بايد Jones رو انتخاب کني و بعد دکمه ي E رو نگه داري و زوم کني روي يکي از اون موجودات که بالا وايسادن و بعد Q رو بزني تا وارد بدنش بشي و بعد دوربين رو طوري تنظيم کن که بتوني صورت اون موجود رو ببيني و پشتش يه اهرم هست که بايد دکمه ي 1 يا 3 رو بزني(وقتي بري رو اهرم اين اعداد ميان) تا اهرم ها بالا برن و در باز شه.(کمي دقت کني ميتوني)من به یه جایی رسیدم که تو دو تا برجک دشمنا وایستادند و میریم جلو آتیش میگیرن رومون.چیکار باید بکنیم؟نمیشه کشتشون هر کاری میکنم.
کافيه با Church بري روي اون سنگ وايسي تا پايين بره و بعد به اونطرف چاله نگاه کني و با استفاده از کليدهاي 2 و 3 گروه آلفا و امگا رو هدايت کني تا برن روي 2 تا ديگه از همين سنگها قرار بگيرن.من در مرحله ی TEMPALE OF PAIN گیر کردم . بعد از رد شدن از اون چاله ی نیزه ها با CHURCH
در اون طرف چاله باید چکار کنم ، یه اهرم رو زمینه که گروه میگن باید یه سنگ بندازم روش اون سنگه کجاست ، لطفا منو راهنمایی کنید !:confused:
سلامسلام
دوستان کسی از پایان بازی سر در اورد؟!
پایانش هیچ دمویی چیزی نداشت.
گروه جریکو بعد از اینکه از اب در اومدن به کجا رفتن و چی شدن؟
بهتره جواب این سوالو علی آقا (darkmen) بده ولی من تو بازی عنکبوت ها رو از دور نمی زدم صبر می کردم نزدیک بشن بعد می زدم.دوباره گیر کردم.دو تا از اون عنکبوت گنده ها میان معلوم نیست چجوریه باید بکشیمشون؟
البته داستانش جالب بود, این بار بارکر با خدا درگیر شده بود.ولی واقعا بازی خوبی نبود!!!
من که خیلی حال نکردم به نظر من بهترین قسمت بازی همون bossهای بازی هستش که خیلی خوف هستش
سلام
دوستان کسی از پایان بازی سر در اورد؟!
پایانش هیچ دمویی چیزی نداشت.
گروه جریکو بعد از اینکه از اب در اومدن به کجا رفتن و چی شدن؟
در کل آخرش فکر کنم با طرز حرف زدن دوستم سر کار باشیم . اما من میرم ببینم چی پیش میاد .

اگه منظورت اين Boss هست :دوباره گیر کردم.دو تا از اون عنکبوت گنده ها میان معلوم نیست چجوریه باید بکشیمشون؟
باید با اون قدرتش بری که دستاش اتیش میگیره و اون موقع تو اتیش هیچ چیش نمیشه.در مرحله the low road گیر کرده ام در اول این مرحله جایی که با delgado باید از قسمتی
که سنگها فرو ریخته و در پایین همه جا اتیشه وقتی به پایین میپرم میمیرم چیکار کنم با تشکر
فراوان:blushing: