Cliff Bleszinski و ساخت یک IP جدید !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110621cliffblezinski.jpg

درود بر بازی سنتریها
امروز سایت VG247 با خبری مبنی بر ( نقل قول فوری : Cliff Bleszinski و IP جدید ) بروز شد.
Cliff Bleszinski گفته است:
من مدتی است که به دنبال ساخت یک IP جدید هستم .زمانی که ما بازی Unreal Tournament به پایان رساندیم ، قصد ساخت یک بازی جدید را داشتیم.همین مسئله باعث به وجود امدن یک فرصت شده است.ما در حال حاضر ، بر روی پروژه ی Gears of War داریم کار میکنیم و ما همچنان منتظریم که ببینیم کار ها چگونه جلو میرود.
Cliff Bleszinski در ( 21 june ) مصاحبه ای با industrygamers در مراسم E3 داشته است که در ان مصاحبه گفت : این یک چیز واضحه است که بعد از ساخت بازی Gears of War نیاز به یک بازی جدیدتر است.

منبع

خب عالیه این خبر در کل مشخص بود با این همه حرفی که تو این چند وقته زده داره فکرای IP جدید میکنه ولی فکر کنم مولتی هم باشه هرچن خودم دوست دارم انحصاری باشه :d

اینکه یه بازی مولتی پلتفرم باشن یا انحصاری بستگی به مسائل تجاری و قرارداد بازیساز با سازنده های کنسول داره...وگرنه برای سازنده بازی اصلا فرقی نمیکنه بازیش انحصاری باشه یا مولتی!

دوستان ip چيه ؟؟؟؟؟!!!!

Internet Protocol

IP همون ادرس اینترنتی هست و منظور از IP اینه که میخوان یه بازی جدید با اسمی جدیدتر بسازن (ساخت یه بازی جدید )
یه مثال هم برات میزنم مثلا وقتی Assassins creed 1 معرفی شد یه IP جدید بود ولی دیگه به AC BH ,AC R ,3 و غیره نمیگن IP جدید
امیدوارم خوب منظورم رو رسونده باشم ;)

انشالله...;;)
=))

چه بهتر!>:d<
كی اصلا اينو خواست!:دی
شما رو چه به گیرز.تا وقتی لول زون دارین.:))واقعا از این بچه بازیا خسته نشدین؟
خوبه بازیش انقدر تاثیرگذار بود که سه سوت بعدش رفتن quantom theory برای ps3 بسازن که جون عمشون بشه رقیبش.فقط میشه گفت لول.

شما رو چه به گیرز.تا وقتی لول زون دارین.:))واقعا از این بچه بازیا خسته نشدین؟
خوبه بازیش انقدر تاثیرگذار بود که سه سوت بعدش رفتن quantom theory برای ps3 بسازن که جون عمشون بشه رقیبش.فقط میشه گفت لول.
Killzone كه fps ـه:دی
ثانيا رقيب گيرز انچارتده كه تا الان از لحاظ نمره برتر بوده>:d<:دی
شماره اول گيرز هم تحول بود همه هم اينو می گن:دی ما هم تاييد می كنيم و اميدواريم بازی بعدی كليفی هم متحول كننده باشه:دی

Killzone كه fps ـه:دی
ثانيا رقيب گيرز انچارتده كه تا الان از لحاظ نمره برتر بوده>:d<:دی
شماره اول گيرز هم تحول بود همه هم اينو می گن:دی ما هم تاييد می كنيم و اميدواريم بازی بعدی كليفی هم متحول كننده باشه:دی
اون کسی که میگه آنچارتد و گیرز رقیب هم هستن،به نظرم اشتباه محض میکنه.این 2 بازی هیچ ربطی به هم ندارن.آنچارتد یه بازی ماجراجویانه با صحنه های سینمایی و مقداری وابسته به داستان + پلتفرمر،ولی گیرز یه بازی اکشن محض و متکی به گیم پلی فوق العاده مهیج هست.

در ضمن از لحاظ نمره هم یه شماره گیرز بهتر بوده یه شماره آنچارتد و از لحاظ فروش هم در کل گیرز بهتر عمل کرده.

در ضمن من کاری ندارم تحول بود یا نه.اما بدون شک تاثیر خودش رو بروی سایر بازیهای tps گذاشت.

من خواهشم اینه که ترول نکنید.اگر قرار به اینکارا هست منم بلدم.حالا خوبه بازیه دیگه همین آقا که bulletstorm هست با اینکه مولتی هست و از لحاظ هزینه قابل مقایسه با کیلزون 3 نیست از لحاظ نمره باهاش مساوی بوده.یه 4 تا لول هم میزارم.:))=))خوبه؟!!!

• Like
Reactions: poorya_l
من خواهشم اینه که ترول نکنید
آمریکا جان تیکه های شیتینگ افراد ناقص الخلقه رو نیا پاژالوستا.
===================================
ولی هرچی فکر میکنم نقطه اشتراکی بین یک بازی ادونچر مث Uncharted با گیرز نمیبینم،جز TPS بودن و جای گیری دوربین اون.(خطاب به منافقین)

Internet Protocol

IP همون ادرس اینترنتی هست و منظور از IP اینه که میخوان یه بازی جدید با اسمی جدیدتر بسازن (ساخت یه بازی جدید )
یه مثال هم برات میزنم مثلا وقتی Assassins creed 1 معرفی شد یه IP جدید بود ولی دیگه به AC BH ,AC R ,3 و غیره نمیگن IP جدید
امیدوارم خوب منظورم رو رسونده باشم ;)

اصلاً ربطی به Internet Protocol نداره. اینجا IP به معنی Intellectual Property هست. آدرس اینترنتی چه ربطی به بازی داره!

تا وقتی عناوین انقلابی و متحول کننده ای مثل failzone 3(پدر سبک fps) موندن دیگه بقیه بازی ها جرئت عرض اندام فکر نکنم داشته باشن ... ;;)

بنابر ادعای فن های گیرز , گیرز حتی روی بازی های اسپورت هم تاثیر گذاشته دیگه fps که چیزی نیست .
عضو جدید و این پست ها یا عضو قدیمی و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or