آقا این اچیومنت on the bubble مارو کشت دقیقآ همون کاری میکنم که میگه ولی نمیدش(فکر کنم باگ باشه) اگه کسی این اچیومنت رو برده یه توضیحی بده؟
ممنون
ممنون
آقا این اچیومنت on the bubble مارو کشت دقیقآ همون کاری میکنم که میگه ولی نمیدش(فکر کنم باگ باشه) اگه کسی این اچیومنت رو برده یه توضیحی بده؟
ممنون
سلام..كسي مي تونه اون قسمت كه ماشين setup ميشه قبل مسابقه رو به ترتيب بگه كم و زياد كردنش چي ميشه ؟

بکس یه توضیحی بدید لطفا :biggrin1:دوستان چرا بعضی از مسابقات با این که نفر اول میشم ولی باز هم اون مسابقه به صورت براق نمیشه؟
برای این که بازی کاملا تموم بشه باید تمامی مسابقات رو نفر اول بشی؟
اخه من تمامی مسابقات رو اول میشم!اگر تک Race است که باید اول بشید .
و اگر بیش از ۱ race باشه باید به جدول امتیازات دقت بکنید تا نفر اول باشید .
بابا كاري كه نداره اصلا راحت تره اين چيزي نيست!!آقا یه نکته هست این که توی مسابقات تیمی باید تیمی هم اول بشید .
بچه ها من این اچیومنته که مربوط به سرعت بالا 140مایل هستش رو گیر کردم کسی راه ساده ای بلد نیست ؟
توی قسمت Utah , اولین مسابقه رو انتخاب کن و سریع ترین ماشینی که داری رو انتخاب کن و با تمام سرعت بخور به سنگ یا صخره ! همون اوائل مپ یه سنگ بزرگ هست که قبلش بهترین جای ممکن برای سرعت گرفتنه !بچه ها من این اچیومنته که مربوط به سرعت بالا 140مایل هستش رو گیر کردم کسی راه ساده ای بلد نیست ؟
وقتی 100تا event رو بردی تموم میشه:biggrin1:این لول بازی تا چند هستش من الان 71 هستم اگه اشتباه نکنم کلا کی بازی تموم میشه؟:biggrin1: