COD4 Multiplayer Guide

سلام دوستان عزيز :love:
ميدونم که از کانتر بازي کردن خسته شدين و آرزو مي کنيد که اي کاش سرورهاي Call of Duty 4 هم مثل کانتر هک بشه و پس از پايان قسمت Single Player اين بازي که بسيار کوتاه بود قسمت Multiplayer را هم تجربه کنيد.
حالا تا حدودي آرزوهاي شما برآورده شده چون قسمت مالتي پلير اين بازي هک شده و فقط مانده که يکي از ISP ها براي Call of Duty 4 هم سرور راه اندازي کند تا بتونيم بدون lag اين بازي فوق العاده را با دوستانمون انجام بديم. :gunner:

براي شما دوستان که از سرويس هاي پر سرعت اينترنت استفاده مي کنيد آموزش ورود به سرورهاي کرک شده ي Call of Duty 4: Modern Warfare را آماده کردم :
ابتدا فايل زير را دانلود کنيد :
http://www.aryangig.com/GamersLand.ir/Call_of_Duty_4_Multiplayer_Hack.rar
حجم : 1.32 مگابايت

سپس مراحل زير را دنبال کنيد :
بازي را به طور کامل نصب کنيد.
سپس فايل iw3mp را کپي کرده و در محل نصب بازي paste کنيد و با فايل قبلي جايگزين کنيد.
سپس اين فايل را دانلود کنيد :
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
حجم : 1.25 مگابايت
بعد فايل pbsetup را باز کرده و مراحل نصب را ادامه دهيد(براي نصب و آپديت کردن برنامه بايد به اينترنت وصل باشيد)
بعد از اينکه اين برنامه نصب شد ، آن را باز کرده و بر روي دکمه ي Add a Game کليک کنيد و بعد از قسمت Game بازي Call of Duty 4 را انتخاب کنيد و بر روي Browse کليک کرده و محلي که بازي قبلا در آنجا نصب شده را مشخص کنيد. به قسمت قبلي برگرديد و بر روي Check For Updates کليک کنيد و دقايقي منتظر بمانيد.
فايل CD key را باز کرده و يکي از سريال ها رو يادداشت کنيد.
سپس به محل نصب بازي رفته و فايل iw3mp را باز کنيد و به قسمت Options رفته و بعد Multiplayer Options را انتخاب کنيد. دقت کنيد که گزينه PunkBuster بايد Yes باشد. سپس Enter Key Code را انتخاب کنيد و سريالي که يادداشت کرده بوديد را وارد کنيد و بر روي Verify کليک کنيد.
حالا به منوي اصلي بازي برگرديد و بر روي دکمه ي ~(پايين Esc) از صفحه کليد کليک کنيد و در کادري که باز مي شود بنويسيد connect و يک بار space بزنيد و بعد از آن يکي از IP هايي که در فايل Cracked servers وجود دارد را کپي کنيد.
اگر ping شما بالا باشد نمي توانيد وارد اين سرورها بشويد.
يکي از سرورهايي که تست شده است :
69.65.11.42:28961
موفق باشيد :thumbsup:
Darkman- سيد علي متقي نژاد (نويسنده ي مجله ي دنياي بازي)

آقا من که 4 روز پیش سرور خودو و بچها رو که ساختیم اینجا گفتم !

بیا این لینک اطلاعات سرور از سیر تا پیاز بازیکنان رنکها مپها و ....

http://www.gametracker.com/server_info/91.184.72.34:28960

اینم IP : 91.184.72.34

ping زیر 100 هست معمولا بالای 70 نمیره ! همیشه هم آپ هست .. من خودم شبها 10 به بعد میام ....
آقا ماا هر کاری کردیم به سرور شما وصل نشدیم ... مشکل چیه ؟

با سلام

به شدت به COD4 Original EXE احتیاج دارم!!!:crying1:
هرکی بلده لینک مستقیم دانلودش رو به ما بده تا گره ای از کار خلق الله باز کنه و بهشت برین رو از آن خودش کنه!!!:biggrin1:

با تشکر

با سلام

به شدت به COD4 Original EXE احتیاج دارم!!!:crying1:
هرکی بلده لینک مستقیم دانلودش رو به ما بده تا گره ای از کار خلق الله باز کنه و بهشت برین رو از آن خودش کنه!!!:biggrin1:

با تشکر
سلام
من الان iw3mp.exe رو دم دست دارم. اگه iw3sp.exe رو میخای باید نگاه کنم که دارم یا نه.

سلام
من الان iw3mp.exe رو دم دست دارم. اگه iw3sp.exe رو میخای باید نگاه کنم که دارم یا نه.

والا بنده من iw3mp.exe از نوع Original رو میخواستم یعنی اگه وقتی روش دوبار کلیک کردم نره تو بازی بلکه اون ارور مربوط به کرک نکردن بازی رو بهم بده:

please insert the disc and restart application

یه چیزی تو همین مایه ها!!!:biggrin1:(به iw3sp.exe چندان نیازی ندارم!)

با تشکر

والا بنده من iw3mp.exe از نوع Original رو میخواستم یعنی اگه وقتی روش دوبار کلیک کردم نره تو بازی بلکه اون ارور مربوط به کرک نکردن بازی رو بهم بده:

please insert the disc and restart application

یه چیزی تو همین مایه ها!!!:biggrin1:(به iw3sp.exe چندان نیازی ندارم!)

با تشکر
خوب پس از اون لینکی که تو پست قبلیم دادم استفاده کنید و iw3mp.exe اصلی رو دانلود کنید.
در ضمن, شما برای اجرای بخش multiplayer بازی نیاز به کرک no-dvd ندارین چون چنین protection ی نداره. یعنی اگه یه کپی از یه بازی رو فقط نصب کنین و به قول شما روی iw3mp.exe دوبار کلیک کنین بازی اجرا میشه.
در کل اگه نمیخاین سرور بزنین و فقط به عنوان client از بازی استفاده میکنین از iw3mp.exe اصلی استفاده کنین و از PRIVATE WINDOWS SERVER PATCH که در پست اول تاپیک اشاره شده استفاده نکنید. این کار جلوی برخی خطاهای PB از جمله Corrupted File/Memory رو میگیره. به زبان ساده یعنی فقط بازی رو نصب کنین و پچ های 1.6 و "1.6 به 1.7" رو بریزین. همین!

بچه ها چند تا سرور با حال که خودتون استفاده می کنین و پینگ پایینی دارن رو اینجا معرفی کنین که اگه سرور های ایرانی مث حالا داون شدن تو کف نباشیم ...
من خودم از این استفاده می کنم :
77.48.19.223:2896x
x=1,2,3,4,5
منتظر معرفی های دوستان هستیم ...

میگم آقایون من پینگم یه مدته خیلی بد شده ، مثلا وقتی خودم سرور میسازم هم پینگم 50 هست و نوسان داره کلا ! راه حلی ندارید ؟

پ.ن : Delay Reducer مثلا :دی

سلام من برای اولین بار میخوام این بازیو آنلاین انجام بدم . همه پچ ها رو ریختم و پانک باستر رو آپدیت کردم .
الان یک دقیقه به سرور وصل میشه بعدش ارور می ده که کیک شدم به خاطر "No Pocket flow "
اگه میشه یه راهنمایی بکنید .

سلام دوستان
من بازي نصب كردم پچ 1.6 بعد هم پچ 1.7 . بعد هم كپي pb و آپديت بعد هم كپي كرك و حالا مودنم كه چه كار كنم

تو هر سروي ميرم اخطار ميده از اين ip هايي كه هم هست نمي دونم چطوري ب ايد استفاده كنم و كجا وارد كنم

در كل خيلي خيلي مبتدي هستم كمك كني ممنون ميشم

با تشكر

من فایل دوستمون رو که در پست قبل رو ریختم و رفرش رو میزنم این ارور رو میده که کد توسط فرد دیگری در حال استفاده هست
key is in use please try next time

سلام دوستان
من بازي نصب كردم پچ 1.6 بعد هم پچ 1.7 . بعد هم كپي pb و آپديت بعد هم كپي كرك و حالا مودنم كه چه كار كنم

تو هر سروي ميرم اخطار ميده از اين ip هايي كه هم هست نمي دونم چطوري ب ايد استفاده كنم و كجا وارد كنم

در كل خيلي خيلي مبتدي هستم كمك كني ممنون ميشم

با تشكر
شما همه كارهارو كردي ولي وقتي IP رو وارد نكني كه نميشه
براي ثبت IP بايد دكمه ~ رو بزني يك كادر در بالاي صفحه مانيتور ظاهر ميشه و بعد اول مينويسي Connect و با يك فاصله ميدي و IP رو مينويسي كه وارد بازي ميشي
در مورد بازی کردن کسی میتونه یه فایل سالم و راهنمایی لازم رو هم انجام بده ما که هنوز نتونستیم وصل شیم
عزيزم راهنمايي نميخواد خيلي ساده هستش ولي شما برو اينجا كامل راهنمايي شده ولي فكر كنم لازم نيست اين كار هارو بكني شما بازي رو كي خريدي ؟؟؟
کدوم ورژن رو دانلود کنیم 1.5 یا 1.7 و کدوم سرور معتبر هست کمی راهنمایی بیشتر
بايد پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود سپس نصب كني و بعد داخل بازي شو و key code و IP رو بينويس و وارد بازي شو
يه عبد پروردگار نبود كمكي به اين بنده مستضعف بكنه؟ :-":confused:
به من هم همين پيغام رو ميداد من هم با اجازت لجم درومد و پچ 1.7 رو نصب كردم و وارد بازي شدم IP رو زدم و ديدم كه ييهو وارده بازي شد تو هم اين كار رو بكن بينيم چي ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or