Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
این The New 52 دنیای DC رو کلا نابود کرده و دوباره ساخته؟یا یه داستان مجزا در کنار بقیست؟
Marvel NOW! هم همین طوریه؟
الان چند نسخه از کمیک های The New 52 منتشر شده؟

بعضي ها كلا از اول دارن نوشته ميشن بعضي ها هم تغيير زيادي نكردن مثل گرين لنترن:d

گروه عدالت خودمون :
نام : Justice League – نویسنده : Geoff Johns- طراح: Jim Lee

• نام : Aquaman – نویسنده : Geoff Johns – طراح: Ivan Reis و Joe Prado
  • نام : Wonder Woman – نویسنده : Brian Azzarello- طراح: Cliff Chiang
  • نام : The Flash – نویسنده : Francis Manapul – طراح: Francis Manapul
  • نام : The Fury of Firestorm: The Nuclear Men – نویسنده : Joe Harris و Ethan Van Sciver- طراح: Yildiray Cinar
  • نام : Green Arrow – نویسنده : J. T. Krul (بعد از شماره ششم : Ann Nocenti) – طراح: Dan Jurgens
  • نام : The Savage Hawkman – نویسنده : Tony Daniel و Jim Bonny(بعد از شماره هشتم: Rob Liefeld) – طراح: Philip Tan
بت‌من :

• نام : Batman– نویسنده : Scott Snyder – طراح: Greg Capullo
  • نام : Detective Comics – نویسنده : Tony Daniel – طراح: Tony Daniel
  • نام : Batman: The Dark Knight – نویسنده : David Finch و Paul Jenkins (پس از شماره دهم : Gregg Hurwitz) – طراح: David Finch
  • نام : Batman and Robin– نویسنده : Peter Tomasi- طراح: Pat Gleason
  • نام : Batgirl– نویسنده : Gail Simone- طراح: Ardian Sya
  • نام : Batwoman – نویسنده : J. H. Williams III و W. Haden Blackman- طراح: J. H. Williams III و Amy Reeder
  • نام : Nightwing– نویسنده : Kyle Higgins – طراح: Eddy Barrows
  • نام : Catwoman – نویسنده : Judd Winick – طراح: Guillem March
  • نام : Batwing– نویسنده : Judd Winick- طراح: Ben Oliver
  • نام : Birds of Prey – نویسنده : Duane Swierczynski – طراح: Jesus Saiz
  • نام : Red Hood and the Outlaws – نویسنده : Scott Lobdell – طراح: Kenneth Rocafort
سوپرمن :

• نام : Action Comics – نویسنده : Grant Morrison – طراح: Rags Morales
  • نام : Superman – نویسنده : George Pérez (بعد از شماره ششم: Keith Giffen )- طراح: Jesus Merino (بعد از شماره ششم: Dan Jurgens)
  • نام : Superboy – نویسنده : Scott Lobdell – طراح: R. B. Silva
  • نام : Supergirl– نویسنده : Michael Green و Mike Johnson – طراح: Mahmud Asrar (بعد از شماره هشتم: George Perez)
گرین لنترن :
نام : Green Lantern– نویسنده : Geoff Johns – طراح: Doug Mahnke

• نام : Green Lantern Corps – نویسنده : Peter Tomasi- طراح: Fernando Pasarin
  • نام : Green Lantern: New Guardians – نویسنده : Tony Bedard – طراح: Tyler Kirkham
  • نام : Red Lanterns – نویسنده : Peter Milligan- طراح: Ed Benes
گرو هاي جواناشون:
نام : Teen Titans – نویسنده : Scott Lobdell – طراح: Brett Booth

• نام : Blue Beetle – نویسنده : Tony Bedard – طراح: Ig Guara
  • نام : Legion of Super-Heroes – نویسنده : Paul Levitz- طراح: Francis Portela
  • نام : Legion Lost – نویسنده : Tom DeFalco – طراح: Pete Woods
dark :
نام : Justice League Dark – نویسنده : Peter Milligan (بعد از شماره هشت: Jeff Lemire)- طراح: Mikel Janin

• نام : Swamp Thing – نویسنده : Scott Snyder – طراح: Yanick Paquette
  • نام : Animal Man – نویسنده : Jeff Lemire – طراح: Travel Foreman و Dan Green
  • نام : Frankenstein, Agent of S.H.A.D.E. – نویسنده : Jeff Lemire (بعد از شماره هشتم : Matt Kindt) – طراح: Alberto Ponticelli
  • نام : I, Vampire – نویسنده : Joshua Hale Fialkov – طراح: Andrea Sorrentino
  • نام : Demon Knights – نویسنده : Paul Cornell – طراح: Diogenes Neves

چقدر تاپیک خاک داشت:d:d

دوستانی که منتظر این punisher:war zone بودند بالاخره شماره یکش منتشر شد

یه نقد هم که من ازش دیدم میگن داستان خیلی قوی داره اما طراحی بدون زرق و برقش تا حدی مانع از این شده که ادامه خوبی باشه برای vol2 همین warzone اما توصیه شده که بخونیدش

یعنی جواب من بخاطر اینکه ناشناس هستم و رفیقی ندارم داده نمیشه یا خلاف قوانینه :دی

شما از کجا کامیکهاتون و میگیرید !!!!!!!!!! بخدا من کف و خون قاطیم هرسایتی میشناختم یادم رفته :دی اگه نمیشه اینجا گفت پروفایلم هست ( عجله دارم وگرنه محل مورد نظر میپرسیدم ) ( البته هر چیزی و کامل گذاشته باشه )

پیشاپیش با تشکر

به نظرم این اولین قسمت punisher:war zone بد نبود. ولی همونطوری که گفتید تصویر گری هاش نیاز به کار بیشتری داشت.

میتونه ادامه خوبی برای PUNISHER های قبلی باشه. منم امیدوارم و این طور که معلومه شماره به شماره بهتر میشه.

یه ولورین هم از سری MAX( اخ جون یعنی خون و GORE) دانلود کردم که جدید منتشر شده انگار. خیلی جالب بود هرچند زیاد خشونت ولورین رو به غیر از یک صحنه نشون نداد:d

نمیدونم چند نفر این جا Chicken with plums اثر مرجانه ستراپی ( نویسنده ی پرسپولیس ) رو که فیلمش هم اومده خوندن، ولی جزو معدود آثار تو هر زمینه ای بود که بنده رو تحت تاثیر قرار داد و از پرسپولیس بیشتر دوستش دارم. با این که یکی دو ماه پیش خوندمش، ولی هر دفعه که یادش میفتم، غمگین میشم. مضامین داستان کلیشه ای هستن، ( افسردگی، شکست عشقی، وابستگی به چیزی که از دست میره ) ولی نحوه ی روایتش عالیه و خصوصا برای مخاطب ایرانی هم قابل درک تر هست. کوتاهه و خوندنش خیلی وقت نمیبره. پیشنهاد می کنم در اولین فرصت بخونیدش. ( تو Warez-bb پیدا میشه. )

نمیدونم چند نفر این جا Chicken with plums اثر مرجانه ستراپی ( نویسنده ی پرسپولیس ) رو که فیلمش هم اومده خوندن، ولی جزو معدود آثار تو هر زمینه ای بود که بنده رو تحت تاثیر قرار داد و از پرسپولیس بیشتر دوستش دارم. با این که یکی دو ماه پیش خوندمش، ولی هر دفعه که یادش میفتم، غمگین میشم. مضامین داستان کلیشه ای هستن، ( افسردگی، شکست عشقی، وابستگی به چیزی که از دست میره ) ولی نحوه ی روایتش عالیه و خصوصا برای مخاطب ایرانی هم قابل درک تر هست. کوتاهه و خوندنش خیلی وقت نمیبره. پیشنهاد می کنم در اولین فرصت بخونیدش. ( تو Warez-bb پیدا میشه. )

فربد چرا از این نویسنده مخلوع کمیک معرفی میکنی؟:d ولی چون تو گفتی حتما میخونمش

میتونه ادامه خوبی برای PUNISHER های قبلی باشه. منم امیدوارم و این طور که معلومه شماره به شماره بهتر میشه.

یه ولورین هم از سری MAX( اخ جون یعنی خون و GORE) دانلود کردم که جدید منتشر شده انگار. خیلی جالب بود هرچند زیاد خشونت ولورین رو به غیر از یک صحنه نشون نداد:d

این کمیک wolverine max یکی از اون ایده های خوب بود که خیلی دوستش داشتم اما یکی از طراحاش دعواش شد با مارول و حالا معلوم نیست قسمت بعدش کی بیاد

کسی خبری از این سری داره؟

دوستان من میخوام به صورت مرتب کمیک خوندن رو شروع کنم
به نظرتون الان از چی شروع کنم هم جالب باشه هم خیلی داستان پیچیده نداشته باشه خیلی حوصله ندارم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or