monster
کاربر سایت
تا اونجا که من میدونم اویل 4 زودتر از cold fear اومد حالا چه جوری اویل از این بازی تقلید کرده خدا میدونه![]()
فقط يه راه ميمونه............
اون موقع كه من cold fear بازي ميكردم تو كما بودم

تا اونجا که من میدونم اویل 4 زودتر از cold fear اومد حالا چه جوری اویل از این بازی تقلید کرده خدا میدونه![]()

رفقا یه چیزی من میگم و خلاص دیگه خواهشا کشش ندید. صد در صد مطمئن باشید که این بازی (cold fear) قبل از "ایول 4 " عرضه شددوست من خب بچه ها دروغ که نمیگن cold fear بعد از re4 اومده
شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بودکته ی جالب اینه که Cold Fear ، دو ماه بعد از RE منتشر شده !!
تو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....رفقا یه چیزی من میگم و خلاص دیگه خواهشا کشش ندید. صد در صد مطمئن باشید که این بازی (cold fear) قبل از "ایول 4 " عرضه شد
به نوعی میشه گفت این بازی برای کسانی که کف "ایول 4" بودن و شب و رور نداشتن حکم یه داروی موقت رو داشت
در مورد تقلید هم این بازی تمام عناصر خودش رو از سری رزیدنت اویل گرفته و یک بازی تقلیدی هست اما بازی بسیار بسیار جذاب و خدایی بود حیف که دنباله نداره
ن
شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بودتو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....
پ.ن: 2 تا بازی هست که من خیلی ناراحتم که ادامه ایی ندارن یکی همین cold fear و یکی هم Thief ...
اولا که re4 حدود 2 ماه و نیم زودتر از cold fear اومد ..... حالا چه فرقی داره که نسخه Gc بوده؟؟؟
دقیقا یادمه که یارو داشت تو شبکه game network داشت re4 روی Gc بازی میکرد و داشتم از ته دل حسرت میخوردم که چرا Gc ندارم.... چند روز قبلشم dmc 3 عرضه شده بود که بد جوری تو کف اون بودم.....
در ضمن cold fear یه تقلید کامل از Re4 هست
خودتم فهمیدی چی گفتی :confused:؟

Resident Evil 4
Release Date: Jan 11, 2005
Cold Fear
Release Date: Mar 15, 2005
شما که اون مقاله کلیک رو خوندی باید یادت باشه که اون موقع هنور ایول4 برا ps2 نیومده بود تو اون مقاله به این موضوع هم اشاره شده....