Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
چون نویسنده هاش فارسی نبودن خب :دی
اگه منظورت اینترنتی هست خوب همینجا یه عده هستن میتونن فارسیش کنن البته وقت گیره.
اما توی بازار:از اونجا که بیشتر ما به غیر از تن تن کمیک دیگه ای نمیشناسیم کسی این کمیک ها مارول-DC Comics و ... نمیاره(یا کم هستن)
پیشنهاد ما:Learn English :دی

:cheesygriاون پیشنهادت خیلی عالیه! :cheesygri! فقط یه چند سالی طول میکشه!!!! اخه من خیلی کمیک دیدم که فارسی شدند ! البته از این کمیک های طولانی ! نه ولی هستند :-" دوستان اگه کسی داشت بزاره! ممنون

بچه ها بتمن رو کسی داره بذاره خیلی وقته دنباله بتمن هستم
برادر من دوست عزیز صد بار گفتم:بتمن بیشتر از هزار تا کمیک داره.همش رو نمیشه گذاشت که بهتریناش رو اگه بخوای میشه(یه چنتایی هم صفحات قبل هست به هر حال)

میگم من Last lauth جوکر رو دانلود کردم زبونش اسپانیایی بود چرا اخه ؟؟ همه اینا اینطوری هست
راستی خیلی وقت دنبال همچین تایپکتی میگشتم دسته همتون درد نکنه

دوستان بتمن دوست! اين كاميك ها رو اگه ميشه برحسب زمان مرتب ميكنيد؟ منظورم اينه كه كدومو زودتر بخونمو اينا...
Batman - The Dark Knight Returns
Arkham Asylum- Living Hell
Batman - The Haunted Knight
Batman - The Killing Joke
Batman & Joker - Switch
Batman The Long Halloween
Batman The Man Who Laughs
Joker - Last Laugh
Jokers Asylum

دوستان بتمن دوست! اين كاميك ها رو اگه ميشه برحسب زمان مرتب ميكنيد؟ منظورم اينه كه كدومو زودتر بخونمو اينا...
6-Batman - The Dark Knight Returns
7-Arkham Asylum- Living Hell
3-Batman - The Haunted Knight
1-Batman - The Killing Joke
5-Batman & Joker - Switch
4-Batman The Long Halloween
2-Batman The Man Who Laughs
8-Joker - Last Laugh
Jokers Asylum
خوب مسلمه اول باید بیوگرافی بتمن و جوکر رو بخونی(بتمن توسط کاربر GENE جوکر هم توسط خودم).اگه حال نداشتی برای این که پیش درآمد :دی حسابی از جوکر بگیری Killing Joke و The Man who laughs توصیه میشه. :دی
بر حسب خط مشی :دی اومدنشون که بخونی خیلی بهتره خوب(خودم دقیق نمیدونم برات شماره زدم)
به هر حال من خودم اول همرو یه خیلی خوندم بعد با توجه به چیزایی که فهمیدم قسمت کردم

بالاخره Final Crisis و Secret Invasion رو تموم کردم
این Final Crisis چقدر مضخرف کار شده بود
سوپرمن آرزو می کنه و تمام ؟
خدایی انقدر انتظاراتم بالا بود که نگو
پتانسیل شاهکار شدن رو Final Crisis نوشته شده بود اما موریسون رسما خرابش کرد
شخصیت پردازی خوبه اما واقعا جرات تموم کردنش طوری که خواننده برای همیشه انگشت به دهن بمونه رو نداشتن
خدایی وقتی یه داستان با پیدا شدن جسد یه خدا و قتل یه سوپرهیرو شروع می شه و نقش منفی اصلیش Darkseid ه انتظار آدم خیلی میره بالا اما باید از همون Countdown نتیجه گیری می کردیم که اینا همش حربه تبلیغاتیه و خبری از اتفاقات بزرگ نیست
از این بدتر Batman R.I.P. بود که رسما بی معنی بود و هیچ هدفی درش دیده نمی شد
دلم لک زده برای یه Big Arc بتمن که هم حساس باشه و هم حال بده
ولی کاور های Alex Ross حرف ندارن
خدا کنه نیل گیمن (نفس من بیده) تو Whatever happened to caped Crusader? بترکونه و Battle for the Cowl از اینم بهتر باشه
اون طرف مارول با Secret Invasion شاهکار کرد تمام عیار
ولی رسما مارولی بود اساسی نه خبری از شخصیت پردازی درست و حسابی بود نه هیچی ولی پر از اکشن های خفن و صحنه های به معنی واقعی Epic و لحظات به شدت حساس بود و از همه مهمتر یه پایان کم نظیر داشت
پ.ن:کسی خونده ؟ نظری ندارین؟

بالاخره Final Crisis و Secret Invasion رو تموم کردم
این Final Crisis چقدر مضخرف کار شده بود
سوپرمن آرزو می کنه و تمام ؟
خدایی انقدر انتظاراتم بالا بود که نگو
پتانسیل شاهکار شدن رو Final Crisis نوشته شده بود اما موریسون رسما خرابش کرد
شخصیت پردازی خوبه اما واقعا جرات تموم کردنش طوری که خواننده برای همیشه انگشت به دهن بمونه رو نداشتن
خدایی وقتی یه داستان با پیدا شدن جسد یه خدا و قتل یه سوپرهیرو شروع می شه و نقش منفی اصلیش Darkseid ه انتظار آدم خیلی میره بالا اما باید از همون Countdown نتیجه گیری می کردیم که اینا همش حربه تبلیغاتیه و خبری از اتفاقات بزرگ نیست
از این بدتر Batman R.I.P. بود که رسما بی معنی بود و هیچ هدفی درش دیده نمی شد
دلم لک زده برای یه Big Arc بتمن که هم حساس باشه و هم حال بده
ولی کاور های Alex Ross حرف ندارن
خدا کنه نیل گیمن (نفس من بیده) تو Whatever happened to caped Crusader? بترکونه و Battle for the Cowl از اینم بهتر باشه
اون طرف مارول با Secret Invasion شاهکار کرد تمام عیار
ولی رسما مارولی بود اساسی نه خبری از شخصیت پردازی درست و حسابی بود نه هیچی ولی پر از اکشن های خفن و صحنه های به معنی واقعی Epic و لحظات به شدت حساس بود و از همه مهمتر یه پایان کم نظیر داشت
پ.ن:کسی خونده ؟ نظری ندارین؟
خودتون که کلا همه چیز رو کلی گفتین و به قدری واضح بود که خوب من دیگه نظری برام نمیمونه :دی
فقط دو تا چیز:
این Batman R.I.P رو چجوری حوصله کردی تموم کنی؟ :دی
ممنون که حداقل یه پست زدید تو تاپیک :دی اینجا مثل قبر تاریک ـه :دی

این Batman R.I.P رو چجوری حوصله کردی تموم کنی؟
از بیکاری دارم می میرم
Bullets 100 که افتاد عقب ، Kick-*** هم که معلوم نیست چی شد ، Air هم رسما مضخرف شد ، War Heroes هم شش ماهه معلوم نیست چی شد
Dark Reign هم تازه شروع شده انقدر شلوغ تقریبا نمی شه فهمید چی به چیه
لاین Ultimate هم رسما سرویس شده به امید بازگشت میلار
بین On-going ها یه Angel خوبه هنوز و یه Green Lantern که داره به Climax می رسه تا Blackest Night شروع بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or