CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو MP طرف رو زودتر میبینی بهش شلیک میکنی با 1 ثانیه تاخیر شروع میکنه به تیر اندازی ولی با کمال تعجب بازنده من هستم , بعد تو دمو نشون میده که مثل اسب بدونه هیچ عکس العملی جلو یارو ایستادم سقط شدم)x

دوست عزیز من میدونم شما چی میگی و حرفتونو تائید میکنم )x من هر وقت که پینگم چهار خط میشه با یک تیر طرفو میزنم میندازم >:) ولی وقتی که دو خطه به سختی بازی میکنم :(

1.3 همچنین گلیچ کیر پکیج و مشکل RCxD تو SnD رو برطرف کرده!همین طور دیگه وقتی نزدیک یه مانع جامپ میزنی از روش نمیپره بلکه میره روش وای می ایسته که خیلی مهم به نظر نمیاد ولی همین یکی دو بار باعث مردن من شده بود!:dهمین طور دیگه یک مپ بیش از 3 بار(فکر کنم) پشت سر هم انتخاب نمیشه!!!البته من با این زیاد حال نکردم !دیروز 12-13 بار پشت سر هم تو Nuketown بازی کردیم خیلی حال داد!;)

بچه ها به نظرتون یه تاپیک برای Best Clips بزنم؟

اگه اشتباه نکنم به اینی که شما میگین مربوط نمیشه اون open بودن مربوطه به join دوستاتون میشه که بهشون اجازه میده بدونه invite شما وارد لابی بشن
این دوستمون باید select بزنن بعد نوشته ی دوم(اسمش خاطرم نیست) رو بزارن روی local یا only local اینجوری شانس بیشتری برای پیدا کردن بازی دارن

والا من این بازیو رو Xbox360 انلاین زدم Natام باز نبود Modarate بود 30 دقیقه هم صبر میکردم کسی پیدا نمیکرد تا اینکه Natام باز شد تا سرچ میکنم میره تو بازی ...... ;)

اگه اشتباه نکنم به اینی که شما میگین مربوط نمیشه اون open بودن مربوطه به join دوستاتون میشه که بهشون اجازه میده بدونه invite شما وارد لابی بشن
این دوستمون باید select بزنن بعد نوشته ی دوم(اسمش خاطرم نیست) رو بزارن روی local یا only local اینجوری شانس بیشتری برای پیدا کردن بازی دارن

حامد جان ‏من خودم یه همچین مشکلی ‏روی mw2 داشتم ‏٫البته شاید این چیزی که شما میگید درست باشه ...حالا این دوستمون هر دوتا کار رو کنه ‏احتمالا مشکلش حل شه

والا من این بازیو رو Xbox360 انلاین زدم Natام باز نبود Modarate بود 30 دقیقه هم صبر میکردم کسی پیدا نمیکرد تا اینکه Natام باز شد تا سرچ میکنم میره تو بازی ...... ;)
ببخشید من بد متوجه شدم،نمیدونم چی شده که قضیه nat type رو با party privacy اشتباه گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or