امروز هیچکس نبود تا مسابقه بدیمسلام به همه بچه ها
من adsl ام به مشکل خورده که شنبه وصل میشه .عرفان و امیر عزیز برای روز جمعه نمیتونم بیام.برای جمعه (امروز)یه یار ذخیره جای من قرار بدید از شنبه خودم online میشم
مخلصیم .جسین
امروز هستم اما اگه بقیه اعضا هم با شن مرخصی گرفتم که تیمم از دستم شاکی نشه.o0o0k عرفان جان واسه همین میگم این مسابقه با بی دقتی داره بر گزار میشه چندتا ایراد داره باید مشورت میکردی ممکنه بعضیا یدفه واسشون مشکل پیش بیاد نتونن بیان بیخیال این مسابقه free ..
خوب من یک خبر خوب دارم واسه کلیه ی تیم هامن از دست اعضای تیم خیلی شاکی هستم. ساعت 4-6 قرار بود مسابقه داشته باشیم که حتی 1 نفر از بچه ها نیومد!
حداقل از تیم اونا 2 3 نفری حاضر بودند ، در هر صورت حذف شدیم. اگرچه بازی تنگاتنگ دنبال شد ولی 2-1 تیم باخت !
شما که میخوای این کارو کنی کلا تیم ها رو ریست کن از اول چون اینطوری معلومه دیگه تیم 1 با 4 تا گلد کراس اول میشه:biggrin1:خوب من یک خبر خوب دارم واسه کلیه ی تیم ها
من و مهدی و امیر تصمیم گرفتیم که مسابقات رو به لیگ تبدیل کنیم
در نتیجه هیچ تیمی حذف نشده!
در حال حاضر تیم 1 با 2 بازی . 2 برد در صدر جدول (6 امتیاز)
تیم 2 با 1 بازی و 1 برد در مقام دوم(3امتیاز)
تیم 3 با 2 بازی یک برد . یک باخت در مقام سوم(3امتیاز)
لازم به ذکر است که 3 تیم دیگر اولین بازی خود را باخته اند
امشب نیز تیم 1 با تیم 5 مسابقه دارد
دقیقا!:biggrin1:شما که میخوای این کارو کنی کلا تیم ها رو ریست کن از اول چون اینطوری معلومه دیگه تیم 1 با 4 تا گلد کراس اول میشه:biggrin1:
اولا تیم ما 3 تا گلد کراس داره که یکی شون هم هنوز گلد کراس نشده(حسین-نیکنام-عرفان)شما که میخوای این کارو کنی کلا تیم ها رو ریست کن از اول چون اینطوری معلومه دیگه تیم 1 با 4 تا گلد کراس اول میشه:biggrin1:
سلام خدمت برو بچ کال باز..........
امیرجان ایا جای خالی موجود هست که بنده هم به جمع عزیزان ملحق بشم.؟؟؟؟
البته میدونی که بازی من خوب نیستا؟؟؟ :biggrin1: :biggrin1: