Cliff Bleszinski وسیله کنترلی MOVE یک چیز تقلیدی و مسخره است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Terova

No Trolls
کاربر سایت
PlayStationMove.jpg

Cliff Bleszinski سازنده معروف سری بازی های Geow و یکی از مهره های ارشد شرکت بازی سازی EPIC GAME که همیشه با حرفهای انتقادی خودش موجب رنجش طرفداران PS3 می شود اینبار در تازه ترین اضهار نظری که در مصاحبه با سایت Eurogamer انجام داده شروع به انتقاد از کنترل تازه سونی موسوم به MOVE کرد و آن را یک وسیله تقلیدی و مسخره دانسته و ان را بستنی قیفی خطاب کرده..او همچنین از آزادی های بیشتر کینکت نسبت به MOVE گفته و علاقه زیادی که به کینکت دارد..

منبع

آره کیلرون زیر سایه سنگین این بازی له شده و فروشش متوقف شد
GG هم درش تخته شد
باشه!

کلیف گفت رغابت.. نگفته که میزنم دهن مهن کلیزون و cg و سونی رو سرویس میکنم..

Bull بیچاره اولین نسخش هست

نمیدونم ارسال من چرا پاک شد . آیا ایراد از من بود؟ من حرف زشتی زده بودم ؟
باز هم میگم : آقای R.I.P-UNKNOWN این طرز صحبت کردن در شان شما نیست.

قاعدتا درست تربیت شدن یک نفر به شما ربطی نداره و یک توهین محسوب میشه..

• Like
Reactions: omidpunisher
خوب ظاهرا کلیف بی یک تنه جنگ فرومی بعدی بازیسنتر را راه انداخت!:d
پ.ن:جنگ قبلی وسط امتحانات بود!گفتید بچه ها تخلیه میشن.الان که امتاحانت نیست چرا می خواد جنگ راه بیفته؟:d

امیدوار بودم همونطوری که تاپیک استفاده از قدرت PS3 سریع نیست و نابود میشه(در صورتیکه اون رو هم سازنده ها میگفتن!!) اینم نیست ونابود بشه
حالا این وسط دوستان چه حرص و جوشی میخرون چطور اون موقع که دیوید کیج در مورد کینکت اظهار نظر میکرد انواع و اقسام دری وری ها رو به ایشون نسبت میدادید ولی حالا کسی جرات نداره از کلیفی انتقاد کنه جدا که خیلی رو دارید(الان مدیرا میان فقط به من اخطار میدن)

بالاخره باید یکی هم تو ماکرو پیدا شه که بتونه نقش کوین باتلر رو براشون اجرا کنه :d

قاعدتا درست تربیت شدن یک نفر به شما ربطی نداره و یک توهین محسوب میشه..
مطمئناً این موضوع هم به شما ارتباطی نداره و دخالت در اون نوعی گستاخی به حساب میاد ;) دوست عزیز

• Like
Reactions: Kainé
تغییر رنگ (از سفید به مشکی) + چراغ خواب (سره کنترل) + استفاده از دوربین; شد نواوری؟!
یعنی تا الان نمیدونستی این چیزایی که بهشون اشاره کردی، برای سونی تغییرات بسیار بزرگ و عظیمی محسوب میشه ؟! :دی

فکر کنم منظور پستم رو نگرفتیا ! :دی

آخرین ویرایش:
شاید تقلیدی باشه،خیلی چیزا تقلیدی هستند ولی مسخره نیستند!
او همچنین از آزادی های بیشتر کینکت نسبت به MOVE گفته و علاقه زیادی که به کینکت دارد..
خب این هم که واضح هست!

جای اینکارا برو روی گیرز کار کن مردک)x
چند وقت دیگه می خوایم بازیش کنیم لا اقل خوب از اب در بیاد
اگه سازنده انحصاری ps3 بود اونوقت می گفت که بهmove علاقه منده:d

راستی دیروز کلیک رو دیدم که مرده گفت انگار سونی هم می خواد یه تکونی به خودش بده برای این کنترلر های حرکتی

به نظر من هیچ اشکالی نداره
اولین بار هم انالوگ رو توی نیتندو 64 دیدیم و بعد همه تقلید کردن. این دلیل نمی شه که بگیم move تقلیدی هست و در نتیجه بدرد نمی خوره.این حرف ایشون از همون حرف های ابگوشتیی هست که برخی از سازنده ها میزنن واسه طرفداری از کمپانیی که باهاش قرار داد دارن. برعکس به نظر من Move خیلی مناسب تر و بهتره واسه گیمر ها
من دوست دارم هنوز کنترلر توی دستم بگیرم و بازی کنم نه این که وایسم و ادا و اطفال در بیارم که مثلا دارم بازی می کنم.
نمی گم کینکت بده بلکه می گم هنوز دوست دارم با یه وسیله فیزیکی بازی ها رو کنترل کنم و هنوز اون پتانسیل رو توی کینکت ندیدم که بشه باهاش بازی های بزرگسال رو کنترل کرد

• Like
Reactions: M A X
به نظر من هیچ اشکالی نداره
اولین بار هم انالوگ رو توی نیتندو 64 دیدیم و بعد همه تقلید کردن. این دلیل نمی شه که بگیم move تقلیدی هست و در نتیجه بدرد نمی خوره.این حرف ایشون از همون حرف های ابگوشتیی هست که برخی از سازنده ها میزنن که البته قبلش هزینه هاش پرداخت شده. برعکس به نظر من Move خیلی مناسب تر و بهتره واسه گیمر ها
من دوست دارم هنوز کنترلر توی دستم بگیرم و بازی کنم نه این که وایسم و ادا و اطفال در بیارم که مثلا دارم بازی می کنم.
نمی گم کینکت بده بلکه می گم هنوز دوست دارم با یه وسیله فیزیکی بازی های رو کنترل کنم و هنوز اون پتانسیل رو توی کینکت ندیدم که بشه باهاش بازی های بزرگسال رو کنترل کرد
هنوز اون پتانسیل رو توی کینکت ندیدم که بشه باهاش بازی های بزرگسال رو کنترل کرد
شما باید یکم صبر به خرج بدی دوست عزیز

تو فروش هم چون bull مولتی هست شانس فروشش بیشتره

واقعا خسته نباشید که فروش یک بازی مالتی پلتفرم را با یک بازی انحصاری مقایسه میکنید...!

دوما تا حالا که KZ3 بیشتر از BS فروش کرده....:d هر چند در مورد آینده نمیشه نظری داد.!

منم با نظر محمد موافقم !!! اگه همین آقا با سونی قرارداد داشت میومد میگفت یعنی چی آدم بایسته و خودش و تکون بده !!!

من نفهمیدم الان این بحث چه تناسخی با Bull و KZ داره !!! اصلا B از K هزار درجه بهتر چه ربطی داشت با جدول !! :دی

ایشون این حرفهاش یه جور منبع درامدیه برای خودش! :))
معلوم نیست چقدر پول میگیره از مایکرو برای اینطور حرف زدن! :d
نصف این وقتیکه میزاره برای حرف زدن رو روی GeOW میزاشت 6 ماه پیش بازیش کرده بودیم! :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or