Cliff Bleszinski و ساخت یک IP جدید !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110621cliffblezinski.jpg

درود بر بازی سنتریها
امروز سایت VG247 با خبری مبنی بر ( نقل قول فوری : Cliff Bleszinski و IP جدید ) بروز شد.
Cliff Bleszinski گفته است:
من مدتی است که به دنبال ساخت یک IP جدید هستم .زمانی که ما بازی Unreal Tournament به پایان رساندیم ، قصد ساخت یک بازی جدید را داشتیم.همین مسئله باعث به وجود امدن یک فرصت شده است.ما در حال حاضر ، بر روی پروژه ی Gears of War داریم کار میکنیم و ما همچنان منتظریم که ببینیم کار ها چگونه جلو میرود.
Cliff Bleszinski در ( 21 june ) مصاحبه ای با industrygamers در مراسم E3 داشته است که در ان مصاحبه گفت : این یک چیز واضحه است که بعد از ساخت بازی Gears of War نیاز به یک بازی جدیدتر است.

منبع

نه واقعا هنو فک میکرد ut پتانسیل ادامه دادن داره ؟ منتظر آی پی جدیدش هم اصلا نیستم
با تشکر

من کلا کشته ی این هنجار کلیفی - انزجار توی BC هستم :)) GeoW تحول نبود :d ولی بدون شک بهترین TPS این نسل هست از نظر من !

بعدشم شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که iP بزرگی در حد UT مرده ؟ شما تا حالا UT بازی کردی ؟ همون UT 3 هم با اینکه در برابر 2004 بیشتر یه شوخی بود اما در برابر 90% شوترهای مضخرف این نسل با ماد های آنلاین بچه گونشون که مناسب کمپرهای زیر 7 ساله یه شاهکار به حساب میاد و بیشتر از همه قربانی او Single احمقانش شد که مالکوم رو در حد یه رپر خیابونی پایین آورد و همه ی قوانین تورنمت غیر واقعی رو به طرز احمقانه ای واقعی جلوه داد کلا شاید دلیل اینکه خیلی ها تحویلش نگرفتن این بود که حتی یه UT ساده شده هم برای بعضی ها خیلی ثقیله !

• Like
Reactions: kayne
هر چی باشه مسلما گیم پلی دیوونه کننده ای مثل بالستروم و گیرز خواهد داشت و بازیه فوق العاده خشنی خواهد بود..و چیز دیگه ای که پیش بینی میشه اینه که انحصار مایکروسافت و با کینکت هماهنگ خواهد بود;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or