CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم مشکل چیه ولی وحشتناک تو بازی لگ وجود داره حتی بعضی از دوستای خارجیم هم این مشکل رو دارن!
بعضی وقتا تا یه خشاب رو طرف خالی میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!
از دوستان کسی این مشکل رو داره؟

نمیدونم مشکل چیه ولی وحشتناک تو بازی لگ وجود داره حتی بعضی از دوستای خارجیم هم این مشکل رو دارن!
بعضی وقتا تا یه خشاب رو طرف خالی میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!
از دوستان کسی این مشکل رو داره؟

دوست عزیز مشکل از طرفه شما نیست دیروز داشتن سرورهارو اپدیت میکردن من دیروز با یک خطم به راهتی بازی میکردم;) امروزم 4 چهار خط ثابت مونده :d

يكي بياد بخش مولتيشو كامل توضيح بده
شرايط سرعت اينترنت و همين لگي كه حامد گفت داره و ... كه مني كه ميخوام بازي رو بگيرم از مشكلاتش يا پيشرفتاش با خبر بشم (مثلا سرعت اينترنت خودتون چنده و پينگتون چنده كه ميگيد 4 خط راحت بازي ميكينيد !!‌)

تنكس

يكي بياد بخش مولتيشو كامل توضيح بده
شرايط سرعت اينترنت و همين لگي كه حامد گفت داره و ... كه مني كه ميخوام بازي رو بگيرم از مشكلاتش يا پيشرفتاش با خبر بشم (مثلا سرعت اينترنت خودتون چنده و پينگتون چنده كه ميگيد 4 خط راحت بازي ميكينيد !!‌)

تنكس

بخش مولتیش با شماره های قبلی فرق کرده واسه آزاد کردن اسلحه ها هم باید پول بدی هم لولتو ببری بالا کلآ همه چی پولی شده که اونم بر اساس بازی کردن هر شخص بهش پول می ده سرعت هم والا مهم نیست مهم پینگ هستش صبح ها که به هیچ وجه نمی شه بازی کرد چون ادارات باز هستن اما عصر و شب ها می شه بازی کرد در مورد 4 خط یا هرچیز دیگه شانسیه دیشب منم یه بار 4 خط شدم اما بیشتر 2 خط یودم سر شب 1 خط بودم که لگ داشتم اما 2 خط که می شم می شه مثل شماره های قبلی فقط بازیکن رو دیر می بینی که بزنیش واسه همین اگه دیر یجنبی می کشنت تو صحنه آهسته طرف زودتر داره تورو می زنه که اینم نشون دهنده پینگتون یا همون تاخیر زمانیتون با دشمن هستش در هر صورت می شه بازی کرد با لول پایین بیشتر اذیت می شی چون اسلحه هات قدرت ندارن اما لول بالا نه اسلحه ها که قدرتشون زیاد می شه می تونی راحت بکشی در هر صورت این یه تعریف کامل از آنلاینش بود!!

• Like
Reactions: kan'aan
MP از MW2 خیلی Balance تر هستش. پرک های داغون برداشته شدن. گرفتن قابلیت Pro پرک ها سخت تر شده.
Snipe کردن دیگه حال نمیده(sniper ها کمتر شدن).
Wager Match ها بازی رو جالبتر کردن. مخصوصا one in the chamber که هیجان خاصی داره(اگه کمپ نکنن.).
Attachment های جالبی اضافه شدن. Gun Customization عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or