CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازي گرفتم .

ivbwcsuf3h85ev49mar2.png

سلام
دوستان یه سوال چه جوری میشه سرور رو ایرانی کرد؟؟
اگه کسی میدونه بگیه!!
ممنون

نمیشه سرور رو ایرانی کرد ولی اگه کسایی که باهاشون بازی میکنی ایرانی باشن host از یکی از شما ها انتخاب میشه...

آخرین ویرایش:
یه سوال از ارسلان و علی و بقیه دوستان دارم.:dلایوش مثل mw2 حال میده؟چون بنده دیوونه mw2 بودم و هستم و خواهم بود.:dممکنه مثل mw2 بهم حال بده؟

دوستان مثل اینکه روی کامپیوتر و پی اس 3 و بیشتر از همه پی اس 3 مشکل داشته و حالا دارن روی یک پچ جدید کار میکنند که مشکلات حل بشه . تو این بازی چون زود میره تو بازی نمیشه ایرانی ها مثل مدرن 2 با هم بزنند و فقط پرایوت میتونند و فقط تنها راهش اینه که یک ایرانی بره با خارجی ها و هر وقت جا خالی شد ایرانی اینوایت کنه تا همه ایرانی بشند ولی خیلی طول میکشه.شاید هم نشه اصلا.:d

دوستان مثل اینکه روی کامپیوتر و پی اس 3 و بیشتر از همه پی اس 3 مشکل داشته و حالا دارن روی یک پچ جدید کار میکنند که مشکلات حل بشه . تو این بازی چون زود میره تو بازی نمیشه ایرانی ها مثل مدرن 2 با هم بزنند و فقط پرایوت میتونند و فقط تنها راهش اینه که یک ایرانی بره با خارجی ها و هر وقت جا خالی شد ایرانی اینوایت کنه تا همه ایرانی بشند ولی خیلی طول میکشه.شاید هم نشه اصلا.:d

دوست عزیز کی گفته که ایرانیها نمیتونن با هم بازی کنن ما 8-7 نفر ایرانی هستیم همش داریم با هم بازی می کنیم مشکلی هم تا بحال نداشتیم :d

فقط تنها راهش اینه که یک ایرانی بره با خارجی ها و هر وقت جا خالی شد ایرانی اینوایت کنه تا همه ایرانی بشند ولی خیلی طول میکشه.شاید هم نشه اصلا.:d
فک کنم بازی با 6 نفر شروع میشه. یه نفر میره توی Find Game و 5 نفر رو invite می کنه دیگه!

یه سوال از ارسلان و علی و بقیه دوستان دارم.:dلایوش مثل mw2 حال میده؟چون بنده دیوونه mw2 بودم و هستم و خواهم بود.:dممکنه مثل mw2 بهم حال بده؟
مطمعن باش حال میده بهت ... هیچ کس اندازه من عاشق مولتی پلیر MW2 نبوده ، بعد از بازی کردن MP ی Black Ops حس کردم دارم MW2 بازی میکنم ولی با حال تر(در حالی که اصلآ Single Player ش در حد MW2 نیست بنظر من)
حالا خود دانی به نظر من اول برو چند تا Trailer از MPیش نگاه کن اگه به نظرت خوب اومد بعد برو بگیرش...
=================================
در مورد Update بعدی هم قرار این چیزا اضافه بشه:

• Improved matchmaking
  • Improved match and host selection
  • Additional improvements to party system
  • Weekly and Monthly leaderboards stats reporting incorrectly for kills, deaths and assists

از لحاظ گرافیگ نسخه ps3 افتضاس و sub-HD و پورت شده هستش که حتی از WAW هم روی ps3 بدتر به نظز میاد....اگه کسی نسخه x360 رو یه hdtv بازی کرده باشه مثل من موقع اجرای بازی شوکه میشه!!! این همه هزینه....آدم فک میکنه داره یه بازی FPS Last-gen بازی میکنه...

mw1 , mw2 روی هر دو کنسول یکسان بود اما مایکروسافت بلاخره همون بلایی رو که سر GTA & RDR سر کابرای PS آورد رو این دفعه روی این سری پرطرفدار تکرار کرد...من که از سونی روی بازی های مولتی پلاتفرم نا امید شدم دیگه.

تا سال 2014 هم dlc های همه سری های cod یکماه زودتر واسه x360 میاد.

باید همه کاربرای PS یک حرکت و اعتراض هماهنگ انجام بدن...فقط که نمیشه دل خوش کرد به Excusive ها...که سونی یه تکونی به خودش بده دیگه...دیگه هر چی بازیه توپه مولتی پلات MS داره کاری میکنه نسخه ps3 اش subHD و مسخره باشه در صورتی که ps3 از لحاظ قدرت اجرا و پردازش گرافیک بهتر از x360 میتونه عمل کنه و Exclsive ها اینو بارها نشون دادن.

آخرین ویرایش:
چون تو Mw2 عادت داشتیم با Killstreak های الکی ملت رو نصف کنیم شاید اول اون حالی که MW2 بهت میداد رو نده ولی به نظر من از MW2 بهتر شده.

مطمعن باش حال میده بهت ... هیچ کس اندازه من عاشق مولتی پلیر MW2 نبوده ، بعد از بازی کردن MP ی Black Ops حس کردم دارم MW2 بازی میکنم ولی با حال تر(در حالی که اصلآ Single Player ش در حد MW2 نیست بنظر من)
حالا خود دانی به نظر من اول برو چند تا Trailer از MPیش نگاه کن اگه به نظرت خوب اومد بعد برو بگیرش...
ممنونم.البته تریلر زیاد ازش دیدم.بدم نیومده.فقط از مپ هاش زیاد خوشم نیومد.
چون تو Mw2 عادت داشتیم با Killstreak های الکی ملت رو نصف کنیم شاید اول اون حالی که MW2 بهت میداد رو نده ولی به نظر من از MW2 بهتر شده.
خوب جیگرجان مگه ksتو opsنیست؟منظورت از ks الکی چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or