CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

خوب جیگرجان مگه ksتو opsنیست؟منظورت از ks الکی چیه؟
منظور از KS الکی اینِ که Killstreak rewards به Killstreak ـت اضافه می کردن. خیلی راحت به چاپر یا نوک میرسیدی. اونم با 7 تا کیل. در حالی که تو این بازی باید بیشتر زحمت بکشی.
Scavenger هم Claymore بر نمی داره که عالیه.

آخرین ویرایش:
کلا امروز خیلی لگ کمتر شده بود!!!!

تو دمولیشن امروز یه نفر 191 Kill گرفت!!!!!!!!Friend لیستم میتونن تو File share ببینن!!!!!من که دهنم باز مونده بود!:d

بازی خوبیه فقط ای کاش یکی میومد همه قسمت های مختلف قسمت آنلاینشو از جمله قابلیت های خرید و وسایل موجود و این چیه اون چیه و ... توی یه تاپیک مختصر مفید مینوشت تا یه منبع خوب بشه مثلا خودم توی خرید هام گیج میزنم چی به چیه :d*

دوستان کسی میدونه کی قرار پچ بدن،دیگه از بس تو بازی لگ وجود داره خسته شدم یه وقتایی ادم میخواد بیخیال بازی بشه:(
والا این جوری که بوش میاد فک کنم تا آخر این هفته یا اول هفته دیگه بیاد بیرون حامد جان...
که تمام مشکلات هم قراره بر طرف بشه..:دی

پ.ن:ایول هاست ایرانی:دی

یکی از بزرگترین مشکل های MP داشتن لگ زیاده که واقعآ روی اعصابه در صورتی که اصلآ من با MW2 همچین مشکلی ندارم... بجز این مشکل خاصی نداره و خیلی لذت بخشه
امیدوارم با آپدیت بعدی مشکل لگش حل شه.
====
ویرایش: همین الان داشتم فروم های خود سایت بازی رو بررسی میکردم،دیدم ملت اونجا هم این مشکل مسخره لگ و Frame Rate مزخرف رو برای MultiPlayer دارن،
حالا خبر خوب اینه که تو این تاپیک قول دادن تو آپدیت های بعدی این مشکل هارو حل کنن
نقل قول از خود تاپیک:
- ( Improved match and host selection; will result in much better networking conditions for all games (a.k.a., decreased lag

آخرین ویرایش:
کلا من خیلی دوست داشتم بازی این Option ها رو داشت ولی محیطش بیشتر شبیه MW2 بود ولگ هم قطعا برطرف میشه MW2 هم تا آپدیت چهارمش اگه یادتون باشه افتضاح بود

تو MP طرف رو زودتر میبینی بهش شلیک میکنی با 1 ثانیه تاخیر شروع میکنه به تیر اندازی ولی با کمال تعجب بازنده من هستم , بعد تو دمو نشون میده که مثل اسب بدونه هیچ عکس العملی جلو یارو ایستادم سقط شدم)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or