Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

آقا این اچیومنت on the bubble مارو کشت دقیقآ همون کاری میکنم که میگه ولی نمیدش(فکر کنم باگ باشه) اگه کسی این اچیومنت رو برده یه توضیحی بده؟
ممنون

آقا domination درباره بهترین زمان توی یه سکتور هستش که شما باید بهترین زمان رو توی هز سکتور بدست بیارید تا 50 امتیاز مسابقه رو بگیرید . در مورد on the bubble هم یه خورده درد سر داره . شما باید در هر بار که یه نفر حذف میشه یکی مونده به آخر باشید وقتی هم دو نفر شدید از حریف جلو بزنید و ببرید .
برو بچه های live هر کی پایس message بده که با هم ranked match بریم برا رنک گرفتن این حوری راحت تره

آقا این اچیومنت on the bubble مارو کشت دقیقآ همون کاری میکنم که میگه ولی نمیدش(فکر کنم باگ باشه) اگه کسی این اچیومنت رو برده یه توضیحی بده؟
ممنون

من خیلی راحت گرفتم!
فکر کنم یه نکته ای رو توجه نمی کنی: وقتی مسابقه شروع میشه نباید همون اول از نفر هفتمی جلو بزنی باید وایستی تا شمارش شروع بشه بعد....

سلام..كسي مي تونه اون قسمت كه ماشين setup ميشه قبل مسابقه رو به ترتيب بگه كم و زياد كردنش چي ميشه ؟

راست اش رو بخوایید چندان تفاوتی حاصل نمیشه . به نظر من دست نزنید بهتر است . فقط توی جاده های آسفالته دارای سنگفرش می تونید Suspension ها رو کمی سفت اشون بکنید و برای اینکه ماشین تلو تلو زیاد نخوره میتونید Car Height رو بیارید پایین .

من این بخش تنظیم خودرو رو امتحان کردم ولی نتیجه گرفتم چندان تاثیری نداره . موقع رسیدن سر پیچ های نرم از ترمز و گاز دادن پی در پی و موقع رسیدن به پیچ های U باید از کم کردن سرعت و فشار دادن A و سپس سرعت گرفتن استفاده کرد . بقیه مسایل برمیگرده به خصوصیات مشخص هر ماشین .

در کل بازی بی نظیری در سبک خودش است همانند شماره اولش :love:

دوستان چرا بعضی از مسابقات با این که نفر اول میشم ولی باز هم اون مسابقه به صورت براق نمیشه؟
برای این که بازی کاملا تموم بشه باید تمامی مسابقات رو نفر اول بشی؟

اگر تک Race است که باید اول بشید .
و اگر بیش از ۱ race باشه باید به جدول امتیازات دقت بکنید تا نفر اول باشید .

آقا یه نکته هست این که توی مسابقات تیمی باید تیمی هم اول بشید .
بچه ها من این اچیومنته که مربوط به سرعت بالا 140مایل هستش رو گیر کردم کسی راه ساده ای بلد نیست ؟

آقا یه نکته هست این که توی مسابقات تیمی باید تیمی هم اول بشید .
بچه ها من این اچیومنته که مربوط به سرعت بالا 140مایل هستش رو گیر کردم کسی راه ساده ای بلد نیست ؟
بابا كاري كه نداره اصلا راحت تره اين چيزي نيست!!
شما يه جاده صاف رو با سرعت بالا برو كه بشي 140 بعد برو توي يه ديواري چيزي!!
همين :biggrin1:

توی قسمت Utah , اولین مسابقه رو انتخاب کن و سریع ترین ماشینی که داری رو انتخاب کن و با تمام سرعت بخور به سنگ یا صخره ! همون اوائل مپ یه سنگ بزرگ هست که قبلش بهترین جای ممکن برای سرعت گرفتنه !

DIR2

من الان روي 18 ام ...و بايد بگم جاده هاي كشور چين خيلي زيباست...اين عدد تا 100 بايد بره ؟ و بايد بگم كه با ماشين هاي SUPARO و BMW خيلي حال ميكنم...تازه 3روزه كه دارم بازي مي كنم . بازي عاليست . امتياز 9 از 10 ...1 نمره كمشم براي اينكه مثل شماره قبل به نظر مي اد ماشينت 1 سانت از زمين بالاتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or