Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دوستان يه كميك از بتمن ميخوام معرفي كنيد كه ارزش داشته باشه براي كالكشن بخرمش :d:d (انقدر زياد هست كه نميشه انتخاب كرد)

دوستان جواب سوال من رو هم بديد(مثلا با طراحي batman:hush حال نكردم ولي به نظرم dark kinght returns خيلي خوب بود):d:x

the Long Halloween و Dark Victory خوبن

پ.ن.: یه خواهشی هم که دارم اینکه وقتی یه کامیکی چیزی میخرین اینجا نیاین اعلام کنین ، این تاپیک تو بخش بازارچه نیست

پ.ن.: یه خواهشی هم که دارم اینکه وقتی یه کامیکی چیزی میخرین اینجا نیاین اعلام کنین ، این تاپیک تو بخش بازارچه نیست

ممنون. چشم ولي من براي خريد اين كارو نميكنم كه تو بازارچه بزارم. اين جا ميزارم كه اگه كسي هم خواست بره بخره وقتي اينجا comic book center هست بايد اينجا قرار بگيره ديگه;):x

اتفاقا خودمم تو فكر the Long Halloween بودم:d

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

نه برعكس حمايت ميشه اگه دوستاني كه كتاب فيزيكي رو دارند عكس بزارند . باعث شادي روح ما ميشه :d

البته يه جورايي باعث عذاب هم ميشه ها:d:d

دوستان چند تا كميك هم از wolverine معرفي ميكنين؟(بيشتر مربوط به گذشتش باشه):d

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان كارهاي مثل xforce:### &violence هست؟(خشونتش و طراحيش منظورمه):d:)

دوستان فعال نگذاريد تاپيك بخوابه:d اين تاپيك به اين مهمي چرا بايد همش بره آخر؟

شماره اول يفور واچمن:كمدين هم اومد

00221b03_medium.jpeg

Comedian تا اینجا بدترین شماره ی BW بود به نظرم. حتی کمی بدتر از Minutemen
من انتظار داشتیم یه ورژن روانی تر و جوون تر از Comedian ببینم اما اصلا از این خبرا نبود.
تازه این شماره رو Azzarello نوشته بود که من خیلی انتظارم ازش بالا بود.
Silk Spectre هم چندان تعریفی نداشت.
فقط میشه امیدوار بود که شماره های بعدی بهتر از این باشه

Comedian تا اینجا بدترین شماره ی BW بود به نظرم. حتی کمی بدتر از Minutemen
من انتظار داشتیم یه ورژن روانی تر و جوون تر از Comedian ببینم اما اصلا از این خبرا نبود.
تازه این شماره رو Azzarello نوشته بود که من خیلی انتظارم ازش بالا بود.
Silk Spectre هم چندان تعریفی نداشت.
فقط میشه امیدوار بود که شماره های بعدی بهتر از این باشه
من مخالفم
اول از همه اون قضیه فیلم اسنایدر رو کنسل کرد (که ترور کندی کار بلیک بوده)
دوم اینکه داستانی که توش قتل مریلین مونرو رو میندازه گردن یه سوپرهیرو اصلا نمی شه در موردش از کلمه بد استفاده کرد
Silk Spectre هم خیلی تین ایجری بود خوشم نیومد ولی Minutemen بدک نبود
البته من نمی دونم از Before Watchmen دقیقا چه انتظاری داشتی
واسه من همین که به عنوان کامیک های تابستانی سرگرم کننده باشن کافیه (مثل Wednesday Comics)
اصولا هر چیزی که باعث بشه دو تا شرکت اصلی از خط داستانی های بزرگ پرهیز کنن ازش استقبال می شه
این هفته Nite Owl بیاد ببینیم چی کار می کنه
در ضمن این هفته قسمت پایانی League of Extraordinary Gentlemen هم میاد
کلا خوندن دو قسمت قبلی Century این حس رو به آدم می داد که از نبوغ نویسندگی مور حتی 1 درصدش هم باقی نمونده
یکی تو زندگی مشترک می ترکه می شه Louis C.K. یکی هم می ترکه می شه Alan Moore

کلا استرازینسکی از پایان فصل چهارم Babylon5 در هیچ زمینه ای هیچ کار قابل قبولی ارائه نداده
بعد از گندی که با نوشتن سوپرمن و واندروومن زد (بعد 5-6 سال گند زدن تو اسپایدرمن) واقعا دی سی خیلی هوشمندانه بتمن رو بهش نداد که بنویسه
ولی حالا اومد و تو Nite Owl تصور خودش رو از بتمن و رابین پیاده کرد
من بر خلاف اکثریت سطح انتظارم از Before Watchmen پایین بود از اول شاید برای همین که تونستم تا الان ازشون لذت نسبی ببرم اما استرازینسکی که دیگه گندش رو درآورد اینجا
کل داستانی که داره می گه کاملا در تضاد با پیش زمینه ای هست که آلان مور از درایبرگ و میسون داده بود
تنها قسمت قابل تحملش تیکه های مربوط به رورشاکش می شد

برخلاف انتظارم آلان مور تونست League رو خوب تموم کنه
حضور مالکوم تاکر و حضور دنیل کریگ و راجر مور (با عناوین J6 و J3) و حضور ارلاندو در جنگ علیه تروریزم یا اینکه پراسپرو شبیه خود آلان مور بود
اشاره به Torchwood و CTU و ...
کلا هر چقدر اشاراتی که در 1969 وجود داشتن غیر قابل شناسایی بودن (منهای تابلوهاش مثل Get Carter و تام ریدل) اینجا حس خیلی آشنایی داشت مثل همون حسی که Vol. 1 و Vol. 2 و خصوصا BD داشتن
ارلاندو واقعا کارکتر جالبیه و اینجا برای اولین بار انگار آلان مور پتانسیلش رو دیده که همین باعث بهتر شدن این شماره نسبت به قبلی ها شده
بالاخره بعد از سالها یه ته مایه ای از آلان مور رو تو این کتاب دیدم همون کسی تو زیر ساخت داستانش میاد و وضعیتی که دنیا بهش دچار شده رو زیر سوال می بره
هر چند دقیقا صفحه 62 باز یه کاری می کنه که می شه آلان مور مضخرف سال های اخیر
واقعا بعضی ایده هایی که این چند وقته تو داستاناش پیاده کرده خیلی بی خود بودن
==

از اون طرف شماره اول Hit-Girl ثابت کرد که دیگه از استعداد مارک میلار هیچی باقی نمونده
==

Fatale هم خدایی با دوران اوج بروبیکر خیلی فاصله داره، خیلی
یه مقداری جذابیتش نسبت به بقیه کارای مستقلش کمه
تازه این سری نه اون قسمت نوشته های خودش تو کتاب بود نه اون مقاله هایی که راجب Pulp تو کتاباش میذاره
کلا Fatale آخری ضد حال بود
با وجود تمام کارای خوبی که داده به نظرم هیچ وقت دیگه نتونه کاری به حد Sleeper بنویسه ولی با Incognito2 تا حدودی نزدیک شد
==

من از این هفته شروع کردم به خوندن Thief of Thieves و به عنوان کسی از رابرت کرکمن خوشم نمیاد بسیار دارم ازش لذت می برم
تا الان پنج شماره ش اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or