Cod4 XboxLive Tournament

• Thread starter Thread starter The Kop
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون چه طوری؟:confused:
ما در عین بازی ها توی xboxlive ثبت نام کردیم. به طوری که توی بازی cod4 در هنگام بازی با voice chat ثبت نام ها صورت گرفت که خیلی راحت و بیشتر با زحمات عرفان که پیگیری شدیدی داشت ، انجام شد.

....

در این مسابقات ، تمام افراد گلد کراس و قدیمی ، قدیمی های لایو( xfight3r ( امیر ) ، محمد و سینا و ... ) و تمام cod4 بازها شرکت خواهند داشت.

ما در عین بازی ها توی xboxlive ثبت نام کردیم. به طوری که توی بازی cod4 در هنگام بازی با voice chat ثبت نام ها صورت گرفت که خیلی راحت و بیشتر با زحمات عرفان که پیگیری شدیدی داشت ، انجام شد.

....

در این مسابقات ، تمام افراد گلد کراس و قدیمی ، قدیمی های لایو( xfight3r ( امیر ) ، محمد و سینا و ... ) و تمام cod4 بازها شرکت خواهند داشت.
یعنی الان دیگه فرصتی نیست ؟

با سلام
از آنجایی که امروز 24 ساعت xbox live قطع بود من تصمیم گرفتم تیم کشی هایی که دیشب انجام شد را اینجا بنویسم تا همه اطلاع پیدا کنند!
تیم 1 :Niki Bambi - XFIGHT3R 2 - Tohhot - Mahdiii - Sheri Parasite
تیم 2 :Iman Credo - xXI Sohrab IXx - King Mahdi - RKD Persia Team - Omid 1985
تیم 3 : Hynix7 - Ali etemad - GoodFellowMafia - Snakexxx - Ali(kratous)
تیم 4 : Leopard Killa - Lucifer - XxI SUNBOY IxX - Sajad 05 - Fardad gh
تیم 5 : XFIGHT3R - Mourners - Spending Sina - Hell Mentor - Hesam Snake
تیم 6 : Gheys -Anatiros - Koory - FRD Persia Team - XOBraveHeartOX
لازم به ذکر هست کاپیتان های هر تیم به ترتیب عبارتند از:
1.Niki Bambi
2.Iman Credo
3.Hynix 7
4.Leopard Killa
5.XFIGHT3R
6.Gheys
این مسابقات در مد Search And Destroy انجام میشه!!!!
اولین دوره از مسابقات ساعت 8:30 پنجشنبه شب شروع میشه!
در حال حاضر هنوز قرعه کشی برای انجام مسابقه انجام نشده ولی تا فردا (چهار شنبه)انجام خواهد شد!
قوانین مسابقات:
1.استفاده از noobtube(grenade luncher به هر علت حتی در صورت عدم برخورد ممنوع است! و در صورت مشاهده توسط داور آن بازی کن یک دوره از مسابقات محروم می شود!
2.استفاده از claymore به هر علت ممنوع و با متخلف مانند بند 1 رفتار خواهد شد!
3.مسابقات برای هر 2 تیم در 2 map برقرار میشود که که هر تیم حق انتخاب 1 مپ دلخواه را دارد! در صورتی که نتیجه ی مسابقه در این دو مپ مساوی شد تیمی که با امتیازه بیشتری از رقیب خود جلو است مپ سوم رو انتخاب میکنه!
4.در حال حاضر 6 تیم وخود دارد که به 3 گروه تقسیم میشوند! و از هر گروه یک تیم بالا می آید(مرحله ی اول)
5.از کاپیتان های هر تیم خواهشمند هستم زمان مسابقه را با کلیه ی اعضای تیم هماهنگ کنند و با داور مسابقات هماهنگی کنند!
6. ( این بند مخصوص افرادی هست که خف می کنند ) : در صورت مشاهده اگر فردی بیشتر از 1 دقیقه در یک مکان خف کند از یک راند مسابقه توسط داور محروم می شود .
تبصره : البته با توجه به موقعیت بازی , داور میتواند تصمیم بگیرد که خف کردن شخص مورد نظر موردی ندارد ( به طور مثال اعضای یک تیم همگی به جز یک نفر کشته شده اند و خف کردن ان شخص در صورتی که از حد معقول زیادتر نشود موردی ندارد )

7. در صورت بی احترامی به یک بازی کن و در گیری بین 2 بازی کن هر 2 یک راند از مسابقه محروم هستند!
8. استفاده از perk Last Stand ممنوع است.
9. استفاده از Perk Martydom ممنوع است.
10.در صورت عدم اطاعت هر تیم یا بازی کن از قوانین بالا آن تیم یا بازی کن از بازی حذف میشوند!
داورهای این مسابقه: عرفان - مهدی(داور اصلی) - امیر(کمک داور)
امیدوار هستم ما و شما با کمک هم بتونیم مسابقه ای سالم و جذاب برگزار کنیم!
گروهها و قوانین جدید به وسیله ی خود من یا دوست عزیزم امیر در همین جا اعلام میشه!
با تشکر از همکاری شما
عرفان;)

آخرین ویرایش:
یعنی الان دیگه فرصتی نیست ؟
با سلا به شما دوست عزیز
اگر شما بتونی تا پنجشنبه صبح یک تبم 5 نفری پیدا کنید و به من خبر بدید میتونید شرکت کنید.
افرادی که هنوز کسی انها رو انتخاب نکرده:
slytynix- anatirous -omid rivaldo - ,.....
اگر spell گیمر تک هارو اشتب نوشتم منو ببخشید!

آخرین ویرایش:
چرا COD 4 خوب میگزاشتی COD5 ..!!
دلیلش این هست که COD4 رو infinity ward ساخته یعنی همان سازنده ی شاهکار های COD&COD 2 در صورتی که COD:WAW رو treytech ساخته یعنی سازنده ی COD 3 !
خوب همون طور که میدونید WAW عیب های زیادی داره که من به چندتا از اونها اشاره میکنم فکر کنم کفایت کنه!
طراحیه مپ ها بسیار افتضاح هست به طوری که یا خیلی بزرگ هست و یا در5 ثانییه ی اول بازی با noobtube میمیری!
aim و نشانه گیری و اساحه ها به طور نابودی داغون هستند!
(البته اینها نظر شخصیه من بود)

آخرین ویرایش:
من واقعا خیلی دوست داشتم تو این مسابقات شرکت میکردم !! آقا اینجا هم بنظر میرسه یکم پای تقلب در انتخاب تیمها مطرحه !!:biggrin1::biggrin1: واقعا تیمهای 5 و 4 یکم که چه عرض کنم بیش از حد نرمال قوی هستند ! مخصوصا تیم شماره 5 ! البته من بازی 90% دوستان رو دیدم و این اظهار نظرم به این علت بوده ولی بعضی از دوستان رو ندیدم و کامل نمیتونم نظر بدم.

البته اگر بنده تو مسابقات میبودم همه موازنه ها رو بهم میزدم !!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من واقعا خیلی دوست داشتم تو این مسابقات شرکت میکردم !! آقا اینجا هم بنظر میرسه یکم پای تقلب در انتخاب تیمها مطرحه !!:biggrin1::biggrin1: واقعا تیمهای 5 و 4 یکم که چه عرض کنم بیش از حد نرمال قوی هستند ! مخصوصا تیم شماره 5 ! البته من بازی 90% دوستان رو دیدم و این اظهار نظرم به این علت بوده ولی بعضی از دوستان رو ندیدم و کامل نمیتونم نظر بدم.

البته اگر بنده تو مسابقات میبودم همه موازنه ها رو بهم میزدم !!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تیم 5 که ترکونده من نمیدونم چه جوری بدون اینکه خودم خبر داشته باشم رفتم تو یه تیم:biggrin1: حالا هم هرچی میگم منو معاف کنید میگن نه باید باشی:biggrin1:

تیم 5 که ترکونده من نمیدونم چه جوری بدون اینکه خودم خبر داشته باشم رفتم تو یه تیم:biggrin1: حالا هم هرچی میگم منو معاف کنید میگن نه باید باشی:biggrin1:
حسام جان من از خود شما پرسیدم که تیم ها 5 نفری شده. و گفتم شما دوست داری بری تو تیم امیر و محمد و .... گفتی آره!
خب من هم اسمتو نوشتم!

ارفان جان منو يادت مياد از قديما؟!:biggrin1::biggrin1:
جا برای ما نداری؟:biggrin1:
سلام
بله شما رو یادم میاد
الان یکم دیر شده تنها راهی که وجود داره این هست که با دوستانی که هنوز انتخاب نشدن یک تیم بسازی و خودتون رو حداکثر تا 5شنبه صبح به من معرفی کنید!
اگر هم نشد ما باز هم مسابقه برگزار خواهیم کرد با مدهای مختلف همراه با جوایز نقدی!
میتونید تو اونها شرکت کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or