خوب، بحث اول
کسی پارت دوم از سری سوم League of Extraordinary Gentlemen رو خونده؟
من که کاملا بدم اومد
بعد از اینکه یک سال انتشارش به تاخیر افتاد با کتابی روبرو شدم که فاجعه بهترین توصیف براش محسوب می شه
آلان مور ظاهرا از دورانی که حتی بدترین کارهاش در مقایسه با بیشتر کارهای روز فوق العاده بودن ، یه فاصله نجومی گرفته
خوندن کتاب بدون آشنایی خیلی خیلی زیاد با موسیقی و سینما و ادبیات دهه 60 انگلستان تقریبا غیر ممکنه
بزرگترین ایراد کار اینه که خیلی شخصی شده
کتاب مال مور هستش و هر کاری که می خواد می تونه باهاش بکنه اما الان کار به جایی رسیده که انگار کتاب به درد تنها کسی که می خوره خود آلان موره
تاکید بسیار زیاد روی س.ک.س و تاکید شدید روی جادو (که در سال های اخیر قسمت بزرگی از زندگی مور شده) کل جذابیت های داستان رو کم کرده
می خوام بگم مدرن شدن این سری خیلی به نفعش نبوده اما حقیقت اینه که یک بار قبلا در یک فضای مدرن سری روایت شد و نتیجه ش Black Dossier بود که بهترین عنوان کل سری بود واسه من
اما در صفحات پایانی یه روزنه امیدی دیده شد
همون استایل مودی مور انگار دوباره برگشته بود و برای اولین نقاشی های اونیل چیپ به نظر نمی رسید و رو حس و حال داستان تاثیر گذار بود
باید دید پارت آخر کی میاد و چی کار می کنه
==
بحث دوم،
سری جدید Daredevil رو به هیچ وجه از دست ندید
شماره اول خیلی خوشحال کننده بود
بعد از سال ها ظاهرا قراره کتاب از فضای افسرده کننده ش داره فاصله می گیره
من کل دوران اسمیت و بندیس و بروبیکر (دیوید مک و باب گیل هم این وسط بودن ولی ...) رو دوست داشتم (اصلا دوران بندیس و بروبیکر رو رسما می پرستم)
اما دوران اندی دیگل مصادف شد با یه افت اساسی توی ماجراهای Daredevil
Shadowland ایده فوق العاده ای بود و کلا دیدن سوپرهیرو های خیابونی خیلی جذاب تر از سوپرهیرو هاییه یه حالت کشوری و سیاسی و اینا دارن اما به نظرم خوب پیاده نشد
دیگل با نوشتن Reborn راه رو برای آینده باز گذاشت و حالا تیم جدیدی پشت Daredevil ه
انتخاب Mark Waid به عنوان نویسنده جدید انتخاب فوق العاده بی نظیری بود
آدمی که Kingdom Come و 52 و Irredeemable و Incorruptible تو کارنامه ش داره بهترین انتخاب برای این شروع دوباره بود
اما نقاشی ها می تونست بهتر باشه
بهرحال استارت کار که عالی زده شد
بی صبرانه منتظرم ببینم وید چی کار می خواد بکنه و آیا مرداک می تونه دوباره تو نیویورک زندگی کنه و تا مرز دیوانگی پیش نره؟
حرف آخر : Daredevil یکی از کارهایی که باید دنبال کنید