Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دوستان من میخوام به صورت جدی کمیک خوندن رو شروع کنم
به نظرتون الان از چی شروع کنم هم جالب باشه هم خیلی داستان پیچیده نداشته باشه خیلی حوصله ندارم:d

اقا همون چیزهایی که بچه ها گفتن رو بخون مثل killing joke یا v for vendetta یا watchmen

من که خودم marvel essential رو هم بهت پیشنهاد میدم منتهی سیاه سفیده رنگی نیست

فقط جهت اینکه تاپیک از خاک خوردگی در بیاد و بیاد بالا این عکس ها رو میزارم(تو اسپویلر هم میزارم که اگه کسی نخواست نبینه)

25706820900167943195.jpg

http://upcity.ir/images/42074358623253438181.jpg

http://upcity.ir/images/60291004890476477935.jpg

خبر دیگه هم این که کمیک dexter بالاخره قراره عرضه بشه.

http://upcity.ir/images/51715888396368350916.jpg

5 شماره خواهد بود و در فوریه 2013 عرضه خواهد شد.:d

به خاطر خشونتش هم عنوان کنترل والدین معروف رو خواهد گرفت.(خوبه حداقل دیگه teen سازیش نکردن)

---------- نوشته در 08:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

دو تا خبر دیگه این که dc قصد داره عنوان هل بلیزر معروف که جزو طولانی ترین های تاریخ کمیک محسوب میشه رو کنسل کنه و کنستانتین جدیدی رو از سال 2013 شروع بکنه.:(

خبر دوم اینکه انگار دوباره شروع به ترجمه کمیک های غیر انگلیسی کردن. کمیک هایی مثل لوک خوش شانس رو انگار چند تا جدیدش رو ترجمه نمودن به انگلیسی. لینک اگه کسی خواست بگه:d

---------- نوشته در 08:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لینک اکثر one-shot های بتمن که شامل 93 عنوان هست که خیلی هاشم احتمالن نخوندیم:d موجود است. اما قر و قاطی. اگه کسی خواست بگه بهش بدم لینک هارو.

کسی از دوستان میتونه لینکی برای کمیک مستقل ولورین vol2 پیدا کنه؟;)

آخرین ویرایش:
دوستان یک سایت خوب برای دانلود معرفی میکنین؟من الان دارم واکینگ دد رو می خونم.می خوام قسمتای جدیدش رو هم هر وقت اومد بگیرم.

بعد کمیکهای بتمن خیلی زیاده.من الان بخوام تازه شروع کنم از کجا شروع کنم؟کدوم سری؟کدوم شماره و ...؟

دوستان یک سایت خوب برای دانلود معرفی میکنین؟من الان دارم واکینگ دد رو می خونم.می خوام قسمتای جدیدش رو هم هر وقت اومد بگیرم.

بعد کمیکهای بتمن خیلی زیاده.من الان بخوام تازه شروع کنم از کجا شروع کنم؟کدوم سری؟کدوم شماره و ...؟
1-یه سایت میشناسم اما خود سایت (کمیکاش نه) فکر کنم اسپانیاییه اگه میخوای بگو سایتش رو بدم
2- از سری جدیدش یعنی new 52 شروع کن(the new of 52 batman) اگر کم وقت داری از ارک جدیدش یعنی death of family شروع کن

به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم این ارک death of family رو بخوانن

یه سوال داشتم کسی میدو punisher war zone چند قسمته؟ چند وقت یه بار میاد؟

1-یه سایت میشناسم اما خود سایت (کمیکاش نه) فکر کنم اسپانیاییه اگه میخوای بگو سایتش رو بدم
2- از سری جدیدش یعنی new 52 شروع کن(the new of 52 batman) اگر کم وقت داری از ارک جدیدش یعنی death of family شروع کن

سلام،

از اطلاعات خوبت ممنونم. من سری HUSH و Adventures of Batman and Robin رو خیلی دوست داشتم، فک کنم هر کدوم 12 شماره بود و داستان خیلی تاریک به همراه طراحی های فوق العاده Jim Lee رو به همراه داشت. بت من از این سبک و سیاق چیزی اومده جدیدا؟ تاریکی داستان برام خیلی مهمه، مثلا تو اینا بت من اصلا سوپرهیرو نیست و همش با خودش درگیره و افسرده است.

ممنون.

Wiiرایش:

لامصب اینقدر بت من زیاده و در هم تنیده است که اصلا نمیشه فهمید سر داستان کجاست، تهش کجاس. ویکیش رو هم نخونه آدم سنگین تره. مشکلم اینه که خیلی به سبک و سیاق متفاوتی کار شده و یه سریش رو دیوانه وار دوست دارم مثله همونایی که گفتم و یه سری دیگه از کارایی که خود فرنک میلر کشیده بود رو قدیم خوندم اصلا خوشم نیومد.

بدترین مشکلش اون شماره بندی عجیب و غریب DC Comics ـه، خوب بابا مثله آدم شماره رو برو جلو دیگه، به شونصد رسیدن ولی اگه همه این شونصدتاش رو هم بگیری باز یه سری spin-off و کوفت و زهرمار پیدا میشه که اصلا تو این شماره گذاریه نیست.

اضافه کنید سری های بتمن به اسامی مختلف، اضافه کنید حضورش به همراه بقیه بروبکس.

پ.ن. دلم میخواست مغازه Stuart تو TBBT برم و اینا رو "فارسی" بهش بگم! D:

آخرین ویرایش:
سلام،

از اطلاعات خوبت ممنونم. من سری HUSH و Adventures of Batman and Robin رو خیلی دوست داشتم، فک کنم هر کدوم 12 شماره بود و داستان خیلی تاریک به همراه طراحی های فوق العاده Jim Lee رو به همراه داشت. بت من از این سبک و سیاق چیزی اومده جدیدا؟ تاریکی داستان برام خیلی مهمه، مثلا تو اینا بت من اصلا سوپرهیرو نیست و همش با خودش درگیره و افسرده است.

ممنون.

Wiiرایش:

لامصب اینقدر بت من زیاده و در هم تنیده است که اصلا نمیشه فهمید سر داستان کجاست، تهش کجاس. ویکیش رو هم نخونه آدم سنگین تره. مشکلم اینه که خیلی به سبک و سیاق متفاوتی کار شده و یه سریش رو دیوانه وار دوست دارم مثله همونایی که گفتم و یه سری دیگه از کارایی که خود فرنک میلر کشیده بود رو قدیم خوندم اصلا خوشم نیومد.

بدترین مشکلش اون شماره بندی عجیب و غریب DC Comics ـه، خوب بابا مثله آدم شماره رو برو جلو دیگه، به شونصد رسیدن ولی اگه همه این شونصدتاش رو هم بگیری باز یه سری spin-off و کوفت و زهرمار پیدا میشه که اصلا تو این شماره گذاریه نیست.

اضافه کنید سری های بتمن به اسامی مختلف، اضافه کنید حضورش به همراه بقیه بروبکس.

پ.ن. دلم میخواست مغازه Stuart تو TBBT برم و اینا رو "فارسی" بهش بگم! D:
همین ارک جدید
death of family خیلی جو تاریک و ترسناک داره
جوکری که اسنایدر نوشته ، جوکری خسته است. جوکری است که شکسته شده. جوکری است که دلش برای روزهای قدیم تنگ شده. روزهایی که او و بتمن در گوشه گوشه شهر گاتهام به مبارزه میپرداختند. و برای همین است که میخواهد به روزهای گذشته باز گردد. اما راهی تاریک را برای این کار برگزیده. راهی جوکر وار. جوکر در این شماره به بتمن میگوید : «تو پیر و چاق شده ای.» و از این موضوع ناراحت است. برای همین است که میخواهد بت فامیلی را که به نظرش مانع بتمن هستند نابود کند. و اینجاست که آرک جدید داستان بتمن و سایر عناوین مرتبط با آن آغاز میشود: «مرگ خاندان».
در پایان نیز باید بگویم اگر داستان بتمن در سال گذشته یا همان دادگاه جغد ها را داستانی کاراگاهی در نظر بگیریم ، بدون شک میتوان گفت که «مرگ خاندان» داستانی ترسناک است.
منبع فانتزیِ کمیک | مرجع تخصصی کمیک

---------- نوشته در 04:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

مثکه این بمتن رو نداره!
اجا کل dc ها رو داره(بیشتر جدیدا).
www.PORTALCOMIC.com :: Ver tema - Descarga de comics: DC
اینم برای کسانی که مارول میخواهند.
www.PORTALCOMIC.com :: Ver tema - Descarga de comics: Marvel
فقط باید توشون یک ذره بگردید.

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز. خوب این که فقط 4 شماره است، غیر از اون بتمن چی پیشنهاد میکنی؟ غیر از New 52.

دوست عزیز میتونی از killing joke یا haunted knight یا Batman: The Dark Knight Returns یا Year One یا Knightfall یا Arkham Asylum یا The Long Halloween استفاده کنی:d

این سوالت رو صفحه قبل جواب داده بودم. در کل الان بشینید شماره های اخر amazing spider-man رو بخونید که دیگه میخواد دوباره ریبوت بشه.

دوستان فعال بیاید هر هفته کمیک های جدیدی که میاد اسماش رو بزارید رو تاپیک حداقل بالا بمونه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or