Cold fear

• Thread starter Thread starter robofal
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاید هم بودی:biggrin1:
دوست من خب بچه ها دروغ که نمیگن cold fear بعد از re4 اومده;)

میگم cold fear اینه ها:

B0007M69SS.01.LZZZZZZZ.jpg

:):biggrin1:

دیگه اینو همه میدونن که این بازی از re4 تقلید کرده دیگه الکی گیر ندید...

دوست من خب بچه ها دروغ که نمیگن cold fear بعد از re4 اومده
رفقا یه چیزی من میگم و خلاص دیگه خواهشا کشش ندید. صد در صد مطمئن باشید که این بازی (cold fear) قبل از "ایول 4 " عرضه شد
به نوعی میشه گفت این بازی برای کسانی که کف "ایول 4" بودن و شب و رور نداشتن حکم یه داروی موقت رو داشت
در مورد تقلید هم این بازی تمام عناصر خودش رو از سری رزیدنت اویل گرفته و یک بازی تقلیدی هست اما بازی بسیار بسیار جذاب و خدایی بود حیف که دنباله نداره

ن
کته ی جالب اینه که Cold Fear ، دو ماه بعد از RE منتشر شده !!
شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بود;) تو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....

پ.ن: 2 تا بازی هست که من خیلی ناراحتم که ادامه ایی ندارن یکی همین cold fear و یکی هم Thief ...

سلام!
آقا با اينكه انگار 6ساعت بيشتر نيست ولي ميخرمش، اونقد تو هر مغازه ديدمش و ندارمش حالم بهم خورد!
راستي Pilot Down رو هم ميگيرم، عاشق اين سبك بازيم، با اينكه اين بازي خوبي نيست.

agent47
راستي، كاش thief ادامه اي نميداشت، 3ش رو كه ديدي چه گندي زدن ...
دليلش هم اين بود كه كاره Looking Glass Studios نبود.

رفقا یه چیزی من میگم و خلاص دیگه خواهشا کشش ندید. صد در صد مطمئن باشید که این بازی (cold fear) قبل از "ایول 4 " عرضه شد
به نوعی میشه گفت این بازی برای کسانی که کف "ایول 4" بودن و شب و رور نداشتن حکم یه داروی موقت رو داشت
در مورد تقلید هم این بازی تمام عناصر خودش رو از سری رزیدنت اویل گرفته و یک بازی تقلیدی هست اما بازی بسیار بسیار جذاب و خدایی بود حیف که دنباله نداره

ن
شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بود;) تو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....

پ.ن: 2 تا بازی هست که من خیلی ناراحتم که ادامه ایی ندارن یکی همین cold fear و یکی هم Thief ...

تموم شد رفت................

منم هر چي ميگم كلد فير قبل از ايول اومده اينا تو كتشون نميره
من خودم يادمه حد اقل 4 ماه بعد ايول اومد. اونم براي PS2

اولا که re4 حدود 2 ماه و نیم زودتر از cold fear اومد ..... حالا چه فرقی داره که نسخه Gc بوده؟؟؟
دقیقا یادمه که یارو داشت تو شبکه game network داشت re4 روی Gc بازی میکرد و داشتم از ته دل حسرت میخوردم که چرا Gc ندارم.... چند روز قبلشم dmc 3 عرضه شده بود که بد جوری تو کف اون بودم.....

در ضمن cold fear یه تقلید کامل از Re4 هست

اولا که re4 حدود 2 ماه و نیم زودتر از cold fear اومد ..... حالا چه فرقی داره که نسخه Gc بوده؟؟؟
دقیقا یادمه که یارو داشت تو شبکه game network داشت re4 روی Gc بازی میکرد و داشتم از ته دل حسرت میخوردم که چرا Gc ندارم.... چند روز قبلشم dmc 3 عرضه شده بود که بد جوری تو کف اون بودم.....

در ضمن cold fear یه تقلید کامل از Re4 هست

اصلا بگو ببينم ايول كي منتشر شده؟

صفحه ی قبل من تاریخ ریلیز دو بازی رو گذاشتم.
Resident Evil 4
Release Date: Jan 11, 2005

Cold Fear
Release Date: Mar 15, 2005

که تاریخی که برای اویل 4 گذاشته بودم ، مال نسخه ی GC بوده .
نسخه ی PS2 ، حدود 9 ماه بعد از نسخه ی GC یعنی در تاریخ Oct 25, 2005 منتشر شده.
ولی اصل و هسته ی بازی اونی بوده که برای GC عرضه شده ، و عرضه ی Cold Fear در فاصله ی این 9 ماه ، باعث تغییری در هسته ی اصلی بازی نشده . یعنی به عبارتی اویل 4 همونی بوده که برای گیم کیوب بوده و اینی که برای پی اس 2 اومده هم مثل همون نسخه ی گیم کیوبه ، و اگر تقلیدی از CF میشد ، نسخه ی PS2 کلا با نسخه ی GC فرق میکرد.

شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بود تو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....

درسته ؛ چون سید طه GC نداشته و نسخه ی PS2 ی RE هم حدود 7 ماه بعد از CF عرضه شده .
( توضیح کامل تر در بالا )

اقا cold fear ترسناکترو باحالتره یا sillent hill 2 چون من برا 4 روز میتونم از 1 تا 4 صبح بازی کنم برا همین یه بازی ترسناک خوب میخوام البته رو xbox اگه یکی بگه کدومش بیشتر حال میده ممنونش میشم اخه من call of cthulhu رو گرفتم هم دردسر داشت هم باگ داشت هم نو اوری داشت هم داستان پیچیده داشت که نم نفهمیدم و خیلی چیزا داشت فقط اصلا و اصلا ترس نداشت:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or