amir_360
کاربر سایت
بله ولی توی بازیسنتر ثبت نام صورت نمی گیره و توی xboxlive ثبت نام صورت می گیرد که البته فکر نکنم دیگه جایی داشته باشیم.
ممنون چه طوری؟:confused:
بله ولی توی بازیسنتر ثبت نام صورت نمی گیره و توی xboxlive ثبت نام صورت می گیرد که البته فکر نکنم دیگه جایی داشته باشیم.
ما در عین بازی ها توی xboxlive ثبت نام کردیم. به طوری که توی بازی cod4 در هنگام بازی با voice chat ثبت نام ها صورت گرفت که خیلی راحت و بیشتر با زحمات عرفان که پیگیری شدیدی داشت ، انجام شد.ممنون چه طوری؟:confused:
یعنی الان دیگه فرصتی نیست ؟ما در عین بازی ها توی xboxlive ثبت نام کردیم. به طوری که توی بازی cod4 در هنگام بازی با voice chat ثبت نام ها صورت گرفت که خیلی راحت و بیشتر با زحمات عرفان که پیگیری شدیدی داشت ، انجام شد.
....
در این مسابقات ، تمام افراد گلد کراس و قدیمی ، قدیمی های لایو( xfight3r ( امیر ) ، محمد و سینا و ... ) و تمام cod4 بازها شرکت خواهند داشت.
می تونم بگم خیر ، چون همین الان 10 نفر از بچه های فعال توی xboxlive هم منتظراند که شاید تیم ها 5 نفره بشوند ...یعنی الان دیگه فرصتی نیست ؟
با سلا به شما دوست عزیزیعنی الان دیگه فرصتی نیست ؟
دلیلش این هست که COD4 رو infinity ward ساخته یعنی همان سازنده ی شاهکار های COD&COD 2 در صورتی که COD:WAW رو treytech ساخته یعنی سازنده ی COD 3 !چرا COD 4 خوب میگزاشتی COD5 ..!!
تیم 5 که ترکونده من نمیدونم چه جوری بدون اینکه خودم خبر داشته باشم رفتم تو یه تیم:biggrin1: حالا هم هرچی میگم منو معاف کنید میگن نه باید باشی:biggrin1:من واقعا خیلی دوست داشتم تو این مسابقات شرکت میکردم !! آقا اینجا هم بنظر میرسه یکم پای تقلب در انتخاب تیمها مطرحه !!:biggrin1::biggrin1: واقعا تیمهای 5 و 4 یکم که چه عرض کنم بیش از حد نرمال قوی هستند ! مخصوصا تیم شماره 5 ! البته من بازی 90% دوستان رو دیدم و این اظهار نظرم به این علت بوده ولی بعضی از دوستان رو ندیدم و کامل نمیتونم نظر بدم.
البته اگر بنده تو مسابقات میبودم همه موازنه ها رو بهم میزدم !!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حسام جان من از خود شما پرسیدم که تیم ها 5 نفری شده. و گفتم شما دوست داری بری تو تیم امیر و محمد و .... گفتی آره!تیم 5 که ترکونده من نمیدونم چه جوری بدون اینکه خودم خبر داشته باشم رفتم تو یه تیم:biggrin1: حالا هم هرچی میگم منو معاف کنید میگن نه باید باشی:biggrin1:
سلامارفان جان منو يادت مياد از قديما؟!:biggrin1::biggrin1:
جا برای ما نداری؟:biggrin1: