نفری که به گروهشون اضافه میشه اسپایدرمن هست ولی خب ..... ) اون کسانی هم که میبینی هویتشون لو رفته مثل خود من یا چیزی برای از دست دادن ندارن یا به فکر اطرافیانشون نیستند . در اخر هم که هیلی دستور کشتن کاپیتان رو میده که .......

از این که بگذریم در اخر کمیک هم مشخص میشه که ایرون میفهمه داشته اشتباه میکرده و نباید از اول هم اینکار رو میکرده و بعد از اینکه رئیس شیلد میشه تازه میفهمه یه قهرمان چیزی فراتر از یک شغل دولتی هست و بشدت پشیمون میشه نسبتا بعد اون اتفاقی که برای کاپیتان میوفته .

---------- نوشته در 10:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا یکی از کارهایی هست که خیلی تاثیر داشته تو دنیای کمیک. میلار بعد از این کارش به نظرم یکی درمیون خوب و متوسط عمل کرد تو کارهای بعدیش

نکات جالبش اینه که هم ایرون من و هم کاپیتان آمریکا خیلی پخته شدن تو کامیک و تقابلشون خیلی جالب بود. اعتقاداتشون در عین متضاد بودن در جهت پیشرفت دنیای ابر قهرمان ها بود

مبارزه اولیشون خیلی خفن ، زیبا هست :d نسبتا ایرون من وقتی به کاپیتان میگه این صدا قویترین ها رو هم به زمین میندازه و نابودشون میکنه ولی تو واقعا قوی هستی که بجای اینکه بیوفتی تازه اری بلند میشی :d بعد هم که میزنه و دهن مهن کاپیتان رو سرویس میکنه اما خب بعدا کاپیتان جبران میکنه:d

ممنون بابت توضیحات. پس داستانشه شبیه Alliance 2 ـه تقریبا. آخر داستان سره خیانت نیک فیوری یا یه همچین چیزی هم تموم میشه و زیر سر اون بوده؟

کلا من توی بازی با تیم آیرون من بودم چون اون موقع از کپتین امریکا بدم میومدم اما از نظر عقیده صددرصد با کپتین هستم.

سلام خدمت دوستان عزیز
نمیدونم جای مطرح کردن این موضوع اینجا هست یا خیر ، اگر مربوط به تاپیک نبود عذر خواهم
طی یکی دو هفته اخیر یک سری از کمیک بوک های مربوط به بازی ها برای نرم افزار مولتی من آماده سازی شده و بر روی PS3 قابل اجراست . فقط مشکل اینجاست که لینک های دانلودی که براشون قرار داده شده یا به شدت مزخرف هستن و یا IP ایران رو دتکت میکنن و توسط وی.پی.ان هم نمیشه واردشون شد . میخواستم بدونم آیا کسی از دوستان این فایل ها رو در اختیار داره و یا اینکه لینکی از یک فایل هاستینگ خوب مثل مدیا فایر از اونها داره که بشه دانلودشون کرد در اختیار بنده قرار بده . اگر بشه این کار رو کرد بنده خودم داخل سایتمون آپلودشون میکنم تا دوستان بتونند بدون مشکل دانلود کنند .
یا حق

ممنون بابت توضیحات. پس داستانشه شبیه Alliance 2 ـه تقریبا. آخر داستان سره خیانت نیک فیوری یا یه همچین چیزی هم تموم میشه و زیر سر اون بوده؟

کلا من توی بازی با تیم آیرون من بودم چون اون موقع از کپتین امریکا بدم میومدم اما از نظر عقیده صددرصد با کپتین هستم.

نه در واقع تو داستانی که روایت میشه و صد در صد مرتبط هست به داستان جدای اونجرز ها در اون زمان نیک فیوری یه چند سالی هست که ناپدید شده و نیستش و فرمانده هیلی جاش رو گرفته .

البته کلا داستان ادم بد نداره و بخاطر یه سری اتفاقاتی که مسببش New Avengers ها هستند باعث میشه این قانون تصویب بشه و بعد هم که ادامه داستان .

بچه ها یه سوال.
این Batman Death of the Family دقیقا چجوریه؟ هر شخصیت کمیک جدا داره؟ چون من این اصلیه که آخرین جلدش اولین پست این صفحه هست رو خوندم اما ظاهرا هر شخصیت یه کمیک جدید براش میاد الان ماله نایتوینگ اومده یا داره میاد. دقیقا قضیه اش چیه؟

بچه ها یه سوال.
این Batman Death of the Family دقیقا چجوریه؟ هر شخصیت کمیک جدا داره؟ چون من این اصلیه که آخرین جلدش اولین پست این صفحه هست رو خوندم اما ظاهرا هر شخصیت یه کمیک جدید براش میاد الان ماله نایتوینگ اومده یا داره میاد. دقیقا قضیه اش چیه؟
جوکر میخواد کل خانواده بتمن رو بکشه چرا؟ چون که .....................برو تو فانتزی کمیک تو قسمت نقد ماهیانه بخون:d
بله هر شخصیت تو کمیک خودشه
کروس اور هست

کسی اینجا House of M(همون کمیکی که در مورد خرابکاری های اسکارلت ویچه) خونده؟ ادامه اش اومده یا نه؟

بله من خوندم مجتبی جان:d انگار داستانش تو X-Men: Decimation. ادامه پیدا میکنه موضوعش اما این که رسما ادامش منتشر شه رو من هنوز نتونستم ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or