Codemasters در حال ساخت نسخه جدیدی از بازی Dirt است

WonderMahdi

کاربر سایت
تیم Codemasters با انتشار بیانیه‌ای خبر از پایان عرضه‌ی محتوای فصلی بازی Dirt Rally 2.0 داده‌اند و به نظر می‌رسد در حال ساخت قسمت جدیدی از این فرنچایز هستند.

Dirt-Rally-2-0-740x416.jpg

Codemasters در بیانیه خود اعلام کرده است که دیگر محتوای جدیدی برای بازی Dirt Rally 2.0 عرضه نخواهد کرد تا "بر روی آینده" تمرکز کند. البته این به معنای پایان کار بازی Dirt Rally 2.0 نخواهد بود و همچنان چالش‌های روزانه، هفتگی و ماهانه فعال خواهند بود. همچنین فعالیت‌های اجتماعی این بازی در یوتیوب، ردیت، دیسکورد و توییتر پابرجا خواهد ماند.

نسخه‌ی جدیدی از بازی Dirt در آینده معرفی خواهد شد و اکانت رسمی این بازی در توییتر به طرفداران گفته است که "آماده چیز جدیدی" باشند. برخی معتقدند که قسمت جدیدی از سری Showdown معرفی خواهد شد. آخرین قسمت سری Showdown نسل گذشته منتشر شده است.

شما میتوانید نقد بازی Dirt Rally 2.0 را در بازی سنتر بخوانید. این بازی هم‌اکنون برای Xbox One، PlayStation 4 و PC در دسترس است و اگر از مشترکین سرویس Xbox Game Pass باشید، میتوانید این بازی را به صورت رایگان برروی Xbox One و PC دریافت کنید.

Continue reading...

والا تو هوايزن كه تو انلاين تنظيمات رو نمي تونستي تغيير بدي
منتها موتور اسپورت رو من انلاين بازي نكردم
اگه اينجوري كه شما ميگي باشه اين مربوط ميشه به ضعف قسمت مولتي بازي
شما گفتي موتور اسپورت اركيده منم گفتم نيست
اگر تو قسمت انلاين تنظيمات assists قابل تغيير باشه خوب عادلانه نيست قطعا
ولي اين موضوع كه باعث نميشه بگيم پس موتور اسپورت اركيده!
کلا بازی ارکیده، بعد تنظیماتش رفتار ماشین‌ها همه عین همه صداگذاری هیچجوره به رقیبش نمیرسه، سرعت توی پیست و خاکی یکیه، من اون هوریزون رو قبول دارم ولی موتور اسپورت نه

کلا بازی ارکیده، بعد تنظیماتش رفتار ماشین‌ها همه عین همه صداگذاری هیچجوره به رقیبش نمیرسه، سرعت توی پیست و خاکی یکیه، من اون هوریزون رو قبول دارم ولی موتور اسپورت نه
والا من اصراري ندارم كه شما حتما خوشت بياد يا حرف من رو قبول كني در مورد simcade بودن
منتهي من منبع گذاشتم نظر شخصي رو هم گفتم
خوب شما خوشت نيومده از بازي نظر شما هم محترم هست .

• Like
Reactions: s.1
اصلا اگر موتور اسپورت سیم نبود که هورایزن نمی یومد منتهی فرزا کاستوم هست می شه راحتش کرد که همه لذت ببرن می شه نه تا بی نهایت سختش کرد بعدشم چند درصد گیمرا اینجا اینقدر حرفه ای هستن که بدونن همه چیزای ماشین چی هست؟ حتی خود راننده ها هم نمی دونن مشاور دارن تعمیر کار دارن تیون کار دارن کار اونا مسابقه دادنه اما برای بازی شبیه ساز محض باید شما همه چی تموم باشید همه اینا بلد باشید معلومه که اکثرا از بازی زده می شن اصلا کسی که این همه اطلاعات داره و حرفه ای خودش داره توی پیست مسابقه می ده احمق نیست بشینه بازی کنه.
تازه بی احترامی نشه خیلی ها اصلا معنی شبیه ساز نمی دونن اصل شبیه سازی فیزیک و هندلینگ بازی هست همین هورایزن 4 باعث بهبود رانندگی من بعد از این همه سال شد دقت به جزئیات این بازی محشره سیستم کنترل پایداری هاش دقیقا مشابه واقعیت بنا شده در رفتن ماشینا توی سرعت عین واقعیته حتی عین واقعیت سر پیچا کمی گاز بدید بهتره تا دسته بزنید روی ترمز من کل بازییشم با فرمون رفتم قشنگ حس رانندگی واقعی به ادم می ده منتها چون جنگولک بازی زیاد داره از تپه بپر اینا فکر می کنید ارکیده در حالی که کلیت بازی خیلی به واقعیت نزدیک هست و حتی می تونه کلی به رانندگیتون کمک کنه اگر بخواید یاد بگیرید اصلا همینش خیلی رویایی زیباش کرده که تم ارکید اورده با شبیه سازی ماشین های واقعی ترکیب کرده 1 معجون فوق العاده لذت بخش ساخته.
ضرباتی که فرمون می خوره ویبره فرمون شل یا صفت شدنش خیلی به واقعیت نزدیک هست طوری که من برگام هنوزم می ریزه بازی می کنم.

خدا به داد روزی برسه که ماها هورایزن بازی کنیم که رانندگی واقعیمون بهتر بشه :|:D
آخه چرا واقعا؟
=========
بحث نکنین، فایده نداره.
یک ماه دیگه AC Competizione برا کنسول ها میاد، اگر آب نبندن توش و ساده سازی نکنش که شک دارم اینکارو بکنن.
بعد اون خودتون شبیه ساز، سیم کید، آرکید طبقه بندی کنین.

اصلا اگر موتور اسپورت سیم نبود که هورایزن نمی یومد منتهی فرزا کاستوم هست می شه راحتش کرد که همه لذت ببرن می شه نه تا بی نهایت سختش کرد بعدشم چند درصد گیمرا اینجا اینقدر حرفه ای هستن که بدونن همه چیزای ماشین چی هست؟ حتی خود راننده ها هم نمی دونن مشاور دارن تعمیر کار دارن تیون کار دارن کار اونا مسابقه دادنه اما برای بازی شبیه ساز محض باید شما همه چی تموم باشید همه اینا بلد باشید معلومه که اکثرا از بازی زده می شن اصلا کسی که این همه اطلاعات داره و حرفه ای خودش داره توی پیست مسابقه می ده احمق نیست بشینه بازی کنه.
تازه بی احترامی نشه خیلی ها اصلا معنی شبیه ساز نمی دونن اصل شبیه سازی فیزیک و هندلینگ بازی هست همین هورایزن 4 باعث بهبود رانندگی من بعد از این همه سال شد دقت به جزئیات این بازی محشره سیستم کنترل پایداری هاش دقیقا مشابه واقعیت بنا شده در رفتن ماشینا توی سرعت عین واقعیته حتی عین واقعیت سر پیچا کمی گاز بدید بهتره تا دسته بزنید روی ترمز من کل بازییشم با فرمون رفتم قشنگ حس رانندگی واقعی به ادم می ده منتها چون جنگولک بازی زیاد داره از تپه بپر اینا فکر می کنید ارکیده در حالی که کلیت بازی خیلی به واقعیت نزدیک هست و حتی می تونه کلی به رانندگیتون کمک کنه اگر بخواید یاد بگیرید اصلا همینش خیلی رویایی زیباش کرده که تم ارکید اورده با شبیه سازی ماشین های واقعی ترکیب کرده 1 معجون فوق العاده لذت بخش ساخته.
ضرباتی که فرمون می خوره ویبره فرمون شل یا صفت شدنش خیلی به واقعیت نزدیک هست طوری که من برگام هنوزم می ریزه بازی می کنم.
با بوگاتی 400 تا میرفتی تو هورایزن بعد رانندگیت با 206 بهتر شده!؟ :دی
جاست کیدینگ

با بوگاتی 400 تا میرفتی تو هورایزن بعد رانندگیت با 206 بهتر شده!؟ :D
جاست کیدینگ

اولا از کجا فهمیدی من 206 دارم؟ بعد از کجا فهمیدی من فقط با بوگاتی توی بازی رفتم؟
حالا ایبی نداره بوگاتیم می دم 1 دور تو هم باهاش بزنی:D
جاست کیدینگ :D

• Like
Reactions: IMANOKA
خدا به داد روزی برسه که ماها هورایزن بازی کنیم که رانندگی واقعیمون بهتر بشه :|:D
آخه چرا واقعا؟
=========
بحث نکنین، فایده نداره.
یک ماه دیگه AC Competizione برا کنسول ها میاد، اگر آب نبندن توش و ساده سازی نکنش که شک دارم اینکارو بکنن.
بعد اون خودتون شبیه ساز، سیم کید، آرکید طبقه بندی کنین.

نه شما برو ماریو کارت بازی کن شاید رانندگیت بهتر شد :))

حالا برای اینکه یکم اطلاعاتت بره بالا فیزیک این بازی بر اساس واقعیت ساخته شده و حتی دقت بالایی برای هر ماشین درش رعایت شده که به واقعیت نزدیکه سیستم های کنترل پایداری اینا بازی هم که قابل خاموش روشن شدن هستن کاملا بر اساس واقعیت هستن و مثالشم زدم که توی بازی چطوری می تونید پیچ ها هم با سرعت بیشتری بپیچید حالا می خواید مقاومت کنید و هی بگید به هر بهانه بگید فرزا بده اما با فرمون اگر بازی کنید و بهش دقت کنید نکات رانندگی جالبی داره
1 نمونه دیگشم abs هست که همه فکر می کنن برای اینه که ماشین زودتر وای می سه اما در حقیقت برای اینه که بتونید سر پیچ ها ماشینتون فرمون پذیری داشته باشه قفل نکنه چون اگر قفل کنه باعث می شه سر پیچ ماشین لیز بخوره کاری که به اشتباه خیلی ها می کنن. البته abs تنها مشکلات زیادی هم داشت که بعدا با سیستم های کمکی دیگه اصلاحش کردن ebd اینا
پس با abs در جاده خشک ماشین دیرتر وای می سه تا با Abs اما عموم خلاف اینو فکر می کنن. همگی این نکات داخل این بازی هست اما چون بازی فانی هست فکر می کنید شوخیه یا الکیه یا جدی نمی گیرید
این نکات برای رانندگی خیلی مهم هستن.

آخرین ویرایش:
حالا برای اینکه یکم اطلاعاتت بره بالا فیزیک این بازی بر اساس واقعیت ساخته شده و حتی دقت بالایی برای هر ماشین درش رعایت شده که به واقعیت نزدیکه سیستم های کنترل پایداری اینا بازی هم که قابل خاموش روشن شدن هستن کاملا بر اساس واقعیت هستن و مثالشم زدم که توی بازی چطوری می تونید پیچ ها هم با سرعت بیشتری بپیچید حالا می خواید مقاومت کنید و هی بگید به هر بهانه بگید فرزا بده اما با فرمون اگر بازی کنید و بهش دقت کنید نکات رانندگی جالبی داره
1 نمونه دیگشم abs هست که همه فکر می کنن برای اینه که ماشین زودتر وای می سه اما در حقیقت برای اینه که بتونید سر پیچ ها ماشینتون فرمون پذیری داشته باشه قفل نکنه چون اگر قفل کنه باعث می شه سر پیچ ماشین لیز بخوره کاری که به اشتباه خیلی ها می کنن. البته abs تنها مشکلات زیادی هم داشت که بعدا با سیستم های کمکی دیگه اصلاحش کردن ebd اینا
پس با abs در جاده خشک ماشین دیرتر وای می سه تا با Abs اما عموم خلاف اینو فکر می کنن. همگی این نکات داخل این بازی هست اما چون بازی فانی هست فکر می کنید شوخیه یا الکیه یا جدی نمی گیرید
این نکات برای رانندگی خیلی مهم هستن.
چرا منو ریپلای میکنی، اینارو بفرست برا پلی گراند بلکم لحظات خوشی براشون رقم میزنی :D

چرا منو ریپلای میکنی، اینارو بفرست برا پلی گراند بلکم لحظات خوشی براشون رقم میزنی :D

من 1 سوال از شما دارم جای این همه مسخره بازی
شما بازی snowrunner بازی کردید؟ یا فقط گیر دادید به project cars? به اونم می گید ارکید؟ زحمات سازنده های اون بازی هم نمی بینید؟ به نظرتون اون بازی هم پشت CHEVROLET HUMMER می شینی بعد دنیای واقعی با پاژن می ری فکر می کنی افرودت بهتر شده؟

کلا صحبتا کمی داره میره جاده خاکی، ولی به هر شکل.

در ابتدا اینکه از اول هم مشخص بوده که سری Dirt Rally بر خلاف نسخه های Dirt شماره دار، بازی های شبیه ساز حساب میشند و چالش برانگیزتر هستند. حالا دوستی عزیز که خوب سلیقه شما این نیست والا مجبور نیستی بری سمت بازی و اسم دارک سولز بازی بزارید روش که الکی سخت کردند و بازی رو Overrate حساب کنید. البته که دوستان هم قبل من اشاره کردند که این حال نکردن شما نظر شخصی خودتون هست، ولی خوب کمی شما تاکید دارید که نظر شما جهان شمول هست. در ادامه اینکه واقعا نمیشه گفت فیزیک و هندلیگ Dirt Rally 2 غیر واقعی و مناسبه، ولی سری Forza Horizon رو انقدر ستایش کرد! Dirt Rally هر چی باشه باز حداقل تو مسابقه های خارج از پیست خیلی تجربه نزدیک به واقعیت تری داره تا Forza Horizon! در نهایت برام جالبه که شما باز میفرمایید بازی Dirt Rally که خیلی جاها گفته میشه برای تجربه بهتر با فرمون بازی کنید رو از از لحاظ فیزیک و هندلینگ پایین تر از Forza Horizon میدونید که دقیقا برعکس، گفته میشه تجربه بازی با فرمون خیلی دقیق نیست (اتفاقا همین روزا تو Discord رسمی Forza صحبتش بود که سری Horizon تقریبا تجربه خیلی جالبی با فرمون نداره). من خودم طرفدار دو آتیشه FH هستم به طوری کلی! ولی دیگه نمیشه برای هر چیزی کلی ازش تعریف کرد.

در مورد صحبت شما که در مورد راحتی رانندگی در واقعیت نسبت به بازی های شبیه ساز، باید بگم به شدت مخالفم! رانندگی روزمره در خیابان به شدت از نظر من با رانندگی تو بازی فرق داره، مگه شما چند بار ماشین های سنگین تو پیست سوار شدین، و به صورت رقابتی تو یک مسابقه شرکت کردین که میفرمایید الکی سخته! امیدوارم که اگر مانور های خاصی هم تو بازی ها انجام میدید، هیچ وقت دنبال عملی کردنشون حداقل تو خیابان های شهری نباشید! در مورد صحبت شما در مورد بازی SnowRunner که باعث بهتر شدن تجربه آفرود میشه نظری ندارم (چون خودم اول تا MudRunner بیشتر تجربه نکردم و دوم اینکه کلا تجربه رانندگی افرود ندارم)، ولی فکر کنم بازم این مسئله تو دنیای واقعی باید به مراتب چالش بر انگیزتر باشه. در کل خیلی صحبت شما رو نمیخوام رد کنم که مثلا بازی کردن بازی هایی مثل FH یا بازی هایی که به مراتب شبیه سازتر باشند، میشه تاثیر مثبت تو بعضی واکنش ها هنگام رانندگی داشته باشه، ولی خوب واقعا نمیشه گفت FH رو با هدف بهتر کردن رانندگی بازی کرد. کم تو فازی مجازی کلیپ نداریم که ملت چه ماشین های قدرتمندی رو، چه افرادی که کار بلد هستند و چه افراد جو گیر، به فنا ندادن.

درباره صحبت های شما درباره ABS هم، اکی خوب دارید از خوبی های FH میگید ولی کمی حس به رخ کشیدن اطلاعات داره، وقتی تو یک جا به بن بست رسیدید. به همین صورت درباره Chevrolet Hummer، دیگه کمپانی مادرش بوده دیگه! حتی آرم جدا داره خودش! مثلا الان کسی میگه BMW Rolls-Royce?!!

در کل امیدوارم از صحبت های من آزرده نشده باشید، شما فرد دارایی هستید، و در خیلی موارد هم اطلاعات زیادی دارید، ولی بعضی جاها کمی نظرات اغراق امیز هست، که البته نظر شخصیتون هست و قابل احترام.

آخرین ویرایش:
یادمه یک پست بود درباره درایو کلاب ... خیلی مفصل بحث شد اونجا و اتفاقا اکثرمون قانع شدیم نه GT و نه FM شبیه ساز کامل نیستن و بهتره لفظ SIMCade رو براشون بکار ببریم ... نمیدونم چرا این بحثای به اصطلاح جاده خاکی طور دوباره راه افتاده ...

تاپیک اونورم اومده بحث راه انداخته خب که چی آخرش :D هرچی تاپیک ریسینگ میبینه میاد همین یک بحث تکراری رو پیش میکشه :))

---------------------------

یک چندتا عکس رو جا انداختم. دوباره همه رو با کیفیت بهتر آپلود میکنم قبلیا یذره کیفیتشون پایین بود.

توی لوگو چندتا لوکیشن بازی هست که معلومه Monument Valley هم جزئشون هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or