Codemasters در حال ساخت نسخه جدیدی از بازی Dirt است

WonderMahdi

کاربر سایت
تیم Codemasters با انتشار بیانیه‌ای خبر از پایان عرضه‌ی محتوای فصلی بازی Dirt Rally 2.0 داده‌اند و به نظر می‌رسد در حال ساخت قسمت جدیدی از این فرنچایز هستند.

Dirt-Rally-2-0-740x416.jpg

Codemasters در بیانیه خود اعلام کرده است که دیگر محتوای جدیدی برای بازی Dirt Rally 2.0 عرضه نخواهد کرد تا "بر روی آینده" تمرکز کند. البته این به معنای پایان کار بازی Dirt Rally 2.0 نخواهد بود و همچنان چالش‌های روزانه، هفتگی و ماهانه فعال خواهند بود. همچنین فعالیت‌های اجتماعی این بازی در یوتیوب، ردیت، دیسکورد و توییتر پابرجا خواهد ماند.

نسخه‌ی جدیدی از بازی Dirt در آینده معرفی خواهد شد و اکانت رسمی این بازی در توییتر به طرفداران گفته است که "آماده چیز جدیدی" باشند. برخی معتقدند که قسمت جدیدی از سری Showdown معرفی خواهد شد. آخرین قسمت سری Showdown نسل گذشته منتشر شده است.

شما میتوانید نقد بازی Dirt Rally 2.0 را در بازی سنتر بخوانید. این بازی هم‌اکنون برای Xbox One، PlayStation 4 و PC در دسترس است و اگر از مشترکین سرویس Xbox Game Pass باشید، میتوانید این بازی را به صورت رایگان برروی Xbox One و PC دریافت کنید.

Continue reading...

فقط میخوام بدونم بعد موفقیت D.Rally 2 میخوان چیکار کنن.
Dirt 5 با تم آرکید میسازن ، یا با ذهنیت نسخه های فرعی Rally نسخه بعدی میسازن.
چون Dirt4 واقعا فاجعه ای بیش نبود.
========================
مهمتر از Dirt , Grid و F1 که همینطور پشت هم ساخته میشن،من فقط منتظرم ببینم پروژه اسلایتی مد که تازه کدمسترز خریدتشون چی میتونه باشه.
بعنی بالاخره کدمتسترز اونقدر اعتماد به نفس پیدا کرده که با سرمایه گذاری روی SMS بره به جنگ GT/Forzaیا نه؟

Codemasters هم ناشر خوبی بوده و هم سازنده خوبی ولی به نظر من چند سال اخیر خیلی محافظه کار شده قبلا ریسک بیشتری می کرد و ترکیب عناوینش متنوع تر بود هنوزم خاطرات خیلی خوبی از بازی overlord دارم البته شماره اخرش شنیدم اصلا بازی خوبی نبوده که واقعا ناراحت شدم یا حتی بازی فلش پوینت میشه گفت شبیه ساز جنگه ولی ARMA همیشه قوی تر از این عنوان بود ولی بازم برای من نسخه سال 2009 این بازی خیلی خوشایند بود ولی نسبت به شماره اولش افت شدیدی کرده بود
حتی ناشر بازی igi بوده =D> ببینیم شماره بعدیش چیکار میکنه 8->8->

• Like
Reactions: g4mer and m.d.makan
اصلا DIRT شبیه سازی مسخره هست فقط هم 1 عده خاصی طرفدارش می شن جدا من نمی فهمم چرا DIRT RALLY 2 اینقدر امتیازات خوبی گرفت چون نه گرافیک داره نه فیزیک نه هندلینگ
بازی حتی حق انتخاب هم نمی ده که ماشینت خراب نشه یا REWIND داشته باشه شاید من نخوام اصلا بازی سخت بازی کنم شاید روی مد شبیه سازی نباشم اصلا خیلی بازی بیش از حد سخت گیرانه هست والا دنیای واقعی هم این شکلیا نیست دیگه
جدا هم نمی دونم چه مریضی خاصی توی منتقدا افتاده که هر چی بازی سخت تر مخصوصا درجه سختی هر چی از منطق دورتر باشه بهتره نمره بیشتری بازی می گیره دیگه نقد بازی ها هم مشابه فیلم ها چندان قابل استناد نیست حس می کنم شبیه این منتقد هنری فیلمی طوری ها شده که هیچی هم از هنر و فیلم جز علف زدن یا کلا مواد نمی فهمن شده

• Like
Reactions: Bloodborne11
Codemasters هم ناشر خوبی بوده و هم سازنده خوبی ولی به نظر من چند سال اخیر خیلی محافظه کار شده قبلا ریسک بیشتری می کرد و ترکیب عناوینش متنوع تر بود هنوزم خاطرات خیلی خوبی از بازی overlord دارم البته شماره اخرش شنیدم اصلا بازی خوبی نبوده که واقعا ناراحت شدم یا حتی بازی فلش پوینت میشه گفت شبیه ساز جنگه ولی ARMA همیشه قوی تر از این عنوان بود ولی بازم برای من نسخه سال 2009 این بازی خیلی خوشایند بود ولی نسبت به شماره اولش افت شدیدی کرده بود
منم فلش پوینت خیلی دوست داشتم، خیلی ایده های جدید آورده بود.
Overlord هم خیلی جالب بود، یادش بخیر.

آخرای نسل قبل احتمالا تصمیم گرفتن رو چیزی که فکر میکنن توش خوبن تمرکز کنن و فقط ریسینگ بسازن.
تو این سال ها کلی نفرات به تیم های خودش اضافه کرده.
2سال پیش کلی از اوولوشن جذب کرد الان با جذب استودیوی SMS دیگه هیچ رقیب گردن کلفتی غیر از غول آخر "پلی گراند گیمز" تو انگلیس نداره، عملا همرو جذب کرده.

جوری شده که وقتی اسم بازی ریسینگ میاد، انگلیس، پلی گراند و کدمسترز حتما به ذهن آدم خطور میکنه.
ببینیم رقابت این تیم ها تو نسل بعد به چه سمتی میره.

• Like
Reactions: g4mer and m1647
انجينش مَدنسه؟
توى اين تريلر وايب هر ريسينگى كه به ذهن ميرسه هست از موتوراستورم و درايوكلاب تا FH :D
نورپردازيش هم خيلى خوبه!!! كار بچه هاى اولوشنه :-"
نه نمیتونه اینقدر زود به اون انجین سوئیچ کرده باشن، حتما قبل از خریده شدن SMS در حال ساخت بوده.
آره کلا سری اصلی Dirt شده فان، این دیگه نکست لول بود، ترکیبی بود از Dirtهای قبلی به غیر از نسخه های Rally.

اولش گفتم این چه کاری بود، اما الان که فکر میکنم میبینم کار درستی کردن.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
انجينش مَدنسه؟
توى اين تريلر وايب هر ريسينگى كه به ذهن ميرسه هست از موتوراستورم و درايوكلاب تا FH :D
نورپردازيش هم خيلى خوبه!!! كار بچه هاى اولوشنه :-"
اینطور که معلومه دوباره یه گند دیگه میخوان بزنن :D
رانندگی روی یخ ندیده بودم دیگه اسم اینو نباید dirt بزارن!

نه نمیتونه اینقدر زود به اون انجین سوئیچ کرده باشن، حتما قبل از خریده شدن SMS در حال ساخت بوده.
آره کلا سری اصلی Dirt شده فان، این دیگه نکست لول بود، ترکیبی بود از Dirtهای قبلی به غیر از نسخه های Rally.

اولش گفتم این چه کاری بود، اما الان که فکر میکنم میبینم کار درستی کردن.
ماکان شماره 4ش خیلی بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or