Colin McRae DiRT

بالاخره دموی این بازی فوق العاده هم اومد و Codemasters یه بازگشت رویایی رو داره انجام میده.
اولین نکته این که بازی هنوز روند اصلی خودشو حفظ کرده و همین خیلی امیدوار کنندس که این بازی مثل سری های قبل موفق میشه. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده. مخصوصا محیط اطرافش که هیچ جای حرفی نداره. همچنین اضافه شدن اون سبک ماشین های Buggy که لذت بازی رو دو چندان کرده. گیم پلی کمی متفاوت هست با نسخه های قبل ! یه جواریی ضعیفتر شده. البته شاید به خاطر این فرق کرده که جوری درست کردن که بشه با فرمون راحت بازی کرد ( خودم هنوز با فرمون تست نکردم) ولی خوب نکاتی داره که واقعا حس یه اتومبیل واقعی میده به آدم. مثلا وقتی ترمز میخ میکنین ماشین می بینین که داره لیز می خوره و شما نمی تونین فرمون و جم و جور کردن ماشین خیلی سخت میشه (که این خودش خیلی حس میده تو بازی) همچنین کلا بازی سختتر شده بازی و نیاز به تمرین و تجربه ی بالایی میخواد تا بتونین خوب بازی کنین (یعنی کاملا باید روی اصول رانندگی کنین ) ولی در کل می تونم بگم که این ماشین های Buggy حتی لذتش از قسمت Rally بیشتره. خیلی عالی کار کردن این قسمت رو. اون طور که من دیدم توی مناظر باز و وسیع به شدت افت فریم حس میشه. در کل میشه گفت یه کامپیوتر قوی می طلبه برای بازی کردنش راحت. البته توی محیط های کوچیک این مشکل نیست و با راحتی میشه بازی کرد.
کمی در مورد خود اتومبیل هاش صحبت کنم. توی نسخه ی دمو 3 تا ماشین داره :
Subaru Impreza WRX STI Spec-C
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX
lckler Jimco Buggy
دو تای اول که توی یه کلاس هستند. سومی برای Buggy هست. خوب ماشین ها که نقصی در طراحیشون دیده نمیشه (خارقالعاده نیستن ولی خوب مشکلی هم ندارن ) تمام جزییات اتومبیل طراحی شده مثلا قسمت موتور ماشین ها فوق العادس مخصوصا Buggyش که ادم حیران می مونه . همچنین داخل اتومبیل ها که فوق العاده کار شده. از توی ماشین لذت بازی چندین برابر میشه. توی نسخه های قبل لذت چندانی از توی اتومبیل به آدم نمی داد. از لحاظ خرابی ماشین ها هم که شما اینقدر توانایی دارین که وقتی می رسین به خط پایان لاشه ی بدنه ماشین رو اونجا ببینین :) چیزه جالبی که مثلا سپر ماشین از یه قسمت شکسته میشه و می بنینن در حین رانندگی که اون قسمت حتی در اثر باد تکان هم میخوره. یه مثلا در و کاپوت و از جا در میاد و یا چرخ اتومبیل می شکنه. (البته توی این حالت آخر چون دیگه ماشین نمی تونه راه بره اتومبیل چرخش reset میشه و درست میشه) همچنین طراحی جزییات داخل موتور هم خیلی عالی کار شده. (این قسمت هم واقعا عالی کار کردن)
صدای بازی هم خیلی خوب هست مخصوصا ماشین هاش. از بیرون که صداش فرق چندانی با خود ماشین Rally نداره. ولی وقتی شما Camera رو از توی ماشین قرار می دین اون صدای صوت مخصوص ماشین های Rally حاصل از صوتش و یا تق تق مخصوص دنده ها به گوش می رسه. با این قسمت من خیلی حال کردم.
روز اول هم زدیم گفتیم بریم آنلاین ببینیم میشه بازی کرد یا نه ! از شانس خوب ما هیچ مشکلی توی آنلاین نداشتم و به راحتی تونستم بازی کنم. ولی یه مشکل این بود که توی آنلاین با گرافیک بالا دچار افت فریم میشد ولی اگه گرافیک در حالت Low باشه خیلی راحت میشه بازی کرد. جالب تر اینجا بود که وقتی میری توی سرور هاش کلی آدم اون تو هست. ملت افتادن روی آنلاین بازی. حقیقتا هم خیلی حس میده. ( آدم وس وسه میشه بره Original شو حتما بخره.) پیشنهاد می کنم دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارن حتما Demo رو دانلود کنن و سری هم با آنلاین بزنن که از دستشون رفته.

در آخر هم بگم که Codemasters با همین بازی دوباره غوغا می کنه و بدون شک این بازی امسال به موفقیت می رسه . اونقدر هم شجاعت به خرج داده که بازی رو با Forza2 منتشر می کنه.
 
درایو باید 12.5 گیگ فضای خالی داشته باشه(برای نسخه کامل و Extract کردن)
12.5 گیگ دیگه برای نصب بازی.
همینطور باید درایوی که توش Winrar نصبه تا حدودی خالی باشه که موقع بافر مشکلی پیش نیاد.
باتشکر....
 
می بخشید این سوال رو می کنم ...
با یه گیگ رم و گرافیک 7300 جی تی می شه تو حالت low بازی رو اجرا کرد ...
بعدش یه سری از دوستان انگار تو نصب بازی مشکل داشتند ... مشکل از کجاس؟
 
marat عزیز من با 1 گیگ رم اونم Overclock شده ی OCZ و گرافیک 7600GS و CPU AMD Athlon 64 3500+ روی low بازی رو اجرا کردم ولی خوب اون قدر روون نبود که آدم حال کنه به خاطر همین پاکش کردم. به نظر من کاری که من میخوام بکنمو تو هم بکن یعنی گرافیمو عوض کن! من که میخوام 8600GT بگیرم.
 
شما رو مدیوم هم میتونی اجرا کنی.البته بعدا با رزولوشن رو با Detail متناسب کنی که حداقل 20-25 فریم بگیری(که توی این بازی خوبه! همینجوری من که رو 15-20 فریم میچرخم وحشت میکنم از سرعت بازی!)
نصب این بازی به یه مقدار فضا (حدود 25 گیگ) احتیاج داره.همین.بعد از نصب میتونین فایلهای اولیه رو پاک کنین.
مشکل اصلی بازی اینه که بعد از سیو کردن،سیو ها به هر دلیلی لود نمیشن.
برای لود کردن این سیوها باید به اینترنت وصل باشین.
علاوه براین توضیه میشه وقتی که از شما میپرسه که سیوها رو توی کدوم فولدر بریزه یک فولدر ساده در Root درایو مود نظر درست کنین(اگر نصب شده از طریف رجیستری میتونین مسیر رو تغییر بدین)
باتشکر...
 
مشکل نصب

سلام
شرمنده SUPERMHR من درایوم 36G خالی داره و درایو winrar هم 48G ولی بازم موقع نصب روی فایل 41 error میده میتونی راهنماییم کنی؟
 
ببین اون دیویدیی هایی که من داشتم که یه فایل از Data بازی بود.
توی دیویدی دیگه یه فایل Zip بود.
من موقع Extract کردن فایل زیپ از دیویدی مشکل پیدا کردم.
پس همه رو ریختم رو هارد و از اونجا فایل زیپ رو اکسترکت کردم.
تو هم اگه امتحان نکردی بریز روی هارد و از اونجا اکسترکت کن.
باتشکر....
 
میخواستم بدونم با سیستم زیر بازی چه جوری اجرا میشه یعنی روی اخرین گرافیک بازی میشه بازی کرد.
vga:8600gt 256 mb ddr3
ram:1 gig
cpu:3800 x2 am2
اگه رم 2 گیگ بشه چه تغییری پیش میاد
در مورد فضای خالی روی هارد برای نصب بازی هم میشه یکم توضیح بدید
 
در مورد گرافیکت باید بگم نه نمیتونی بازی رو اخرین گرافیک بازی کنی ولی اگه گرافیکت 8800 بود و یه رم 1 گیگ دیگه هم اضافه میکردی مطمئن باش میتونستی از بازی نهایت لذت رو ببری
 
میخواستم بدونم با سیستم زیر بازی چه جوری اجرا میشه یعنی روی اخرین گرافیک بازی میشه بازی کرد.
vga:8600gt 256 mb ddr3
ram:1 gig
cpu:3800 x2 am2
اگه رم 2 گیگ بشه چه تغییری پیش میاد
در مورد فضای خالی روی هارد برای نصب بازی هم میشه یکم توضیح بدید
در مورد بازی که فکر نکنم بتونی روی آخرین تنظیمات روون(20-30 فریم) بازی کنی.یعنی یه جورایی مطمئنم.:cheesygri
باید یه 8 گیگ و یه 10.5 گیگ رو هاردت خالی داشته باشی تا بتونی نصب کنی.(رو 2 تا درایو مختلف هم باشه عیب نداره)
اول که dvd رو میزاری و Extract میکنی یه 8 گیگ میخواد و بعد که میخوای فایل های Extract شده رو نصب کنی یه 10.5 گیگ میخواد.
بعد از نصب بازی هم میتونی اون 8 گیگ رو پاک کنی.;)
 
سلام
بچ ها مشکلتون تو سیو کردن بازی رفع شد یا وجود داره. من می خوام این بازی رو بخرم میخواستم بدونم اگر نمیشه سیو کرد بیخودی بازی رو نخرم.
یا علی مدد
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or