Codemasters در حال ساخت نسخه جدیدی از بازی Dirt است

WonderMahdi

کاربر سایت
تیم Codemasters با انتشار بیانیه‌ای خبر از پایان عرضه‌ی محتوای فصلی بازی Dirt Rally 2.0 داده‌اند و به نظر می‌رسد در حال ساخت قسمت جدیدی از این فرنچایز هستند.

Dirt-Rally-2-0-740x416.jpg

Codemasters در بیانیه خود اعلام کرده است که دیگر محتوای جدیدی برای بازی Dirt Rally 2.0 عرضه نخواهد کرد تا "بر روی آینده" تمرکز کند. البته این به معنای پایان کار بازی Dirt Rally 2.0 نخواهد بود و همچنان چالش‌های روزانه، هفتگی و ماهانه فعال خواهند بود. همچنین فعالیت‌های اجتماعی این بازی در یوتیوب، ردیت، دیسکورد و توییتر پابرجا خواهد ماند.

نسخه‌ی جدیدی از بازی Dirt در آینده معرفی خواهد شد و اکانت رسمی این بازی در توییتر به طرفداران گفته است که "آماده چیز جدیدی" باشند. برخی معتقدند که قسمت جدیدی از سری Showdown معرفی خواهد شد. آخرین قسمت سری Showdown نسل گذشته منتشر شده است.

شما میتوانید نقد بازی Dirt Rally 2.0 را در بازی سنتر بخوانید. این بازی هم‌اکنون برای Xbox One، PlayStation 4 و PC در دسترس است و اگر از مشترکین سرویس Xbox Game Pass باشید، میتوانید این بازی را به صورت رایگان برروی Xbox One و PC دریافت کنید.

Continue reading...

منم که اول تریلرو دیدم با خودم گفتم این دیگه چی بود اولش crew بود بعدش FH شد بعدشم وایب DC و MS و ...، یعنی هر ریسینگی به ذهن آدم اومد.:D دیگه DR2.0 هم که بودش یعنی چی هرسال درت بدیم بیرون؟
ولی داغ بودم این حرفا رو پیش خودم زدم درستش هم همینه Dirt Rally 2 هم که هستش داره ساپورت میشه، این فاز عوض کردن هم باید از درت4 شروع می‌شد
حساب این درت 5 رو با بقیه درت‌ها جدا حساب کنید فکر کنین IP جدیده یا ریبوت شده :-"
مثل اینکه اینم میخواد مثل FM و FH دوتا سری داشته باشه
گرافیکش هم در مقایسه با بقیه بازی‌های کدمسترز خیلی بالاست واسه همینم پرسیدم انجینش مدنسه یا نه که اینطور پیداست همون Ego هستش. نمیدونم از طراح گرافیک‌های Evo/SMS کمک گرفتن یا نه؟

------------------------------------

بازی 70تا ترک داره
اسپلیت‌اسکرین 4 نفره
لیوری ادیتور

تو عکسا خوردگی تایرا هم هست. بازی آرکیده بعید بدونم این تغییرات فیزیکی باشن فقط ظاهریه.

آخرین ویرایش:
به به همونی شد که فکر می کردم DIRT ارکید درستشم همینه اصلا شبیه سازیش باید اسمش همون COLINMACRAY می ذاشتن که بود.

حساب این درت 5 رو با بقیه درت‌ها جدا حساب کنید فکر کنین IP جدیده یا ریبوت شده :-"
اتفاقا DIRT همیشه همین بوده DIRT RALLY باید بگید 1 IP جدید هست نسخه های اولیه همه تمام ارکید بودن.
البته با اینکه ارکید بودن کیلومترها فیزیک بهتریم داشتن مخصوصا شماره 2 این DIRT RALLY جدا انگار پست کارتون موز نشستی.

اینطور که معلومه دوباره یه گند دیگه میخوان بزنن :D
رانندگی روی یخ ندیده بودم دیگه اسم اینو نباید dirt بزارن!
من تریلر هنوز ندیدم اما رالی کلا چیز فانی هست از گل و برف و بارون و خاک همه اینا جزئی ازش هستن نسخه های قبلی هم باگی اینا جزئش بود رالی برف هم حتی نسخه قبل هم داشت توی واقعیت هم هست ماشین های رالی ته هندلینگ و پایداری و ترمز هستن البته نه پایدارای به معنی esp یا سیستم کنترل پایداری

من تریلر هنوز ندیدم اما رالی کلا چیز فانی هست از گل و برف و بارون و خاک همه اینا جزئی ازش هستن نسخه های قبلی هم باگی اینا جزئش بود رالی برف هم حتی نسخه قبل هم داشت توی واقعیت هم هست ماشین های رالی ته هندلینگ و پایداری و ترمز هستن البته نه پایدارای به معنی esp یا سیستم کنترل پایداری
شما رالی رو فان میبینی دلیل نمیشه که برای همه فانی باشه. نیازی هم نیست سیستم کنترل پایداری و وجود برف و بارون و گل رو در رالی ها برای بنده توضیح بدین دوست عزیز تریلر معرفی رو ببین کافیه.

نگاه میکنیم به سری Colin McRae Rally که سرامد عناوین رالی بوده حتی در نسخه های Colin McRae Dirt
Codemasters با ساخت رالی های اخیرش Dirt Rally 1 و 2 تو مسیر درستی قرار گرفته بود اما متاسفانه بین سال های عرضه این شبیه ساز ها Dirt 4 و حالا هم Dirt 5 رو توسعه داده جایی آمار فروش و بازده مالی نسخه های آرکید گونه اش (منظور Dirt 4 ـه) ندیدم و دلیل ساختش رو متوجه نمیشم یعنی بنظرم قابل توجیه نیست و لزومی نداره ساخته شدنشون. کامیونیتی این بازی هم عمدتا از طرفداران شبیه ساز رالی تشکیل شده. اصلا 2015 Dirt Rally با درخواست بسیار زیاد طرفدار ها به صورت Early Access در steam عرضه شد و با ساپورت فن های این مجموعه به مرور کامل شد و دوباره جون تازه ای گرفت.
به قول دوستان انگار کدمسترز با دادن Dirt های شماره دارِ ارکید راه شبیه ساز های رالی واقعی رو مستقیما جداسازی کرده مثل اینکه اعضای Evolution Studios ایده های Motor Storm طور خودشونو دارن روی Dirt 5 پیاده سازی میکنن! اون پیست یخی که طراحی کردن به تنهایی پاشو از مدیوم Dirt ها فراتر گذاشته منو یاد اسکیت روی یخ میندازه! :D چند تا ایده عجیب غریب مثل پیست های آتشفشانی با مواد مذاب و مرداب هم بدن دیگه تکمیل میشه!

• Like
Reactions: benjohn and Red Ѵ
شما رالی رو فان میبینی دلیل نمیشه که برای همه فانی باشه. نیازی هم نیست سیستم کنترل پایداری و وجود برف و بارون و گل رو در رالی ها برای بنده توضیح بدین دوست عزیز تریلر معرفی رو ببین کافیه.

نگاه میکنیم به سری Colin McRae Rally که سرامد عناوین رالی بوده حتی در نسخه های Colin McRae Dirt
Codemasters با ساخت رالی های اخیرش Dirt Rally 1 و 2 تو مسیر درستی قرار گرفته بود اما متاسفانه بین سال های عرضه این شبیه ساز ها Dirt 4 و حالا هم Dirt 5 رو توسعه داده جایی آمار فروش و بازده مالی نسخه های آرکید گونه اش (منظور Dirt 4 ـه) ندیدم و دلیل ساختش رو متوجه نمیشم یعنی بنظرم قابل توجیه نیست و لزومی نداره ساخته شدنشون. کامیونیتی این بازی هم عمدتا از طرفداران شبیه ساز رالی تشکیل شده. اصلا 2015 Dirt Rally با درخواست بسیار زیاد طرفدار ها به صورت Early Access در steam عرضه شد و با ساپورت فن های این مجموعه به مرور کامل شد و دوباره جون تازه ای گرفت.
به قول دوستان انگار کدمسترز با دادن Dirt های شماره دارِ ارکید راه شبیه ساز های رالی واقعی رو مستقیما جداسازی کرده مثل اینکه اعضای Evolution Studios ایده های Motor Storm طور خودشونو دارن روی Dirt 5 پیاده سازی میکنن! اون پیست یخی که طراحی کردن به تنهایی پاشو از مدیوم Dirt ها فراتر گذاشته منو یاد اسکیت روی یخ میندازه! :D چند تا ایده عجیب غریب مثل پیست های آتشفشانی با مواد مذاب و مرداب هم بدن دیگه تکمیل میشه!

خوب شما اطلاعاتتون کمه ما انواع رالی داریم شما فقط 1 نوعش می شناسید برای من فان نیست نوع فان هم داره حتی چیزی که dirt showdown هم داشت عینش در واقعیت هم هست کلیم طرفدار داره شما فقط 1 نوعش دیدی انتظار داری همشون اون شکلی باشه اصلا فلسفله وجود dirt همین بوده ارکید و فان محض دیدیم که چقدرم هم ترکوند و پر طرفدار شد اما سری colin mcrea ها هیچ کدوم نتونستن به همچین مسیری پر طرفداری برسن چرا؟ چون بازی شبیه سازی محض فقط 1 عده طرفدارهای خاص خودش داره بقیه به بازی به دید فان نگاه می کنن نمی خوان توش عذاب بکشن. البته من هنوز colin mcrea 2005 بازی می کنم و لذت می برم چون تم ارکید هم داره و بر خلاف زباله overated dirt rally 2 نیست که من واقعا نمی دونم چرا نمرات بالایی گرفته این بازی بی کیفیت

به هر حال طرفدارهای خاص و تعداد کم سری می تونن فعلا با dirt rally 2 سرگرم باشن و لزومی به ادامه این سری هم نبود.

خوب شما اطلاعاتتون کمه ما انواع رالی داریم شما فقط 1 نوعش می شناسید برای من فان نیست نوع فان هم داره حتی چیزی که dirt showdown هم داشت عینش در واقعیت هم هست کلیم طرفدار داره شما فقط 1 نوعش دیدی انتظار داری همشون اون شکلی باشه اصلا فلسفله وجود dirt همین بوده ارکید و فان محض دیدیم که چقدرم هم ترکوند و پر طرفدار شد اما سری colin mcrea ها هیچ کدوم نتونستن به همچین مسیری پر طرفداری برسن چرا؟ چون بازی شبیه سازی محض فقط 1 عده طرفدارهای خاص خودش داره بقیه به بازی به دید فان نگاه می کنن نمی خوان توش عذاب بکشن. البته من هنوز colin mcrea 2005 بازی می کنم و لذت می برم چون تم ارکید هم داره و بر خلاف زباله overated dirt rally 2 نیست که من واقعا نمی دونم چرا نمرات بالایی گرفته این بازی بی کیفیت
به هر حال طرفدارهای خاص و تعداد کم سری می تونن فعلا با dirt rally 2 سرگرم باشن و لزومی به ادامه این سری هم نبود.
یک نوع رالی؟ :))
جناب رالی در آب و هوای برفی رو هر ننه قمری دیده ببین اگر وزن و فیزیک واقعی رو حتی تو پیست یخی که درست کردن رعایت کنن قابل تحمله ولی اگر قرار باشه کنترل ماشین مثل Dirt 4 باشه جذابیت خودشو از دست میده.
سبک شبیه ساز رالی هم با اون ارکیدی که تو ذهنت تصور میکنی متفاوته اینکه شما از ارکید لذت میبری دلیل نمیشه که بازی موفقی مثل Dirt Rally 2 اورریتد باشه در کل نظرت شخصیه و در همین حد هم نگه دارش.
بخوایم منطقی نگاه کنیم باید نسخه های ارکیدش رو بی ارزش و مناسب کژوال ها بدونیم اما چون عده زیادی هدفشون از ریسینگ ویدئو گیم بازی کردن صرفا جنبه فان داره ایرادی بهش نمیگیریم.

آخرین ویرایش:
یک نوع رالی؟ :))
جناب رالی در آب و هوای برفی رو هر ننه قمری دیده ببین اگر وزن و فیزیک واقعی رو حتی تو پیست یخی که درست کردن رعایت کنن قابل تحمله ولی اگر قرار باشه کنترل ماشین مثل Dirt 4 باشه جذابیت خودشو از دست میده.
سبک شبیه ساز رالی هم با اون ارکیدی که تو ذهنت تصور میکنی متفاوته اینکه شما از ارکید لذت میبری دلیل نمیشه که بازی موفقی مثل Dirt Rally 2 اورریتد باشه در کل نظرت شخصیه و در همین حد هم نگه دارش.
بخوایم منطقی نگاه کنیم باید نسخه های ارکیدش رو بی ارزش و مناسب کژوال ها بدونیم اما چون عده زیادی هدفشون از ریسینگ ویدئو گیم بازی کردن صرفا جنبه فان داره ایرادی بهش نمیگیریم.

نه مشابه فیلم ها که متقدا نمره چرند زیاد می دن برای بازی هم صدق می کنه همین بازی user score متاش ببینید برای ps4 شده 56 برای pc شده 47 قرمز کلا هم بعد از این همه مدت 100 نفر بهش رای دادن یعنی با اینکه فن هاش بهش 9 10 دادن تعداد نمرات هم خیلی کم هست بازم جمعش افتضاحه چون واقعا هم افتضاحه دیگه این نظر شخصی نیست.
همین gran trismo که امضاتون هست مدت هاست که راهش گم کرده برام عجیبه که شمایی که دم از فیزیک یا وزن می زنید از این دو تا بازی تعریف می کنید جفتشون در زمینه فیزیک بسیار سبک و دور از واقعیت هستن.
من خودم قبل از اینکه پشت ماشین بشینم 14 15 سال پیش از این بازی های شبیه ساز بازی می کردم فکر می کردم رانندگی کردن چقدر سخته اما بعدا فهمیدم سخت کردن الکی بازی و ازار اذیت هیچ ربطی به واقعیت نداره حتی چند سال پیش atv با رالی هم فرصت شد تست کنم لذتش باور نکردنی بالا هست و نه تنها راحته و اصلا سخت نیست بلکه بعد از مدتی هم حرکات نمایشی هم می زدم طوری که صاحب ماشین گفت که شوقی توی تو دیدم منم به وجد اورد برداشت رفت خودشم حرکت بزنه که برام حرفش خیلی ارزش داشت.
من هم از ارکید لذت می برم هم شبیه ساز فرزا 3 4 5 نه هورایزن جوییدم هر کدوم 200 ساعت رفتم فرمون هم دارم شبیه ساز باشه فرمون نباشه دسته
بقیشم سلیقه هست یکی ارکید می زنه یکی شبیه ساز یکی جفتش اما خوب هنرمندی مشابه turn 10 هم جفتش بی نقص می ذاره توی بازیش فکر نمی کنم دیگه هم کسی شبیهش پیدا بشه.
dirt 4 هم زباله ای بیش نبود طوری که اصلا یادم رفته بود این بازی هم وجود داره به تازگی دوباره یادم افتاد به ارشیوم اضافه ش کردم به قدری بد بوده که یکم رفته بودم ولش کرده بودم.

نه مشابه فیلم ها که متقدا نمره چرند زیاد می دن برای بازی هم صدق می کنه همین بازی user score متاش ببینید برای ps4 شده 56 برای pc شده 47 قرمز کلا هم بعد از این همه مدت 100 نفر بهش رای دادن یعنی با اینکه فن هاش بهش 9 10 دادن تعداد نمرات هم خیلی کم هست بازم جمعش افتضاحه چون واقعا هم افتضاحه دیگه این نظر شخصی نیست.
همین gran trismo که امضاتون هست مدت هاست که راهش گم کرده برام عجیبه که شمایی که دم از فیزیک یا وزن می زنید از این دو تا بازی تعریف می کنید جفتشون در زمینه فیزیک بسیار سبک و دور از واقعیت هستن.
من خودم قبل از اینکه پشت ماشین بشینم 14 15 سال پیش از این بازی های شبیه ساز بازی می کردم فکر می کردم رانندگی کردن چقدر سخته اما بعدا فهمیدم سخت کردن الکی بازی و ازار اذیت هیچ ربطی به واقعیت نداره حتی چند سال پیش atv با رالی هم فرصت شد تست کنم لذتش باور نکردنی بالا هست و نه تنها راحته و اصلا سخت نیست بلکه بعد از مدتی هم حرکات نمایشی هم می زدم طوری که صاحب ماشین گفت که شوقی توی تو دیدم منم به وجد اورد برداشت رفت خودشم حرکت بزنه که برام حرفش خیلی ارزش داشت.
من هم از ارکید لذت می برم هم شبیه ساز فرزا 3 4 5 نه هورایزن جوییدم هر کدوم 200 ساعت رفتم فرمون هم دارم شبیه ساز باشه فرمون نباشه دسته
بقیشم سلیقه هست یکی ارکید می زنه یکی شبیه ساز یکی جفتش اما خوب هنرمندی مشابه turn 10 هم جفتش بی نقص می ذاره توی بازیش فکر نمی کنم دیگه هم کسی شبیهش پیدا بشه.
dirt 4 هم زباله ای بیش نبود طوری که اصلا یادم رفته بود این بازی هم وجود داره به تازگی دوباره یادم افتاد به ارشیوم اضافه ش کردم به قدری بد بوده که یکم رفته بودم ولش کرده بودم.
user score نمیتونه برای میانگین نمرات بازی ها مورد استناد قرار بگیره چون هر شخصی فارق از دلایلی که داره میتونه هر نمره ای که بخواد چه منطقی و چه غیر منطقی به هر بازی بده!
Dirt Rally 2.0 هم ورژن PS4 و هم PC متا 84 داره. Dirt Rally 1 ورژن PC متا 86 و PS4 که 85 هست.

140818 140819
140815 140816

user score درت رالی 2 به خاطر سیاست عرضه DLC های متعددی که Codemasters پیش گرفت از طرف بعضی یوزر ها down vote شد همینطور به دلیل نیاز به اتصال دائم اینترنت! تو سال 2019 دیگه نباید کسی از آنلاین بودن دائمی حین بازی ناراضی باشه.
از نظر خودم DLC های پولی دلیل قابل قبولی برای نمره کم کردن هست اما دیگه نه در حد نمرات احساسی 4 و 5 که بعضی یوزرا دادن! هر چند الان نسخه Goty این بازی که شامل تمام مپ ها و ماشین های اضافه میشه در Steam و PSN با قیمت 60 دلار در دسترس هستن.
در رابطه با Dirt Rally 1 هم تو پست قبلی توضیح دادم علاقه مند های سری Colin Mcrae و Dirt با خرید نسخه early access از این سری ساپورت خودشون رو نشون دادن و بازی محتوای پولی اضافه دریافت نکرد که موفق هم بود. متاسفانه حریص شدن دولوپر ها باعث بوجود امدن جو های منفی میشه با اینکه DR 2 اورال بازی بهتریه ولی به خاطر این مسائل بعضی از مخاطب هاش رو ناراضی کرده.
فیزیک floaty معروف سری dirt رو کاملا قبول دارم که یک ایراده کیه که قبول نداشته باشه برای همینم تو پست قبلی بهش اشاره کردم چون کدمسترز در حالت عادی تو بازی های شبیه سازش هم مشکل فیزیک داره چه برسه به عنوان arcade style ـش! اما گرن توریسمو... فیزیک ماشین های gt sport نمیگم بهترین ولی با کمتر بازی توی این سبک قابل مقایسه است.

در مورد رانندگی کردن در شبیه سازها هم خودت میدونی برای تجربه مشابه با دنیای واقعی باید پدال و فرمون و تجهیزات کامل داشت همین شاید باعث شده که فکر کنی سخت تره. برای من بازی ها در مقایسه با دنیای واقعی راحت ترن حتی با کنترلر معمولی!
میتونم این صحبتی که در رابطه با سخت تر بودن بی جای Dirt Rally کردین رو به Project Cars نسبت بدم که رسما ماشین داخل اون بازی یه تیکه آجره! :D
Dirt Showdown هم که ازش اسم برده بودی بعنوان یک spinoff ضعیف ترین عنوان مجموعه Dirt بود.

هدف از پست دادنم در درجه اول صحبت در مورد Codemasters Evo (یا همون Evolution Studios قبل ) بود که ریپلای شما یه مقدار صحبت هامو طولانی کرد.
این استودیو از سال 2000 تاسیس شده و سابقه ساخت سری World Rally Championship برای PS2 و سری Motorstorm برای PS3 رو داره. شماره اول موتور استورم ایده خوبی داشت ولی نتونست انتظاراتی که ازش میرفت رو برآورده کنه عناوین دوم و سوم هم به ترتیب شماره ضعیف تر شدن. با Drive Club هم به خاطر مشکلات عدیده زمان لانچش به تعطیلی کشیده شد و بیشتر اعضاش توسط Codemasters تحت نام تیم Codemasters Evo استخدام شدن. دلیل اینکه چرا من گفتم میخوان دوباره گند بزنن اینه که ایده های اعضای این استودیو رو مناسب عنوان Dirt نمیدونم. ایده شاهکارشون "Onrush" با اون همه ادعای کارگردان بازی جناب Paul Rustchynsky در رابطه با ساخت یک بازی تریپل A جدید هم دیدیم که باعث برکناری خودش از team evo و عده ای از کارمندانش شد! Onrush کلا 1000 نسخه فیزیکی در روز لانچ در بریتانیا فروخت و بعد از هفته اول دیگه داخل چارت فروش نبود!
نمونه صحبت های ایشون :
"We wanted to reinvent the genre a bit, bring in our influences from past arcade greats but also modern games like Rocket League and Overwatch - games that do multiplayer in a very different way to racing games"
نتیجش یک شکست تجاری به معنای واقعی بود هم در فروش و هم کریتیکال. در حال حاضر راشینسکی در Slightly Mad Studios سازنده Project Cars که پارسال توسط خود Codemasters خریداری شده، در سمت کارگردان روی یک پروژه معرفی نشده کار میکنه.

کد مسترز ریسک زیادی برای واگذار کردن توسعه بزرگترین فرانچایزش Dirt 5 به تیم evo کرده یک سری اطلاعات ازش منتشر شده برعکس Dirt 4 که ایدش بر اساس جنریت شدن استیج های راندوم بوده، Dirt 5 شامل لوکیشن های دنیای واقعی به همراه آب و هوای متغیر و تاثیر پذیر همچنین یک حالت فستیوال طور! احتمالا به حضور نولان نورث و تروی بیکر برای محتوای single player داستانی ربط داره.
به نظر من Dirt 5 هم با توجه به ایده های عجیب غریب اعضای Evolution متای قابل توجهی کسب نمیکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat
فورزا موتور اسپرت هیچجوره شبیه ساز نیست، شما آرکید لاوری

فورزا موتور اسپرت هیچجوره شبیه ساز نیست، شما آرکید لاوری
An exception is Gran Turismo, which has achieved worldwide fame,[4][5]as have "simcade" titles such as Forza Motorsport, Colin McRae Rally, F1 '09-'17 and NASCAR Heat Evolution.

اون رو بدون توجه به بحث شما و اون كاربر ديگه ميگم
كه فورتزا موتوراسپورت هم مثله گرن توريسمو و فورمولا وان يه simcade هست
و به هيچ عنوان اركيد نيست
معمولا سيموليتور ها تو عنوان بازي هم ذكر ميشه مثله فلايت سيموليتور مثلا

• Like
Reactions: m.a.t and s.1
An exception is Gran Turismo, which has achieved worldwide fame,[4][5]as have "simcade" titles such as Forza Motorsport, Colin McRae Rally, F1 '09-'17 and NASCAR Heat Evolution.

اون رو بدون توجه به بحث شما و اون كاربر ديگه ميگم
كه فورتزا موتوراسپورت هم مثله گرن توريسمو و فورمولا وان يه simcade هست
و به هيچ عنوان اركيد نيست
معمولا سيموليتور ها تو عنوان بازي هم ذكر ميشه مثله فلايت سيموليتور مثلا
من تجربه خودمو میگم، اون بازی موتور اسپورت رو من تست زدم ایدیمم زدم میتونید ببینید، مفصل با هیئت علمی شما هم بحث کردم خیلیا اصلا این بازیو یا درست بازی نکردن یا نمیدونن شبیه ساز چیه فقط بواسطه سر حرف اومدن عنوان انحصاری شون گردنشون مثل سیم بُکسُل باد کرده پابرهنه اومدن توی تاپیک طرفداری کردند، فقط همین رو بدون من برای موتور اسپورت کنسول خریدم ولی موتور اسپورت جفت پا اومد تو صورتم :))

من تجربه خودمو میگم، اون بازی موتور اسپورت رو من تست زدم ایدیمم زدم میتونید ببینید، مفصل با هیئت علمی شما هم بحث کردم خیلیا اصلا این بازیو یا درست بازی نکردن یا نمیدونن شبیه ساز چیه فقط بواسطه سر حرف اومدن عنوان انحصاری شون گردنشون مثل سیم بُکسُل باد کرده پابرهنه اومدن توی تاپیک طرفداری کردند، فقط همین رو بدون من برای موتور اسپورت کنسول خریدم ولی موتور اسپورت جفت پا اومد تو صورتم :))
خوب من نميدونم معيارت چيبوده دقيقا منتهي توي تنظيمات كه يادمه گزينه سيموليتر هم داشت
اتفاقا من روي اين اي پي و كلا انحصاري اكس باكس تعصب ندارم
نگفتم هم سيموليتر هست اينا تلفيقي از اركيد و سيموليتر هستن
يه مساله مهم اينه كه وقتي شما با دسته بازي كنه كه سيموليتر عملا منتفيه چون با فرمان ديجيتال ميخواي مثلا پدال انالوگ رو كنترل كني.
منتهي مسلما فوترزا هورايزن يه اركيد كامله و موتوراسپورت نيست اركيد
منتهي گيم پلي قطعا با گرن توريسمو يا فورمولا وان فرق ميكنه :D

• Like
Reactions: s.1
خوب من نميدونم معيارت چيبوده دقيقا منتهي توي تنظيمات كه يادمه گزينه سيموليتر هم داشت
اتفاقا من روي اين اي پي و كلا انحصاري اكس باكس تعصب ندارم
نگفتم هم سيموليتر هست اينا تلفيقي از اركيد و سيموليتر هستن
يه مساله مهم اينه كه وقتي شما با دسته بازي كنه كه سيموليتر عملا منتفيه چون با فرمان ديجيتال ميخواي مثلا پدال انالوگ رو كنترل كني.
منتهي مسلما فوترزا هورايزن يه اركيد كامله و موتوراسپورت نيست اركيد
منتهي گيم پلي قطعا با گرن توريسمو يا فورمولا وان فرق ميكنه :D
عزیزم وقتی توی آنلاین بشه تنظیمات رو آرکید کرد شرایط نامساوی و نابرابر میشه برای بقیه یعنی چی یکی توی آنلاین تنظیماتش سیم باشه اون یکی آرکید؟

عزیزم وقتی توی آنلاین بشه تنظیمات رو آرکید کرد شرایط نامساوی و نابرابر میشه برای بقیه یعنی چی یکی توی آنلاین تنظیماتش سیم باشه اون یکی آرکید؟
والا تو هوايزن كه تو انلاين تنظيمات رو نمي تونستي تغيير بدي
منتها موتور اسپورت رو من انلاين بازي نكردم
اگه اينجوري كه شما ميگي باشه اين مربوط ميشه به ضعف قسمت مولتي بازي
شما گفتي موتور اسپورت اركيده منم گفتم نيست
اگر تو قسمت انلاين تنظيمات assists قابل تغيير باشه خوب عادلانه نيست قطعا
ولي اين موضوع كه باعث نميشه بگيم پس موتور اسپورت اركيده!

• Like
Reactions: Refill and s.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or