Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
خوب این نظر شماست!
البته من انکار نمیکنم که فیلم خوبی نبوده!به عنوان یه فیلم معمولی خوب بوده ولی برای واچمن به نظر من این فیلم اصلا نتونسته یک فیلم خوب از این شاهکار بسازه!

من هم وقتی اولای فیلمش رو دیدم دستگاه رو خاموش کردم .
واقعا خیلی آشغال بود .
خوب وقتی اسکرین رایترش David Hayter (ووی اکتور سالید اسنیک) هست که مدت مدیدی رو در ژاپن گذرونده، میخواید یک اثر پیچیده ی کاملا غربی رو مثل خودش دربیاره؟ اگر به یک آدم غیر ژاپن زده میدادند بهتر بود.

خوب وقتی اسکرین رایترش David Hayter (ووی اکتور سالید اسنیک) هست که مدت مدیدی رو در ژاپن گذرونده، میخواید یک اثر پیچیده ی کاملا غربی رو مثل خودش دربیاره؟ اگر به یک آدم غیر ژاپن زده میدادند بهتر بود.
چي ميگي ممد :biggrin1: فلينامه ديويد هيتر انقدر عالي بوده خوده الن مور خوشش اومده اين فيلنامه رو يك بار بازنويسي كردند و گند زدند توش. فلينامه هيتر تا اونجايي كه مي دونم حوادث جنگ عراق نشون مي داد و خيلي سياسي بود. فيلنامه جديد Watchmen از لاتينو ريويو گرفته بود 7 اينوطرا در صورتي كه اوليش كه ماله هيتر بود گرفته بود 10 !!!!

چي ميگي ممد :biggrin1: فلينامه ديويد هيتر انقدر عالي بوده خوده الن مور خوشش اومده اين فيلنامه رو يك بار بازنويسي كردند و گند زدند توش. فلينامه هيتر تا اونجايي كه مي دونم حوادث جنگ عراق نشون مي داد و خيلي سياسي بود. فيلنامه جديد Watchmen از لاتينو ريويو گرفته بود 7 اينوطرا در صورتي كه اوليش كه ماله هيتر بود گرفته بود 10 !!!!
خوب جنگ عراق در سال 1986 اتفاق افتاده بود؟ بازهم لنگ میزده.

خوب جنگ عراق در سال 1986 اتفاق افتاده بود؟ بازهم لنگ میزده.
الان مي خواستي الكي به هبتر گير بدي :biggrin1: اگه توجه كني تم Watchmen سياسي هست هيتر فقط زمان به جلو كشيده بوده و باز هم ميگم هيتر فيلنامه نويس بزرگيه و اين كه توي ژاپن بوده اصلا برام قابل قبول نيست. اگه بري فيلم هاي X-MEN 2 , scorpion king ببني متوجه ميشي سليقه اش اصلا مثل ژاپني ها نيست. و باز هم ميگم فيلنامه هيتر 10 گرفته بوده اما اين فيلنامه 6.5 , 7

به نظر منم زیاد بد نیست ! درسته هیچ ربطی به هارلی قبلی نداره ولی با توجه به سبک و حال و هوای Arkham Asylum نمیشد از اون لباس سری 92 استفاده کرد :دی

آقا کسی Cryptic Writings Of MEGADETH رو خونده ، لینکی چیزی ندارید ، من یه چپترش رو دان کردم فرانسوی بود ، ورژن فینگلیشش رو می خوام .

large-1138.jpg

gnqwozciw9wmlnyx0phf.jpg

n710rzfu7xsxuwbfj5bm.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or