Cliff Bleszinski : دسته ی x360 زیادی دکمه دارد

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
Cliff Bleszinski که این چند وقته پر سروصدا ترین بازی ساز جهان بوده در اخرین اظهار نظر جالب خودش در مورد دسته های 360 نظر داده و گفته:
داسته های این کنسول بیش از حد دکمه دارد و کار را برای 360 بازان و سازنده ها سخت کرده است
وی برای مثال از دسته های wii نامبرده است و گفته که با تعداد بسیار کم دکمه های که بر روی خود دارد یکی از بهترین گیم پلی ها را عرضه میکند
و در اخر گفته که امیدواره مایکرو سافت در دسته های کنسول نسل بعدی خودش از دکمه های کمتری استفاده کنه
احتمالا در شماره ی بعدی گیرز او وار گیم پلی بازی با دکمه های کمتر بیشتر جوردر میاد:biggrin1::p:-"
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
البته درست هست ولی راحتی ان از ps3 بسیار بهتر است تازه دکمه هاش کاملا با دستها مچ هست من نمی دونم چرا این حرف رو زده ولی من یک بازی قبول دارم از نظر کنترل و روند کار با دسته که ان GEARS OF WAR 1 است حتی بهتر از ورژن PC

اتفاقا کنترل GeOW1 انقدر خوب بود که میشد گفت این دسته x360 را مخصوص این بازی و همچنین gameplay این بازی را مخصوص این دسته طراحی کردند
از همه دکمه ها دسته x360 هم فکر کنم در قسمت اول استفاده میشد.اصلا یکی از دلایل اصلی موفقیت Geow1 مچ بودنش با دسته x360 بود.

بره واسه DS بازی بسازه که از Wii هم کمتر دکمه داره! ملت برای اینکه سر زبونا باشن گاها چه مزخرفاتی رو مطرح میکنن... تو از 3 تاش استفاده کن تو Gears of War همون LT و RT کاملا زیاد هم هست...

البته درست هست ولی راحتی ان از ps3 بسیار بهتر است تازه دکمه هاش کاملا با دستها مچ هست من نمی دونم چرا این حرف رو زده ولی من یک بازی قبول دارم از نظر کنترل و روند کار با دسته که ان GEARS OF WAR 1 است حتی بهتر از ورژن PC

1. شما دسته PS3 رو دستت گرفتی؟

الف) بلی
ب) خیر
ت) دسته PS3 خر است

2. آیا قابلیتهایی این دسته رو اصلا میدونی چیه؟

الف) خیلی خاصه؟
ب) خیلی قابلیت داره؟
ت) قابلیتی نداره؟

3. آیا کسی اینجا گفت که دسته PS3 بهتر از 360ـه؟ اصلا نقش PS3 در مکانی که صحبت از بازی انحصاری 360ـه چیه؟...

الف) PS3 بهرته
ب) 360 خداست
ت) کلیف بلیزنسکی بیکاره!

نا خوش بوده یه چی گفته:cheesygri

دسته 360 همش دو تا آنالوگ و 17 تا دکمه داره که یکیش مال داشبورد هستش...

این میخواسته با دو تا دکمه بازی درست کنه که تو زحمت نیوفته...گناه داره...

شایدم میخواد gears of war 2 galaxy درست کنه با دسته جدید مایکرو سافت که مثل مال wii است:biggrin1:

همینجا برتری پی سی معلوم میشه !
یک بازی FPS با یک ماوس 2 دکمه ای کنترل میشه ! (البته اگه فرض کنیم شخصیتمون قراره ثابت باشه!)
less keys ftw !
بره واسه DS بازی بسازه که از Wii هم کمتر دکمه داره! ملت برای اینکه سر زبونا باشن گاها چه مزخرفاتی رو مطرح میکنن... تو از 3 تاش استفاده کن تو Gears of War همون LT و RT کاملا زیاد هم هست...
QFT ! یا همون ;) !

یک بازی FPS با یک ماوس 2 دکمه ای کنترل میشه ! (البته اگه فرض کنیم شخصیتمون قراره ثابت باشه!)
less keys ftw !

QFT ! یا همون ;) !

شما به 3 تا پست بالاتر نگاه کن!!
اینجا کسی حرف از PC زد ؟ این تاپیک ربطی به مقایسه دسته های PS3 و 360 و موس و کیبورد داره ؟
بله در برتری موس و کیبورد تو بازیهای FPS و RTS شکی نیست

ً

less keys ftw ! !

آهان .. همون .. اگه شخصیت ثابت باشه
در غیر این صورت 4 تا WASD و یا جدیداً ESDF
9-10 تا هم واسه Switch کردن بین اسلحه ها
یکی دو تاهم Rocket Jump و از این Turn 180 ها که من دوست دارم
5-6 تا هم برای مزخرف گفتن وسط بازی و ارسال پیام های شاد توی سرور (بدون این قسمت اصلاً بازی امکان نداره ) :دی

ولی خوب mouse که اصلاً قابل مقایسه نیست :biggrin1:

شما به 3 تا پست بالاتر نگاه کن!!
اینجا کسی حرف از PC زد ؟ این تاپیک ربطی به مقایسه دسته های PS3 و 360 و موس و کیبورد داره ؟
بله در برتری موس و کیبورد تو بازیهای FPS و RTS شکی نیست
چرا جدی می گیری شوخی کردم :laughing:
اما خداییش ماوس (خیلی ساده - همون 2 دکمه ای ها!) کمتره دکمه هاش یا X360 ؟
پس طبق نظر Cliff برتره !!

آخرین ویرایش:
شما بازی های fps&tps رو با ماوس فقط بازی میکنی!!!:eek:
تو سریع بودن و راحت بودن بازی کردن بازی های fps با ماوس و کیبورد شکی نیست...
ولی شما تو بازی کرایسیس از دکمه های دیگه برای حرکت و نشستن پریدن و سوارشدن و تعویض اسلحه و دید در شب و دوربین و تغییر دوربین بازی در هنگام رانندگی و نارنجک انداختن و تغیر نوع نارنجک و تغییر نوع فشنگ و...از کیبرد استفاده نمیکنید؟!!!پس نمیتونید از نظر شخص دیگه اونم کلیفی در این مورد اظهار نظر کنید ;):cheesygri

بحث مقایسه کنترلرها و ماوس و کیبرد هم باز نشه بهتره چون....(خودتون بهتر میدونید:biggrin1:)

شفاف سازی !

شما بازی های fps&tps رو با ماوس فقط بازی میکنی!!!:eek:
تو سریع بودن و راحت بودن بازی کردن بازی های fps با ماوس و کیبورد شکی نیست...
ولی شما تو بازی کرایسیس از دکمه های دیگه برای حرکت و نشستن پریدن و سوارشدن و تعویض اسلحه و دید در شب و دوربین و تغییر دوربین بازی در هنگام رانندگی و نارنجک انداختن و تغیر نوع نارنجک و تغییر نوع فشنگ و...از کیبرد استفاده نمیکنید؟!!!پس نمیتونید از نظر شخص دیگه اونم کلیفی در این مورد اظهار نظر کنید ;):cheesygri

بحث مقایسه کنترلرها و ماوس و کیبرد هم باز نشه بهتره چون....(خودتون بهتر میدونید:biggrin1:)

یک مقدار با دقت بیشتر پستمو بخونید
نوشته شده توسط Grim Reaper:
]آهان .. همون .. اگه شخصیت ثابت باشه
در غیر این صورت 4 تا WASD و یا جدیداً ESDF
9-10 تا هم واسه Switch کردن بین اسلحه ها
یکی دو تاهم Rocket Jump و از این Turn 180 ها که من دوست دارم
5-6 تا هم برای مزخرف گفتن وسط بازی و ارسال پیام های شاد توی سرور (بدون این قسمت اصلاً بازی امکان نداره ) :دی

ولی خوب mouse که اصلاً قابل مقایسه نیست :biggrin1:
این نمونه که گذاشتم بگیرید می فهمید منظورم چیه !
چرا جدی می گیری شوخی کردم :laughing:

نمونه بازی فقط با دو کلید ماوس

بهتره از موضوع تاپیک خارج نشیم!
بهتره یکم نظرات اعضای اون سایت رو بخونید! ولی بهتره اینجا کپیشون نکنید چون ممکنه درگیری ایجاد بشه!

دوست عزیز من هم پستت رو خوندم هم اون بازی که فقط با دو دکمه بود رو داون لود کردم...
بنظرت کلیفی همچین بازی ای میسازه؟:biggrin1:
پس دیگه بحث بهتر بودن و نبودن رو نیاریم وسط بهتره:cheesygri

من فكر كنم اين كليف خيلي بهش رو دادن حالا جو گير شده. خيلي بده آدم بي جنبه باشه.
ايشون كلا داره فلسفه دسته ها رو زير سوال ميبره. من از اون روزي كه يادم هست Xbox 360 , Xbox , Ps2 , Ps3 , GC و...
همه تقريبا همين سري كليد ها رو داشتند حالا با شكل ها و اندام هاي متفاوت ايشون اگر مشكل داره پس بايد بگه دكمه هاي دسته هاي تمامي كنسول ها بده.
بعدش هم خيلي راحت ميتونه مثل BF Bad Company كار كنه كه عملا شما از اون كليد هاي ديجيتال و چند كليد ديگه هيچ استفاده درستي نمي بريد.
كلا حرفا ميزنه. خيلي ها مثل كوجيما ميگفتند دسته هاي 360 خيلي خوب درست شده.
اين حرفا چرت و پرته اين خواسته فقط بازار گرمي كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or