Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
جهت اين كه تاپيك از خاك خوردن دربياد اين عكس رو اينجا قرار ميدم:d

من دوباره kingdom come رو خوندم فقط ميگم بخونيدش همين. يكي از مهم ترين event هاي dc هست اين داستان:) سوپرمن رسما 200 سالو داره توش فكر كنمo:-)

براي اين كه تاپيك جون بگيره ميشه يه چند تا عكس از كميك هاي غير وطني تحويل در داخل بزارم؟:"> خداييش ما دلمون به همين ها كه گير مياد خوشه:d

13632854757983602583.jpg

76180246103563940231.png

89340793113652108380.jpg

میشه چند تا کمیک غیردنباله دار (دقیقا نمی دونم بهش چی میگن :دی) که صفحاتش هم زیاد نباشه معرفی کنید؟ من با خوندن از رو مانیتور مشکل دارم ولی خب اگه تعداد صفحات کم باشه میتونم بخونم. این Walking Dead رو یه مدت بهش استراحت بدم فعلا :دی

میشه چند تا کمیک غیردنباله دار (دقیقا نمی دونم بهش چی میگن :دی) که صفحاتش هم زیاد نباشه معرفی کنید؟ من با خوندن از رو مانیتور مشکل دارم ولی خب اگه تعداد صفحات کم باشه میتونم بخونم. این Walking Dead رو یه مدت بهش استراحت بدم فعلا :دی

دنباله دار داريم تا دنباله دار:d single issue يا همون تك شماره اي به درد ميخوره؟ فكر نكنم اصلا داشته باشيم. كميكي كه داستانش تو چند صفحه كم تموم شه داريم؟

كسي ميتونه داستان kingdom come رو يه تحليلي بكنه؟:d

دنباله دار داريم تا دنباله دار:d single issue يا همون تك شماره اي به درد ميخوره؟ فكر نكنم اصلا داشته باشيم. كميكي كه داستانش تو چند صفحه كم تموم شه داريم؟

كسي ميتونه داستان kingdom come رو يه تحليلي بكنه؟:d
مثلا Killing Joke تو چه دسته ای قرار می گیره؟ یه چیز این مدلی. البته جوری باشه که شخصیت ها رو بشناسم (یعنی اینکه در طول همون کمیک بشه شناخت و خیلی پیش زمینه لازم نداشته باشه)، حالا من شخصیت های بتمن رو می شناسم ولی رو بقیه عزیزان DC و Marvel و اینا زیاد آشنایی ندارم :دی Super Hero ـی هم نباشه مشکلی نیست. چیزی نیست یعنی؟ :دی

اينجوري چيزي خيلي سخت گير مياد دايره جستجو رو محدود كردي:d يه چيزي مثلStar Wars: Clone Wars Adventures Volume 10 كه 80 صفحه هست اما خوب ميگي بايد حتما شخصيتو بشناسي شروع كن كميك هاي ماهانه رو از اول دانلود كن:d [h=1][/h]

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

براي دوستاني كه هنوز به alex ross ايمان نياوردند و يا آشنا نيستند اين چند تا طرح ميتونه نظرشون رو عوض كنه. طراحي كميك از اين واقعي تر ديده بوديد؟:d

KingdomCome.jpg

kingdomcome.jpg

سايز عكسا هم بزرگه ميتونيد جاي والپيپر استفاده كنيد ازش:d

66537214296060303484.jpg

اين سري new avengers از سري marvel now اميد زيادي بهش دارم حداقل به خاطر نويسنده اش rick remender

البته گفته شده سري now يك reboot نيست بلكه يك refresh به حساب ميايد.:d

60820152164802549942.jpg

اين سريال fan made بت گرل رو هم نتونستيم پيدا كنيم لينكشو. اگه كسي پيدا كرد يه خبر به ما بده.o:-)

در انتها هم دوباره يه چند تا از اين طرح هاي استاد ross رو براتون قرار ميدم.

نه هنوز البته اسمش Punisher War Zone هست. گفته شده تو اكتبر كه همين ماه هست منتشر ميشه اما انگار هنوز خبري نيست يا من هنوز نديدمش:d
پیشششششششششش ..................:| من گفتم تا حالا یه 20 تا شماره ای ازش هم اومده میخواستم بگم لینک دانلود بهم بده :|:d

خیلی خفن و خون الود میزنه و بشدت منتظرش هستم :d

من ترجیح میدم طراحی کامیک بیشتر فانتزی باشه تا real :دی

نظرت محترمه:d ولي به نظرم با طراحي real خيلي راحت تر ميشه فانتزي و عجايب موجود رو باور كرد تا فانتزي. چون تو فانتزي انتظار داري كه اين اتفاق هر لحظه بيفته اما تو طراحي ريل همه چي مثل زندگي عاديه :d

الان كدومو ميپسندي شما(يا بقيه)؟:d

1- يك صفحه از batman black&white

77052425186209353340.jpg

2-يك صفحه از batman:hush

85346582929412664602.jpg

نميدونم براي بقيه هم هست يا نه اما كلمه batman وقتي تو گوگل سرچ ميكنم به صفحه محبوب پيوند ها ميرسم:d

اينجوري چيزي خيلي سخت گير مياد دايره جستجو رو محدود كردي:d يه چيزي مثلStar Wars: Clone Wars Adventures Volume 10 كه 80 صفحه هست اما خوب ميگي بايد حتما شخصيتو بشناسي شروع كن كميك هاي ماهانه رو از اول دانلود كن:d
عزیز من چرا همینجوری اطلاعات غلط می دی ؟
هزاران هزار مینی سری هست حالا چون جنابعالی نخوندی دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست :
سری Kick-*** که هر سریش تعداد کتابهاشون زیر 6-7 تاست
سری Criminal که باز هر خط داستانیش تو 3-4 تا کتاب روایت می شه
Incognito و Scene of Crime هم همینطور
برایان آزارلو یه کتاب داره به اسم Joker که در مورد جوکره ولی بیشتر به شکل یه داستان مافیایی روایت می شه
داستانی مثل Arkham Asylum هم هست
Fortune and Glory هم هست که ماجراهای واقعی برایان مایکل بندیس تو هالیووده
یه عناوینی مثل Scarlet و Halo: Reach هم هستن که 4-5 شماره بیشتر نیستن
سری Richard Stark's Parker هم هستن که حکم رمان های مصور رو دارن و تعداد صفحاتشون دور و بر صد تاست
یه رمان روانشناسانه مثل Wild Children وجود داره که کمتر از 50 صفحه ست
رمان های سیاه و سفید جنایی مثل Jinx و History of Violence و Goldfish هم هستن
یه کار سوپرهیرویی فانتزی به نام Umbrella Academy هست که خیلی هم جایزه برده
Neil Gaiman هم رمان های مصور کوتاه زیاد داره
طولانی تر هم وجود داره
عنوان Gotham Central هست که 40 تا کتابه
Sandman و Lucifer و Preacher هم در شماره 75 تموم میشن
و هزارتا عنوان دیگه که من تو ذهنم نیست

این The New 52 دنیای DC رو کلا نابود کرده و دوباره ساخته؟یا یه داستان مجزا در کنار بقیست؟
Marvel NOW! هم همین طوریه؟
الان چند نسخه از کمیک های The New 52 منتشر شده؟

عزیز من چرا همینجوری اطلاعات غلط می دی ؟
هزاران هزار مینی سری هست حالا چون جنابعالی نخوندی دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست :
سری Kick-*** که هر سریش تعداد کتابهاشون زیر 6-7 تاست
سری Criminal که باز هر خط داستانیش تو 3-4 تا کتاب روایت می شه
Incognito و Scene of Crime هم همینطور
برایان آزارلو یه کتاب داره به اسم Joker که در مورد جوکره ولی بیشتر به شکل یه داستان مافیایی روایت می شه
داستانی مثل Arkham Asylum هم هست
Fortune and Glory هم هست که ماجراهای واقعی برایان مایکل بندیس تو هالیووده
یه عناوینی مثل Scarlet و Halo: Reach هم هستن که 4-5 شماره بیشتر نیستن
سری Richard Stark's Parker هم هستن که حکم رمان های مصور رو دارن و تعداد صفحاتشون دور و بر صد تاست
یه رمان روانشناسانه مثل Wild Children وجود داره که کمتر از 50 صفحه ست
رمان های سیاه و سفید جنایی مثل Jinx و History of Violence و Goldfish هم هستن
یه کار سوپرهیرویی فانتزی به نام Umbrella Academy هست که خیلی هم جایزه برده
Neil Gaiman هم رمان های مصور کوتاه زیاد داره
طولانی تر هم وجود داره
عنوان Gotham Central هست که 40 تا کتابه
Sandman و Lucifer و Preacher هم در شماره 75 تموم میشن
و هزارتا عنوان دیگه که من تو ذهنم نیست

دوست عزيز من كجا اطلاعات غلط دادم؟ ايشون گفتن چيزي مثل killing joke من گفتم كه تو انقدر صفحه زياد نيست و گرنه همين كار ميلر كه خودش 100 و خورده اي صفحه هست

يا جوكر ازارلو هم 100 خورده اي صفحه هست. اگر اينجوري ميخوان كه كلي سري و ميني سري وجود داره كه بشه معرفي كرد:d

يا همون criminal اگه مال بروبكر منظورتونه هر سريش 100 خورده اي باز صفحه هست.

چون ايشون گفته بودند دنباله دار هم نباشه يعني همين kick شما الان دنباله داره.

ميني سري مثل wanted هم هست. يا fury max Garth Ennis هست كه شش شماره كميكه يا PunisherMAX: Frank كه 4 شماره كميكه يا Punisher MAX: Born كه اونم 4 شماره هست. اين جور موارد خيلي زياده دوست عزيز
[h=1][/h]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or