Colin McRae DiRT

بالاخره دموی این بازی فوق العاده هم اومد و Codemasters یه بازگشت رویایی رو داره انجام میده.
اولین نکته این که بازی هنوز روند اصلی خودشو حفظ کرده و همین خیلی امیدوار کنندس که این بازی مثل سری های قبل موفق میشه. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده. مخصوصا محیط اطرافش که هیچ جای حرفی نداره. همچنین اضافه شدن اون سبک ماشین های Buggy که لذت بازی رو دو چندان کرده. گیم پلی کمی متفاوت هست با نسخه های قبل ! یه جواریی ضعیفتر شده. البته شاید به خاطر این فرق کرده که جوری درست کردن که بشه با فرمون راحت بازی کرد ( خودم هنوز با فرمون تست نکردم) ولی خوب نکاتی داره که واقعا حس یه اتومبیل واقعی میده به آدم. مثلا وقتی ترمز میخ میکنین ماشین می بینین که داره لیز می خوره و شما نمی تونین فرمون و جم و جور کردن ماشین خیلی سخت میشه (که این خودش خیلی حس میده تو بازی) همچنین کلا بازی سختتر شده بازی و نیاز به تمرین و تجربه ی بالایی میخواد تا بتونین خوب بازی کنین (یعنی کاملا باید روی اصول رانندگی کنین ) ولی در کل می تونم بگم که این ماشین های Buggy حتی لذتش از قسمت Rally بیشتره. خیلی عالی کار کردن این قسمت رو. اون طور که من دیدم توی مناظر باز و وسیع به شدت افت فریم حس میشه. در کل میشه گفت یه کامپیوتر قوی می طلبه برای بازی کردنش راحت. البته توی محیط های کوچیک این مشکل نیست و با راحتی میشه بازی کرد.
کمی در مورد خود اتومبیل هاش صحبت کنم. توی نسخه ی دمو 3 تا ماشین داره :
Subaru Impreza WRX STI Spec-C
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX
lckler Jimco Buggy
دو تای اول که توی یه کلاس هستند. سومی برای Buggy هست. خوب ماشین ها که نقصی در طراحیشون دیده نمیشه (خارقالعاده نیستن ولی خوب مشکلی هم ندارن ) تمام جزییات اتومبیل طراحی شده مثلا قسمت موتور ماشین ها فوق العادس مخصوصا Buggyش که ادم حیران می مونه . همچنین داخل اتومبیل ها که فوق العاده کار شده. از توی ماشین لذت بازی چندین برابر میشه. توی نسخه های قبل لذت چندانی از توی اتومبیل به آدم نمی داد. از لحاظ خرابی ماشین ها هم که شما اینقدر توانایی دارین که وقتی می رسین به خط پایان لاشه ی بدنه ماشین رو اونجا ببینین :) چیزه جالبی که مثلا سپر ماشین از یه قسمت شکسته میشه و می بنینن در حین رانندگی که اون قسمت حتی در اثر باد تکان هم میخوره. یه مثلا در و کاپوت و از جا در میاد و یا چرخ اتومبیل می شکنه. (البته توی این حالت آخر چون دیگه ماشین نمی تونه راه بره اتومبیل چرخش reset میشه و درست میشه) همچنین طراحی جزییات داخل موتور هم خیلی عالی کار شده. (این قسمت هم واقعا عالی کار کردن)
صدای بازی هم خیلی خوب هست مخصوصا ماشین هاش. از بیرون که صداش فرق چندانی با خود ماشین Rally نداره. ولی وقتی شما Camera رو از توی ماشین قرار می دین اون صدای صوت مخصوص ماشین های Rally حاصل از صوتش و یا تق تق مخصوص دنده ها به گوش می رسه. با این قسمت من خیلی حال کردم.
روز اول هم زدیم گفتیم بریم آنلاین ببینیم میشه بازی کرد یا نه ! از شانس خوب ما هیچ مشکلی توی آنلاین نداشتم و به راحتی تونستم بازی کنم. ولی یه مشکل این بود که توی آنلاین با گرافیک بالا دچار افت فریم میشد ولی اگه گرافیک در حالت Low باشه خیلی راحت میشه بازی کرد. جالب تر اینجا بود که وقتی میری توی سرور هاش کلی آدم اون تو هست. ملت افتادن روی آنلاین بازی. حقیقتا هم خیلی حس میده. ( آدم وس وسه میشه بره Original شو حتما بخره.) پیشنهاد می کنم دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارن حتما Demo رو دانلود کنن و سری هم با آنلاین بزنن که از دستشون رفته.

در آخر هم بگم که Codemasters با همین بازی دوباره غوغا می کنه و بدون شک این بازی امسال به موفقیت می رسه . اونقدر هم شجاعت به خرج داده که بازی رو با Forza2 منتشر می کنه.

من هم بازی رو برای Pc گرفتم.
خوب همه چیش عالی بود، فقط مثل اینکه این دمو اول بازی مشکل داره یعنی هر چند ثانیه یک بار گیر میکنه حالا نمیدونم مشکل از منه یا از دیسک. یه پچ (1.1) هم تو دی وی دی بود (بازی روی یک Dvd و یک Cd بود /:) ) که هر کاری کردم میگه الا بلا که بازی رو سیستم نصب نیست.
ولی همین چند مسابقه ای رو که دادم خیلی فوق العاده بود، از همین اول که وارد بازی میشی و منو ها رو میبینی تفاوت حس میشه.

من هم بازی رو برای Pc گرفتم.
خوب همه چیش عالی بود، فقط مثل اینکه این دمو اول بازی مشکل داره یعنی هر چند ثانیه یک بار گیر میکنه حالا نمیدونم مشکل از منه یا از دیسک. یه پچ (1.1) هم تو دی وی دی بود (بازی روی یک Dvd و یک Cd بود /:) ) که هر کاری کردم میگه الا بلا که بازی رو سیستم نصب نیست.
ولی همین چند مسابقه ای رو که دادم خیلی فوق العاده بود، از همین اول که وارد بازی میشی و منو ها رو میبینی تفاوت حس میشه.

من هم این مشکل رو دارم:confused:

کدوم رو منظورته؟
اگه پچ رو میگی باید قبل از اینکه کرک روکپی کرده باشی پچ رو نصب کنی.
اگه هم منظورت دمو اولیه بازی هست من Ctrl رو میزنم چند ثانیه فیلم پخش میشه در همون چند ثانیه دمو رورد میکنم:biggrin1:

کدوم رو منظورته؟
اگه پچ رو میگی باید قبل از اینکه کرک روکپی کرده باشی پچ رو نصب کنی.
اگه هم منظورت دمو اولیه بازی هست من Ctrl رو میزنم چند ثانیه فیلم پخش میشه در همون چند ثانیه دمو رورد میکنم:biggrin1:

منظورم دمو بید. نشد یک بار کامل ببینم. اعصاب خورد کن بید:biggrin1:

سلام علیکم !
یکی از دوستای من CPU ش Athlon 64 3200 هست و کارت گرافیکش GTS 8800 640 . این DiRT روی سیستمش خوب کار میکنه ؟ بیشتر به خاطر CPU میپرسم.

سلام اریا خوبی؟:love:
اقا بد اجرا نمیکنه ولی خوب از تمام قدرت کارتش استفاده نمیکنه! قدرت کارتش در حد 7900 gt یا 7950 gt میشه! البته این به بازی که چه CPU بخواد ربطی نداره! کلا 8800 کمی روی CPU حساسه...روی سیستم X2 4400 حالت عادی تست کردیم توی 3d mark 06 گرفت 6000! بعد CPU رو اور کردیم در حد FX 62 گرفت 8000! این یعنی 20 فریم تفاوت! ولی خوب اینطوریا هم نیست:laughing: توی Oblivion بیشتر باعث شد minimum frame rate ما بالا بیاد(که طبعا average and maxmum هم بالا اومد)
احساس میکنم زیاد حرف زدم:دی:blushing: اگه میتونه یه x2 3800 بگیره اور کنه...;)

Gameplay بازی چطوری من که شنیدم خیلی افتظاهه
؟

خیر گیم پلی این بازی به هیچ وجه افتضاح نیست خیلی هم خوبه.

----------------------------
کسایی که کرک بازیشو می خوان باید برن اول پچ ورژن 1.1 بازی رو دانلود کنن که حدود 50 مگ هست و سپس کرک اون پچ رو بگیرن و بازی رو بدون مشکل اجرا کنن.
اینم که دمو های اول بازی کنده به خاطر کم بودن رم شماست.

خوب بالاخره بازی تموم شد البته قسمت Career. واقعا عالی بود یه حالی اساسی بعد از مدتی Single نزدن به من داد. تمام مرحله های Career رو روی Pro بازی کردم. رو Pro تازه به آدم حس میداد و آدم می فهمید که داره چی بازی میکنه. فقط هم توی Tier 9 مرحله ی سوم یه 1 ساعتی گیر کردم ! دیگه مو هام داشت سفید میشد.
اول تاپیک یه توضیحاتی داده بودم ولی بازم اینجا یه بررسی کلی انجام می دم.
گیم پلی بازی که مثل سری های قبل واقعا عالی بود و در نوع خودش تکه سری Colin توی GamePlay. البته توی این سری گیم پلی به سوی هرچه طبیعی تر شدن پیش رفته و واقعا بهتر کا ر شده نسبت به نسخه های قبلی مثلا سره پیچ ها ترمز و گاز شما به صورت کاملا طبیعی عمل می کنن و اگه اشتباه کوچکی انجام بدین ماشین از کنترلتون خارج میشه. کار مثبتی که انجام داده بودن سازندگان کاری کرده بودند که بشه به خوبی با فرمون بازی رو انجام داد(البته من با KeyBoard بازی کردم) نسخه های قبلی واقعا دشوار بود که آدم با فرمون بازی کنه. همچنین توی قسمت کیبوردش جوری ساختن که وقتی مثلا میدین چپ کامل فرمون نمیره به سمت چپ یعنی مثل فرمون می مونه که باید مثلا حدود 1 ثانیه نگه دارین تا کامل بپیچه به اون سمتی که میخواین. از نکات فوق العاده ی بازی Damage هاش هست که دیگه توی این نسخه سنگ تموم گذاشتن و بدون شک هیچ بازی ماشینی با این سیستم Damage تا به حال ساخته نشده. شیوه ی برخورد ماشین به اجسام واقعا طبیعی هست اگه تصادفات مسابقات واقعی رو دیده باشین متوجه میشین که هیچ فرقی با واقعی نداره و هنگام ضربه با سرعت مثلا به یع مانع عکس العمل بعدی خودرو مثل پرتاب شدن ماشین هیچ فرقی با واقعی نداره. همچنین خرابی های قسمت های مختلف مثل Diffrential و Turbo و CoolingSystem و ... که هرکدام در صورت آسیب دیدن تاثیرات جداگانه ی خودشون رو میزارن روی حرکت اتومبیل. نکته ی جالب دیگه خاکی شدن به شدت طبیعی اتومبیل هست. شما به زیبایی می بینین که مثلا روی قسمت های که معمولا زیاد خاک میره مثل دور گلگیر و اینا در ابتدا لایه ی ظریفی خاک میپوشونه و هرچه که بیشتر میرین حتی به شیشه ها هم میرسه و شدتش بیشتر میشه به طوری که دیگه بدنه ی اتومبیل مشخص نیست. مرحله های بازی فکر میکنم کمتر شده توی قسمت WRC و ایناش خوبه ولی قسمت های Truck و SUV و ایناش مرحله ها چون محدوده تکرار میشه چند دفعه و خسته کنندس.
در مورد حرکت ماشین روی هوا باید بگم که درسته توی Replay ها کمی احساس میشه چرخ ها اونطور که باید روی زمین نیستند و خوب اینجوری نیست که بگیم ماشین اصلا یه جا دیگس یکی از دلایلش سایه ی اتومبیل هست که اینجوری حس میشه و همچنین مات بودن زمین در قسمت های زیادی از نقشه.
یه مشکلی که توی بازی من برخورد کردم سره نقشه خوان بود. بعضی مرحله ها نقشه خوان داشت بعضی از مرحله ها نداشت البته می دونم یه سریشون مثل اونایی که 6 تا ماشین مثلا 3 دور مسابقه میدیم اونا نداره به کل ولی مثلا یه بار توی یکی از مرحله های SUV که ماشینم نقشه خوان نداشت من وسط بازی Quit کردم و اومدم توی ویندوز یه 2 ساعت بعد که گذاشتم روی همون مرحله از ادامش دیدم نقشه خوان داشت خیلی تعجب کردم فکر میکنم Bug داشته باشه. نکته ای هم در مورد نقشه خوان بگم که دوباره کاره مثبتی که کردن توی نقشه ی مربع کوچیک بالا دیگه مثلا نشون نمیده پیچ شکلی هست و دنده روی چه دنده ای باید باشه. یعنی باید به صحبت های نقشه خوان در حین بازی دقت کنین که چی میگه تا بفهمین دقیق پیچ رو چجوری بپیچین . در صورتی که توی نسخه های قبلی از روی همون شکل تشخیص می دادین که پیچ به چه شکلی هست و نیازی نبود که به صحبت های نقشه خوان گوش کنین.
در مورد گرافیک بازی هم که دیگه بحث نداره و همه میدونن. فوق العادس. جزییات بیش از اندازه بالاس همچنین محیط بازی مخصوصا اون محیط هایی که بیابانی هست و اطرافتون پره بوته و اینا واقعا طبیعی کار شده. (البته چون توی ایران از اینجور طبیعت زیاده و همه دیدن کاملا برای ماها مشهود هست که چقدر طبیعی هست وگرنه اون محیط های جنگلی و ... هم واقعا عالی هستن)
Camera های بازی فوقالعاده هستند داخل اتومبیل ها که به زیبایی هرچه تمام تر طراحی شدن همچنین آدم های درونشون و حرکاتشون شما دقت کنین وقتی اتومبیل چرخ میزنه به دوره خودش حرکات آدم های درون اتومبیل کاملا حرکات یک انسان در هنگام اینچنین تصادفاتی هست. هنگام دیدن Replay بازی همچنین اینقدر گرافیک بازی بالا هست که شما تقریبا حس می کنید که دارین واقعا مسابقه ی WRC بر فرض می بینین. ماشین های بازی هم که هیچ حرفی ندارن توی طراحی واقعا عالی کار شدن همچنین اجزاشون واقعا عالی کار شده مثل زیر اتومبیل و قسمت های اگزوز و موتور و همچنین داخل اتومبیل که تمام جزییات مشخص هست و تمام عقربه های درون اتومبیل نیز کارمیکنند. فقط چیزی که منو هنوز توی فکر فرو برده چرا این بازی Ford Focus نداره ... همیشه سری Colin این ماشین رو داشته و اتفاقا همیشه از بهترین ماشین های بازیش هم بوده. احتمالا Ford اجازه نداده بسازن.
صدا گذاری بازی هم مثل قسمت های دیگه واقعا عالیه. شما حتی صدای سنگ ریزه هایی که به اتومبیل برخورد میکنند رو شما می شنوید. یکی نکاتی واقعا جالبه صدای Turbo بازی هست توی هیچ بازیی تاحالا دیده نشده با ول کردن گاز صدای فس فس کردن Turbo در بیاد ولی توی این بازی مخصوصا ماشین های پرقدرتش با ول کردن گاز صدای فس فس Turbo به گوش میرسه. تازه نه فس فس ه الکی بلکه خود فس فس کردن مخصوص Turbo و یا توی ماشین های Rally به علت موتور و بدنه ی خاص یه صدای خاصی داره البته فقط از توی اتومبیل که اونم واقعا طبیعی کار شده. صدای اتومبیل ها هم که راضی کنندس و حس یه ماشین Rally رو به شما میده.
یه چیزه جالبی هم که هست وقتی که کاپوت ماشین شما از جاش در میاد شما به موتور اگه دقت کنین با گاز دادن موتور ماشین حرکت میکنه حتی هنگام تعویض دنده شما این حرکت رو می بینید. این نشون میده که سازندگان به هر نکته ی کوچیک و بزرگی در ساخت این بازی توجه کردن.
---------------------------------------------
من توی Career این امتیاز ها رو کسب کردم که اینجا میزارم:
Total Races 133
Wins 124
Podiums 130
Losses 8
DNF's 1
Average Finishing Position 1ST
Fastest Speed 240.45km/h
Average Speed 109.12km/h
Distance Travelled 727.48km
Vehicles Acquired 46/46
Liveries Acquired 49/182
Total Driviing Time 6hrs 40mins
Longest Slid 62.31m
Longest Distance On Two Wheels 21.18m
Longest Time On Two Wheels 1.04s
Longest Jump 65.48m
Highest Jump 5.84m
Terminal Damage Total 15
Most Rolls 1
Longest Distance Without Crashing 13.76km
Number Of Clean Stages 26
Total Resets 21
این بود دستاورد ما توی این بازی.

یکی از دوستای من CPU ش Athlon 64 3200 هست و کارت گرافیکش GTS 8800 640 . این DiRT روی سیستمش خوب کار میکنه ؟ بیشتر به خاطر CPU میپرسم.
آریا جان من با Cpu Athlon 64 3200+ f با 7900GT و 1gig رم می تونستم خوب بازی کنم.البته ماله من که به XBOX نمیرسید ولی خوب من مشکلی نداشتم.

سلام علیکم !
خوب اقا اریا من هم تقریبآ با همین سیستم بازی رو انجام دادم .
البته اگر بخوام دقیق بگم با مشخصات زیر:
CPU Athln64 3200 اور شده در حد 3500
VGA XFX 8800GTS 320Mb XXX Edition با هسته 580Mh
RAM 1536Mb
من با این سیستم در بالاترین گرافیک حدود میانگین 26 فریم میگیرم. ولی در بعضی از مسیرها که تعداد اتومبیل ها زیاد هستش فریمها تا تقریبآ14 فریم پایین میاد. البته چیزی رو که برام جالب بود اینه که تویه 14 فریم هم بازی از لحاظ کنترل دچار مشکل نشد. چون اغلب تویه 14 فریم در بازیهایه ریسینگ دیگه ،
فرمان و ترمز دیر عمل میکنن ولی در این بازی بلافاصله عمل میکنن.
جالب اینجاست که اختلاف بین بالاترین رزولوشن و گرافیک (1280*1024) با پایینترین رزولوشن وگرافیک( 640*480)رویه این سیستم فقط 2 فریم بود.
البته این مشکل فریم فقط با همین بازی هستش وتمام بازیهای سنگین با حداکثر گرافیک وفریم عالی اجرا میشن.
ضمنآ حرف اقا محمدرضا هم کاملآ صحیح هست واین CPU برایه این کارت ضعیفه وکاراییش رو پایین میاره.
اما به نظر من مشکل اصلی در فریم این بازی مربوط به سازندگان میشه ، بعد به سخت افزار.
ضمنآ این کم شدن فریم برایه من که ازاردهنده نبوده

البته این اشکالات باعث نشده که از ارزش این بازی برایه من چیزی کم بشه.
و از همه لحاظ حرف امید عزیز روتایید میکنم
فقط میتونم بگم فوق العادست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or