Clive Barker’s Jericho

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به یه جایی رسیدم که تو دو تا برجک دشمنا وایستادند و میریم جلو آتیش میگیرن رومون.چیکار باید بکنیم؟نمیشه کشتشون هر کاری میکنم.
بايد Jones رو انتخاب کني و بعد دکمه ي E رو نگه داري و زوم کني روي يکي از اون موجودات که بالا وايسادن و بعد Q رو بزني تا وارد بدنش بشي و بعد دوربين رو طوري تنظيم کن که بتوني صورت اون موجود رو ببيني و پشتش يه اهرم هست که بايد دکمه ي 1 يا 3 رو بزني(وقتي بري رو اهرم اين اعداد ميان) تا اهرم ها بالا برن و در باز شه.(کمي دقت کني ميتوني)
موفق باشي
ويرايش : من براي PC گفتم.(از نظر کنترل)
نسخه ي 360 رو بازي نکردم.

من در مرحله ی TEMPALE OF PAIN گیر کردم . بعد از رد شدن از اون چاله ی نیزه ها با CHURCH
در اون طرف چاله باید چکار کنم ، یه اهرم رو زمینه که گروه میگن باید یه سنگ بندازم روش اون سنگه کجاست ، لطفا منو راهنمایی کنید !:(:((:confused:
کافيه با Church بري روي اون سنگ وايسي تا پايين بره و بعد به اونطرف چاله نگاه کني و با استفاده از کليدهاي 2 و 3 گروه آلفا و امگا رو هدايت کني تا برن روي 2 تا ديگه از همين سنگها قرار بگيرن.
موفق باشي

سلام
دوستان کسی از پایان بازی سر در اورد؟!
پایانش هیچ دمویی چیزی نداشت.
گروه جریکو بعد از اینکه از اب در اومدن به کجا رفتن و چی شدن؟

من بازی بزن برو جلو ! خیلی وقت بود بازی نکرده بودم گفتم بگیرم - البته دلیل لصلیترم تاریک بودنش بود .
شمشیر بازی هاشم خیلی حال میداد !
Boss که حرف نداشت اما بقیه ش صرفا یه سرگرمی معمولی بود.

سلام
سلام
دمو که به اون معنی که مثلا بده بمیره خوبا زنده بمونن نداشت, اصلا در داستان ماهیت خوب وبد سنتی یه کم به هم ریخته بود.
Leach در آخر بازی Firstborn را میبره احتمالن واسه اینکه جبران کنه:""I started it, I'll finish it".
ولی یه سری سوالاته که بی جواب موند:
- انگیزه Firstborn یه کم نامشخصه, مخصوصا نقش خدا.
- خدا Firstborn را دوست دارد یا نه حتی قصد نابودی او را دارد و رابطه این موضوع با Leach؟
-
پ.ن: احتمالن آقای بارکر یه سری سوال برای قسمت های بعدی گذاشته البته اگه بازی فروش بره و بتونن ادامه بدن.

دوباره گیر کردم.دو تا از اون عنکبوت گنده ها میان معلوم نیست چجوریه باید بکشیمشون؟
بهتره جواب این سوالو علی آقا (darkmen) بده ولی من تو بازی عنکبوت ها رو از دور نمی زدم صبر می کردم نزدیک بشن بعد می زدم.

ولی واقعا بازی خوبی نبود!!!
من که خیلی حال نکردم به نظر من بهترین قسمت بازی همون bossهای بازی هستش که خیلی خوف هستش
البته داستانش جالب بود, این بار بارکر با خدا درگیر شده بود.
باس ها خوب بودند ولی هوش مصنوعی بازی ایراداتی داشت.

سلام

من که هنوز تموم نکردم اما یکی از دوستانم بازی و تموم کرده میگه بعده اون اسامی سازنده ها رو مینویسه بعد برو بخواب گفتم یعنی چی گفت میخوای بفهمی بعد نوشتن اسامی چه بلایی سرشون میاد برو بخواب شاید تو خواب دیدی .:p در کل آخرش فکر کنم با طرز حرف زدن دوستم سر کار باشیم . اما من میرم ببینم چی پیش میاد .
منم دارم با 360 این بازیو میکنم و یک کمکی میخوام : نمیدونم کدوم مرحله است اما دوتا چیز دایره ای شکل وسط زمین هستند که نور آبی شلیک میکنند هر کدومو انتخاب میکنم با هر چی میزنم منفجر نمیشن .:(:(

دوباره گیر کردم.دو تا از اون عنکبوت گنده ها میان معلوم نیست چجوریه باید بکشیمشون؟
اگه منظورت اين Boss هست :

بايد به قسمت هايي که روي تصوير مشخص کردم شليک کني.
بعضي مواقع هم بايد با Church نزديکشون بشي و Space رو بزني تا ازشون بره بالا و با شمشير ...
نميدونم معادل دکمه ي Space تو نسخه ي 360 اين بازي چي ميشه.
موفق باشي

در مرحله the low road گیر کرده ام در اول این مرحله جایی که با delgado باید از قسمتی
که سنگها فرو ریخته و در پایین همه جا اتیشه وقتی به پایین میپرم میمیرم چیکار کنم با تشکر
فراوان:blushing:

در مرحله the low road گیر کرده ام در اول این مرحله جایی که با delgado باید از قسمتی
که سنگها فرو ریخته و در پایین همه جا اتیشه وقتی به پایین میپرم میمیرم چیکار کنم با تشکر
فراوان:blushing:
باید با اون قدرتش بری که دستاش اتیش میگیره و اون موقع تو اتیش هیچ چیش نمیشه.
اگه اشتباه نکنم LB بود

سلام منم بازیرو گرفتم و الانم فکر کنم اخراش باشم خواستم نظرم بگم بازی خوبی بود گیمپلی خوب گرافیک خوب داستانش یخورده گنگه غولاش خوب بودن نکته منفیش میتونه افرادی باشه که در طول بازی راحت از سر راه کنار میرن در کل ارزش 7هزارتومن داشت بازی خوبی اگر کسی خواست مدتی سرگم باشه هتمن بازیرو بگیره

نمره 2.5 ، 3 برازنده اين بازيه
اگر قرار باشه 3 بازی از بدترين بازيهايی که انجام دادمو نام ببرم بی شک يکيش همين بازيه
واقعاً حالم به هم خورد از اين بازی
نه ترسناک ، نه تنوع ، نه هيجان ، هيچی به هيچی
فقط انگار نشتی داری وقتتو تلف میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or