Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
amazing spider man هم قسمت 699 اومده فقط یه قسمت به اتمامش مونده
اگه مجاز نیست پاکش کنید چون نمیدونم
اینم کاورشه
78404606811759016501.jpg

آخرین ویرایش:
قرار دادن لینک ممنوع هستش:d اما شماره 700 هم میرسه و حتی اگه پیتر پارکر اتفاقی براش بیوفته دوباره ریبوت میشه:d ولی داره قشنگ میشه بخونیدش مخصوصا که slott هم هست

25706820900167943195.jpg

بالاخره موفق شدم تمومش کنم:d همون طور که در سال عرضش تونست جهت گیری ناشران و نویسنده ها رو عوض کنه اگه بخونیدش مطمعنا عوض میشید:d

رستگاری سوپرمن/ تقابل بتمن و سوپرمن:-s

ضمن این که مبارزه با کاپیتان مارول هم هست یعنی یکی از کسانی که قدرتاش سوپرمنی هست

امیر اینو الان تموم کردی بعدش یه ماه پیش برای ما نقد نوشتی؟؟؟!! واقعاً که!#:-s

الان فیزیکیشو تموم کردم اما یه ماه پیش بیش از 36 بار(دقیق:d) دیجیتالشو خونده بودم:d

فیزیکیش فقط برای پی بردن به قدرت تصویر گری جناب راس و آرشیو و پیدا کردن نکات مخفی به کار میاد:d باور کن;)

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 PM ارسال شده بود ----------

35428338529625807870.jpg

image شروع کرده به درو کردن بازار:d اینم احتمالا چیز خوبی خواهد شد. داستان در مورد یک جنگیر کرایه ای هست .

Transhuman نویسنده اش خوب بود;)

از کمیک های جدید مارول به یکیش اشاره کنم deadpool
شماره اول
46557138159691799391.jpg

شماره دوم
17814517106315732870.jpg

شماره سوم
88629544289554258400.jpg

هرکی میخواد روی واقعی wolverine رو ببینه wolverine max رو بخونه:d>:)

با این کمیک ددپول حال نکردم. کلا خیلی خشونت الکی داره. کمیک های خشونت بار دیگه ای هست که خیلی قشنگ تر هست:d

شماره دوم ولورین مکس هم تموم کردم. داستانش که میشه گفت بد نیست و فلش بک های جالبی داره اما هنوز خیلی پیش نرفته نمیشه چیزی گفت . طراحیش هم که سبک جالب و خشونت باری داره و چشم نواز هستش.

fifa 12 سعی کن کمیک های جدید رو معرفی کنی.

و نکته آخر این که مقاله ای در مورد تاریخچه شخصیت bane در دنیای کمیک (تا قبل از سری new 52 ) نوشتم که به خاطر فیلم جدید بتمن خوندش رو بهتون پیشنهاد میکنم.

خب امروز بصورت کاملا اتفاقی کمیک Civil War رو خوندم و در یک کلام عالی و زیبا و درگیر کننده و اعتیاد اور بود :d داستان بشدت شما رو به طرف خودش میکشونه و در کسری از ثانیه متوجه میشید که 2 ساعت هست که دارید همینجوری پشت سر هم کمیک میخونید و اصلا هم متوجه نیستید :d همینکه اکثر سوپر هیرو های مورد علاقمون به جون هم میفتند و هم رو لت و پار میکنند خیلی جالب هست . شخصیت واقعی اکثر سوپر هیرو ها و اعتقاداتشون رو هم نشون میده واقعا پی میبرید که کدوم سوپر هیرو ارزش خودش رو میدونه . داستان بنظر بنده فوق العاده هست و شخصیت ها هم با اینکه زیاد هستند و پرداخت مناسب به همشون کار فوق العاده سختی هست ولی بازم تو این کمیک پرداخت خوبی شده و با یکم اطلاعات از اینور و اونور میفهمید داستان رو . در خار بشت توصیه میشه و طراحی بصری کمیک هم عالی و زیبا کار شده و مبارزه ها فوق العاده هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or