Cod WWII در تاریخ 26ام آپریل رونمایی خواهد شد

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

سایت Call Of Duty
لحظاتی پیش این نصویر رو در سایت خود قرار داد. قراره بازی 5 روز دیگر ( چهارشنبه ساعت 9:30 ) به صورت کامل معرفی شود.
ظاهرا تمامی شاید پیرامون نسخه ی بعدی این سری که توسط Sledgehammer Games در حال توسعه است درست می باشد.

اولین تصاویر از بازی:

Last edited by a moderator:
خب مثل اینکه Box Art هم همینه:

View attachment 74224 View attachment 74225
و اگه گوشه‌ی باکس آرت رو دقت کنید، همونطور که انتظار می‌رفت بازم محتوای انحصاری زمانی واسه PS4 داره...

امسال سونی هرچی شوتر هست حق مارکتینگ انحصاری کرده چیزی واسه مایکروسافت نمونده:D
cod battlefront destiny

• Like
Reactions: kamyy and voldmort
Sledgehammer تنهای شرکتی هست بین شرکت های CoD ساز که با Advanced Warfare نشون داد سعی در تغییر دادن این سری داره. امیدوارم واقعا شاهد تغییر باشیم.

من تازه AW رو بازی کردم. واقعا خیلی خوب بود! اولش خیلی به Sledgehammer اعتقاد نداشتم اما الان دیدم خیلی مثبت شده!:دی

• Like
Reactions: kamyy
واقعا هايپ برانگيزه اين نسخه . من فضاي جنگ جهاني كالاف رو قطعا به بتلفيد ١ ترجيح ميدم . گرچه بتل فوق العادس . ولي يك لحظه تصور كنيد صحنه هاي سينمايي كالاف رو داخل اون دوران ، اون اكشن ناب ، زير بمب و باران با سلاح خفن ، به گِل اميخته شدن سربازها و ... . اميدوارم يه روايت داستان عالي به سبك استاد كريستوفر نولان تنگش بندازن و اون حال و هواي ديوانه كننده ، قطعا بهترين هم نباشه جزو بهترين ها خواهد بود . من به اين استوديو خيلي اميدوارم ، و دوس دارم دوباره محبوبيت كالاف با اين نسخه برگرده ، محبوبيتي كه به شكل شديدي افت كرده .

من تازه AW رو بازی کردم. واقعا خیلی خوب بود! اولش خیلی به Sledgehammer اعتقاد نداشتم اما الان دیدم خیلی مثبت شده!:D
اونموقع نقد این بازی رو من نوشتم توی نقد هم اشاره کردم که اینا قشنگ مشخصه سعی دارن تغییر بدن رویه تکراری بازی رو :دی اگه دقت کنی بعد از AW اونیکی شرکت ها همش در راستای چیزی که Sledgehammer ساخت ادامه دادن. مطمئن هستم از این به بعد هم شاهد چندتا COD به سبک sledgehammer خواهیم بود.

اونموقع نقد این بازی رو من نوشتم توی نقد هم اشاره کردم که اینا قشنگ مشخصه سعی دارن تغییر بدن رویه تکراری بازی رو :D اگه دقت کنی بعد از AW اونیکی شرکت ها همش در راستای چیزی که Sledgehammer ساخت ادامه دادن. مطمئن هستم از این به بعد هم شاهد چندتا COD به سبک sledgehammer خواهیم بود.

دقیقا. امیدوارم بازم این کارو بکنن و نمیان همین فرمول فعلی رو تو ستینگ جنگ جهانی دوم پیاده کنن. مثل همون شوخی که تو نت هست؛ تجهیزات مخفیانه ناتزی ها که مثل جت پک میمونه و .... واقعا بیان یه سری چیزهای جدید و مرتبط خلق کنن.

• Like
Reactions: voldmort
با توجه به اطلاعاتی که توسط وبسایت چارلی اینتل منتشر شده، بازی Call of Duty: WW2 در تاریخ سوم ماه نوامبر سال جاری میلادی (دوازدهم آبان ماه) عرضه خواهد شد. همچنین پیش خریدکنندگان بازی دسترسی به بتای محدود را به‌ عنوان پاداش دریافت خواهند کرد.

با توجه به بروشوری که برای این وبسایت ارسال شده، داستان بازی در لوکشین‌های شناخته شده‌ی قاره‌ی اروپا از جمله نورمندی جریان خواهد داشت. علاوه بر این، صحنه‌های سینمایی که از ویژگی‌های این سری به‌شمار می‌رود، در بخش کمپین این نسخه قرار خواهد داشت. بخش مولتی پلیر بازی نیز به‌عنوان مولتی پلیری سرعتی که شامل نبردهای زمینی می‌شود، یاد شده که قرار است المان‌های جدیدی نیز به آن اضافه شود.

در پایان نیز به مد «همکاری» (Cooperative) اشاره شد. متاسفانه اطلاعاتی زیادی از این مد در دسترس نبوده و مشخص نیست این مد به بخش زامبی‌ها، spec-ops یا کمپین بازی مربوط می‌شود.

بازی‌های جنگ جهانی دوم همه چیزشون عالیه جز حضور نداشتن و نشون ندادن شخصیت‌های اصلی و نمادهای اون دوران، منظورم هیتلر و صلیب شکسته است، البته به خاطر مسائل قانونی و سانسور نمیتونند اینکار رو انجام بدند.

یادش بخیر روی کنسول پلی استیشن یک، بازی مدال افتخار یک و دو را بازی می‌کردیم صدتای COD امروزی حال میداد! :D

بازی‌های جنگ جهانی دوم همه چیزشون عالیه جز حضور نداشتن و نشون ندادن شخصیت‌های اصلی و نمادهای اون دوران، منظورم هیتلر و صلیب شکسته است، البته به خاطر مسائل قانونی و سانسور نمیتونند اینکار رو انجام بدند.

یادش بخیر روی کنسول پلی استیشن یک، بازی مدال افتخار یک و دو را بازی می‌کردیم صدتای COD امروزی حال میداد! :D
صلیب شکسته تو cod های 1 و2 که مربوط به جنگ جهانی دوم بودن بود هم تو روسیه هم افریقا هم فرانسه

صلیب شکسته تو cod های 1 و2 که مربوط به جنگ جهانی دوم بودن بود هم تو روسیه هم افریقا هم فرانسه
جالبه، سانسور نشدند توی آلمان؟
من خیلی وقته اونهارو بازی نکردم، این دفعه دقت میکنم. توی مدال افتخار هم اگر اشتباه نکنم صلیب شکسته روی بازوبند و بعضی جاها دیده می‌شد، البته دقیق یادم نیست.:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or