Cliff Bleszinski وسیله کنترلی MOVE یک چیز تقلیدی و مسخره است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Terova

No Trolls
کاربر سایت
PlayStationMove.jpg

Cliff Bleszinski سازنده معروف سری بازی های Geow و یکی از مهره های ارشد شرکت بازی سازی EPIC GAME که همیشه با حرفهای انتقادی خودش موجب رنجش طرفداران PS3 می شود اینبار در تازه ترین اضهار نظری که در مصاحبه با سایت Eurogamer انجام داده شروع به انتقاد از کنترل تازه سونی موسوم به MOVE کرد و آن را یک وسیله تقلیدی و مسخره دانسته و ان را بستنی قیفی خطاب کرده..او همچنین از آزادی های بیشتر کینکت نسبت به MOVE گفته و علاقه زیادی که به کینکت دارد..

منبع

کینکت نبود اتفاقی میافتاد؟
نگرفتی چی میگم. دوستمون میگه آنالوگ واینا; داره آنالوگ حیاتی و تاثیر گذار رو با وسیله ی که بود و نبودش به هیچ وجه تاثیری در راحتی و زیباتر شدن هیچ بازی AAA نمیزاره مقایسه میکنه.

آخ خدا چه حالی میکنم پست بعضیاتونو میبینیم=))
دیگه فن بوییت رو به آخرت به انتهای خودش رسوندین!!!!
گور بابای کینکت و موو!!!من کینکت دارم خیلی هم ازش راضیم اما اونی که میاد نظر میده بازی کودکانه داره بدونه که دستگاه تازه اومده و هنوز خیلی جیزاش کشف نشده!/اما در عوض موو!(بستنی قیفی برقی:)))
باور کنیدبولت استورم و کیلزون الان تو این تاپیک هیچ ربطی به هم ندارن!!
آقا فکر میکنید اگه کلیف این حرفا رو نزنه چی میشه؟(چی میشه؟:دی)
بیخیال انقدر خودتون اذیت نکنید!
من نمیدونم فن های سونی چرا انقدر زود جوشند!شما که بازی های خفن(به قول خودتون)روی موو دارین!
پس برای چی ناراحت میشین؟کیلزون DEAD SPACE دیگه چی میخواین؟کینکت آشغال شما هم کاری به کار این مردک کمی شیرین عقل(:دی)نداشته باشید!
(الان یکی میاد میزنه تو سرم:دی بعد بن میشم بعد همه نقل میکنن پستمو بعد کلیف دوباره یه نظر دیگه میده=)))

یکی نیست بهش بگه تو که سرو کلّت تو این نسل پیدا شده برو از آقا جونت اگه زندس بپرس رو PS2 یه وسیله بود به اسم EyeToy چیه ؟ تا بفهمی کینکت زیاد بوی نویی نمیده , اگه موو تقلید این لابد الهامِ:))

• Like
Reactions: Tommy Fisher
یکی نیست بهش بگه تو که سرو کلّت تو این نسل پیدا شده برو از آقا جونت اگه زندس بپرس رو PS2 یه وسیله بود به اسم EyeToy چیه ؟ تا بفهمی کینکت زیاد بوی نویی نمیده , اگه موو تقلید این لابد الهامِ

آره دیگه احتمالا کینکت از Nintendo 12 تقلید کرده...
اگه اینطوریه که اتوموبیل هم از گاری تقلید کرده!
عجب فن هایی هستینا...

در کنترل کنسولها، آنالوگ بسیار تاثیر گذار و با اهمیت بود مثل اختراع چرخ. آنالوگ نباشه پدره بازیباز در میاد ولی موو باشه یا نباشه.... .
خو نگرفتی
صحبت سر Move نیست صحبت سر موشن کنترلر هست.آینده بازی ها با این سیستم گره میخوره همون جور که با آنالوگ گره خورد

یکی نیست بهش بگه تو که سرو کلّت تو این نسل پیدا شده برو از آقا جونت اگه زندس بپرس رو PS2 یه وسیله بود به اسم EyeToy چیه ؟ تا بفهمی کینکت زیاد بوی نویی نمیده , اگه موو تقلید این لابد الهامِ:))
پس چرا کشف عظیم خود یعنی EyeToy که تکنولوژی فوق مدرنش دستش بود رو رها کرد و نرفت EyeToy2 (همون کینکت :d ) بســاره چرا رفت طرف کنترلر نینتندو ؟ به نینتدو حسودی کرد ؟ یا خواست به مایکروســافت لطفی کنه!

• Like
Reactions: u.s.a
هممممممم:|بله
اگر سونی هم بجا این پول بده کوین بالتر دم به دقیقه با یه ساندیس :d خودشونشون بده :d:d یه کلیپ درستو درمون بده دو تا دونه ps3 بفروشه;)
عجبا اون از shoosh اینم از شما!
واقعا چرا نمی فهمید شوخی کردم؟! خوبه شکلک هم گذاشتم! :|
هر چند وقتی بزرگسال کودکستان نفهمه ... b-)

نشسته با رفقا تو epic مست کرده یه چی گفته دوستان زیاد فشار نیارین :d

به نظرم ارزش نداره سر هر حرف چرت ايشون كاربرا بيا تا 4 صفحه نظر بدن ... حيف اون انرژي كه ما تايپ ميكنيم براي
نظر چرت اين مردك ... ول كنين بابا

ملت PS3 که میخرن چه قدر نظراتشون جالب میشه !:d

خدا پدر این پسره رو بیامرزه که فن Base سونی رو زیاد کرد !

خوبه شما به این حس پی بردی!
ببین ما این همه سال چی کشیدیم از اون کسی که این همه فن Base شهادت طلب برای 360 جور کرد!

کلاً بعضیا اینجوری ـَن دیوید جفی هم از جبه مقابل همچین حالتی داره.

دیدید جف رو داری با این اوباش مقایسه میکنی!؟:d
این هر هفته یه نظر شکمی داره میده جفی سالی یدونه نظرم نمیده....بچم سرش به کار خودش گرمه.
ضمنا شخصیت این یارو برای همه روشنه دیگه این حرفای بچه گانه و سطحی نگرانه رو این نزنه کی بزنه!

دوستان اگه کلیفی رو تو کنفرانس سونی E3 دیدین لطفا جانخورین برای این که به نظرم دیده کار گیب نویل جواب داد رفته تو کار اون و جا پای اون گزاشته .LOL .

گیب نویل هم امد گفت غلط کردم اینم یه وقتی دیدین امد گفت کاره دیگه نمیشه 100% گفت آینده چی میشه .;;)

گیب نویل هم از این حرف ها زیاد میزد دیگه از گیب نویل بزرگ تر که نیست .

• Like
Reactions: Robin Hood
به نظرم ارزش نداره سر هر حرف چرت ايشون كاربرا بيا تا 4 صفحه نظر بدن ... حيف اون انرژي كه ما تايپ ميكنيم براي
نظر چرت اين مردك ... ول كنين بابا
دقیقاً ! با توجه به اظهار نظرها و بیوگرافی ایشون ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or